Şanghay Uçak Bileti

Şanghay Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Çin Şangay şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Şanghay Uçak Bileti

Ucuz Şanghay Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Şanghay Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Şanghay Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Şanghay Hakkında

Şanghay, Çin Halk Cumhuriyeti'nin en büyük şehiridir. Eyalet seviyesi şehir yapısına sahip şehir ülkenin doğu sahilinde Yangtze Nehri deltasında kurulmuştur. Oldukça kalabalık olan bu şehir, ilaveten Çin Halk Cumhuriyeti'nin en mühim liman şehiridir.

Şanghay, Doğu Çin’de Yangtze Nehri Deltası’nın kıyısında yer alan, Çin Halk Cumhuriyeti’nin en büyük, dünyanın da sekizinci büyük şehiridir. Yaygın olarak Çin’in çağdaş ekonomisinin kalesi olarak görülen şehir, bu yönüyle ulusun en mühim kültürel, ticari, saniyesel ve etkileşim merkezlerinden biri olarak kabul edilir. İdari olarak Şanghay, Çin Halk Cumhuriyeti’nin eyalet statüsündeki bir belediyesidir. Şanghay, dünyanın en yoğun limanlarından bir tanesidir ve 2005’te dünyadaki en büyük kargo limanı olmuştur.

Eskiden ufak bir balıkçı kasabası olan Şanghay, 2000'lerde ise aşağı yukarı 1000 gökdelenin bulunduğu ve 3000 tanesinin yapım adımında bulunduğu metropole dönüştü. Çin’in yirminci yüzyılla birlikte en mühim şehiri olan şehir, cumhuriyet döneminde tanınmış kültürün, entelektüel tartışmaların ve politik olayların merkeziydi.

Şanghay, 1949’daki komünist devrimden sonra, merkezî hükümetin ağır vergilendirmesi, yabancı yatırımın sona ermesi ve şehirli unsurların tasfiyesi yüzünden canlılığını kaybetti. 1990'da Şanghay Borsası'nın kurulması ve sonrasında 1992’de merkezi hükümetin Şanghay’da piyasa ekonomisinin tekrardan geliştirilmesi yetkisiyle birlikte tekrardan hareket kazanan şehir, Çin’in ekonomik büyümesinin öncüsü olmuştur.

21. yüzyılda Şanghay, çoğalan işçi göçü, büyük gelir uçurumu ve bölgesel problemler gibi şehirsel problemler ile mücadele etmektedir. Gökdelenler ve çağdaş hayat tarzı, sık sık Çin’in ekonomik kalkınmasına referans olarak gösterilse de, şehir problemleri şimdilik çözüme kavuşturulmuş değildir.

Jin Mao Tower ve Şanghay Dünya Finans Merkezi
Şanghay, Mayıs-Ekim 2010'da Expo 2010 Dünya Fuarı'na ev sahipliği yapmıştır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Son dönemde şehirin ev sahipliği yaptığı küresel etkinlikler arasında Formula 1 Çin Büyük Yarışı, erkekler tenisinde senenin en iyi 8 isminin katıldığı Ustalar Kupası ve 7 Temmuz 2007’de küresel ısınmaya karşı yedi kıtada yapılan Live Earth (Yaşayan Dünya) konserlerinin Asya ayağı gibi ses getiren organizasyonlar bulunmaktadır.

Uygun Şangay Uçak Bileti

Şangay Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Şangay şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Şanghay'a Ulaşım

Pudong Uluslararası Havaalanı Pudong (IATA : PVG) Şanghay'ın ana uluslararası havaalanını, şehrin doğusunda 40 km'dir (25 mil). Birinci katta gelişler, üçüncü katta gidişler ve havaalanı, dünyanın dört bir yanındaki büyük merkezlerde bulmayı bekleyebileceğiniz tüm özelliklere sahiptir. İki dev terminal (T1 ve T2) var. Birkaç dakikalık yürüyüş (veya konveyör bantları kullanarak) çok hantal bir durum olması durumunda, ücretsiz bir servis otobüsü hizmeti ikisini birbirine bağlar.

Çin’in en büyük kenti olan Şanghay’a İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü direkt uçuş bulunuyor. Bir uçak bileti mesafesindeki kentte ulusal saat Türkiye’den 6 saat ileride.

Uzak Doğu’nun değişik hayatı ve kültürüne şahitlik etmek amacıyla en iyi seçeneklerden biri olan Şanghay uçak bileti alarak ismim atılabilecek bir uzaklıkta. Harekete geçmek amacıyla çok vakit kaybetmeden uçak biletlerine göz atmak gerek.

Terminal 1 Air France, Çin Hava Yolları, Çin Doğu, Çin Express, Körfez Havayolları, Hainan Havayolları, Japonya Havayolları, Juneyao Havayolları, Kore Hava Yolları, Mandarin Havayolları, KLM Royal Dutch Havayolları, Shenzhen Havayolları, Sichuan Havayolları, Bahar Havayolları, Tianjin Havayolları

Terminal 2 Aeroflot, Aeromexico, Air Asia, Air Canada, Air China, Air India, Air Macau, Air New Zealand, All Nippon Airways, American Airlines, Asiana, British Airways, Cathay Pacific Airways, Çin Güney Havayolları, Cebu Pacific, Delta Airlines , Dragonair, Emirates, EVA Air, Finnair, Garuda Endonezya, Hong Kong Express, Lufthansa, Malezya Havayolları, Qantas, Qatar Airways, SAS İskandinav Havayolları, Shandong Havayolları, Şanghay Havayolları, Singapur Havayolları, Swiss International, Tayland Havayolları, TransAsia Havayolları, Türk Havayolları, United Airlines, Virgin Atlantic

Şanghay Uçak Bileti Fiyatları

Air China ve Türk Havayolları İstanbul'dan Şanghay'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Şanghay Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Şanghay Hava Durumu

ŞANGHAY HAVA DURUMU

Şanghay Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Şanghay uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz şanghay uçak bileti, istanbul şhanghay uçak bileti, istanbul shanghai uçuş süresi, istanbul shanghai thy, çin uçak bileti fiyatları thy, istanbul çin uçak kaç saat, istanbul shanghai kaç km, çin uçak bileti thy, çin'e en ucuz nasıl gidilir, çin otel fiyatları, en uygun şanghay uçak bileti