Hong Kong Uçak Bileti

Hong Kong Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Çin Hong Kong şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Hong Kong Uçak Bileti

Ucuz Hong Kong Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Hong Kong Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Hong Kong Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Hong Kong Hakkında

Hong Kong Çin Halk Cumhuriyeti'nin güney kıyısında bulunan, 1 Temmuz 1997 tarihine kadar Britanya Krallığına bağlı sömürge ve adalar grubuyken, bu tarihten itibaren Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı özel idare bölgesi olmuştur. Hong Kong; Hong Kong Adası, Kowloon Yarımadası ve 235 kadar ufak adadan ortaya gelmiştir. Hong Kong, Asya'nın en büyük serbest piyasası ve limanı, en işlek ticaret, endüstri ve turizm merkezidir.

Nüfusun derhal hepsi Çinlidir ve büyük bir alanı Budisttir. Bunun yanısıra Konfiçyüscüler, Müslümanlar, Hindular, Museviler, Hıristiyanlar ve Taoistler de bulunur. Nüfus yoğunluğu bakımından km² başına 1108 şahıs ile dünyada 27. sırayı alır. Hong-Kong'a başlayan göç hareketleri, 1942 senesinde Pekin Hükumeti izin verince daha da süratlenmıştır. Ayda 70.000 şahsa çıkınca Hong-Kong'un imkânlarını aştı ve çözüm olarak da göçmenler Çin'e geri gönderilmeye başlandı. En büyük sorunu gayet çok olan nüfus yoğunluğu ve tatlı su ihtiyacıdır. İçme suyu, Çin'den borularla getirilir.

Hong Kong'un konumu
Ülke topraklarının % 13'ü ekime uygun alandır. Buralarda Hong-Kong'un çok nüfusunun ihtiyacını karşılamak amacıyla meyve ve sebze ekimi yapılmaktadır. Bir adalar sömürgesi bulunduğu amacıyla balıkçılık çok gelişmiştir.

Hong-Kong'da ticaret ve endüstri II. Dünya Savaşından sonra çok gelişmiştir. Hong-Kong; tekstil endüstrisi, hafif endüstri (oyuncak, radyo, elektronik), sinema endüstrisi, az da olsa ağır endüstri (gemi inşası, çimento ve demir endüstri) ve bilhassa bankacılıkla büyük bir ticaret merkezidir. (Son zamanların ilerleyen ve değişen aleminde hem Hong Kong para birimi olan Hong Kong Doları'nın Çin para biriminden düşük olmasıyla hem de Hong Kong içersinde vergi olmamasıyla da desteklenmesiyle beraber daha çok elektronik bölümünde ihracatın kalbini oluşturmaktadır.)

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Çin Halk Cumhuriyeti ile bu ülkeyi tarif edmeyen ülkeler arasındaki ticari trafik Hong-Kong'dan geçer. Hong-Kong büyük bir ticaret merkezi olması bundan dolayı endüstri süratle gelişmektedir. İhracatının en mühim alanı (giyecek ve detaylı endüstri ürünleri) bilhassa ABD ve Birleşik Krallık ile yapılır.

Uygun Hong kong Uçak Bileti

Hongkong Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Hong Kong şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Hong Kong'a Uçak ile Ulaşım

Hong Kong Uluslararası Havaalanı Chek Lap Kok (havaalanının bulunduğu küçük adanın adı) olarak da bilinen Hong Kong Uluslararası Havaalanı ( IATA : HKG ), Lantau Adası'nın hemen kuzeyinde ve Hong Kong Adası'nın batısında yer almaktadır. Sir Norman Foster tarafından tasarlanan havaalanı Temmuz 1998'de açıldı ve o zamandan beri Skytrax tarafından 8 kez "Dünyanın En İyi Havalimanı" seçildi.

Bölgedeki ana havaalanı olan havaalanı olarak, dünyanın her kıtasından Hong Kong'a çok sayıda doğrudan uçuş var. Avrupa ve Kuzey Amerika'daki büyük şehirlerin hepsine en az bir günlük uçuş yapılır ve Hong Kong ile Asya ve Okyanusya'daki diğer büyük şehirler arasındaki uçuşlar sıktır. Cathay Pacific, Hong Kong ve New York (JFK) arasındaki dünyanın en uzun hava yollarından birini işletiyor. Havaalanındaki önemli taşıyıcılar, yan kuruluşu olan Cathay Dragon (son zamanlarda Dragonair'den yeniden adlandırılan Cathay Pacific , çoğunlukla Çin'deki hatların yanı sıra Asya'nın diğer bölgelerine giden bazı rotalar), Hong Kong Havayolları ve Hong Kong Express'tir .

Bir yeraltı servis treniyle bağlı iki terminal var. Terminal 2, yalnızca check-in olanağı, tüm uçuşlar Terminal 1'den kalkıyor. Tüm geliş Terminal 1'de. Her iki terminalden de güvenliği sağlayabilirsiniz. T2'de güvenlik öncesi daha fazla alışveriş imkânı var, ancak mağazaları daha erken kapatıyor. Güvenlikten sonra da T1'de birçok alışveriş imkanı var.

Hong Kong Uluslararası Havalimanı'ndaki hizmetler genellikle diğer önemli uluslararası havaalan- lardaki servislerle çok daha iyi veya en azından eşittir. Havaalanında, kutular, sargı malzemeleri, makaslar ve kaset sağlayan etkin bir postane var. Postalama öğeleri bazen havayolu bagaj ücretleri ödemekten daha ucuz ve daha kolaydır. Havaalanı, ücretsiz Wi-Fi'ye sahiptir. Varış salonunda, bagaj başına günde 140 dolara mal olan insanlı bir emanet ofisi var.

Hong kong Uçak Bileti Fiyatları

Air China ve Türk Havayolları İstanbul'dan Hong Kong'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Hong Kong Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hong Kong Hava Durumu

HONG KONG HAVA DURUMU

Hong Kong Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Hong Kong uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz hong kong uçak bileti, istanbul hong kong uçak, istanbul hong kong kaç saat, hong kong otel fiyatları, istanbul hong kong uçuş süresi, istanbul hong kong kaç km, hong kong istanbul, istanbul hong kong saat farkı, istanbul hong kong arası kaç saat, istanbul hong kong uçakla kaç saat, en uygun hong kong uçak bileti, air china, guanzhou thy