Guangzhou Uçak Bileti

Guangzhou Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Çin Guangzhou şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Guangzhou Uçak Bileti

Ucuz Guangzhou Uçak Bileti


Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Guangzhou Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Guangzhou Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Guangzhou Hakkında

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Guangdong eyaletinin merkezi ve en büyük şehridir. Şehir, İnci Nehri üzerinde, Hong Kong'un 120 km kuzeybatısında, Makao'nun 145 km kuzeyinde yer almakta olup önemli bir ulusal ulaşım merkezi ve ticaret limanı olarak hizmet vermektedir. Eski adı Kanton'dur.

Guangzhou, Çin'in en büyük şehirlerden biridir. Şehrin nüfusu 2014 yılı itibari ile 13,080,500'dür. Guangzhou metropol alanının içinde Hong Kong, Shenzhen, Dongguan, Zhuhai gibi pek çok büyük şehir bulunmaktadır ve tüm bu metropolitan yığışmanın nüfusu 53 milyonun üzerindedir.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bu bakımdan, Guangzhou Dünya gezegeni üzerindeki en büyük kentsel yerleşmedir. Şehirde ağırlıklı olarak Kantonca konuşulmaktadır.

İhracata yönelik imalat sanayii şehirde çok gelişmiştir. 1957'de Guanghzou'da düzenlenmeye başlayan Çin İthalat İhracat Fuarı halen şehrin en önemli etkinliklerinden biridir.

Uygun Guangzhou Uçak Bileti

Guangzhou Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Guangzhou şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Guangzhou Uçak ile Ulaşım

Air China ve Türk Hava Yolları‘nın İstanbul- Guangzhou arasında direkt uçuş seferleri bulunuyor. Şehre 28 km uzaklıkta tespit edilen Baiyun Uluslararası Havaalanı’ndan merkeze çoğu ekspres otobüs mevcut. Bunun dışında ilerlemiş metro ağını kullanarak ya da taksiyle de ulaşım mümkün.

Baiyun Shan Dağının doruklarına tırmanmak ve İnci Nehri’nde tekne turu gerçekleştirme bir uçak bileti kadar uzağınızda…

Guangzhou Baiyun Uluslararası Havalimanı ( IATA : CAN , ICAO : ZGGG , ) Güney Çin'in önemli bir merkezidir ve Hong Kong'dan sonra ikinci sırada yer alır. Pekin , Changchun , Changsha , Chengdu , Chongqing , Dalian , Daxian , Guiyang , Guilin , Hangzhou , Harbin , Haikou , Hefei , Hohhot , Hong Kong, Hong Kong, Hong Kong gibi çeşitli iç hat uçuşlarına sahip havaalanı China Southern Airlines [68] Jinan , Jiuzhaigou , Kunming , Luzhou , Nanchang , Nanning , Qingdao , Sanya , Shantou , Şangay , Shenyang , Shenzhen , Shijiazhuang , Taizhou , Tianjin , Urumçi , Wanxian , Wuhan , Wuxi , Xi'an , Yibin , Yichang , Yiwu , Yuncheng , Zhengzhou ve Zhuhai . Doğrudan uluslararası hatlar arasında Amsterdam , Auckland , Bangkok , Brisbane , Busan , Doha , Dubai , Frankfurt , Fukuoka , Hanoi , Ho Chi Minh City , Hong Kong , İstanbul , Jakarta , Katmandu , Kuala Lumpur , Londra , Los Angeles , Makao , Manila , Melbourne , Moskova , Mumbai , Nairobi , Paris , Perth , Seul , Singapur , Sidney , Taipei , Tokyo ve Vancouver .

İki farklı ülke arasında uçarken Guangzhou Havaalanı üzerinden transit geçiş yapan 51 ülkeden gelen yabancı uyruklular (örneğin Londra-Guangzhou-Auckland), 72 saat ücretsiz vizesiz konaklama molasına hak kazanırlar.

Guangzhou Uçak Bileti Fiyatları

Air China ve Türk Havayolları İstanbul'dan Guangzhou'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Guangzhou Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Guangzhou Hava Durumu

GUANGZHOU HAVA DURUMU

Guangzhou Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Guangzhou uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
guangzhou uçak bileti, istanbul guangzhou uçakla kaç saat, istanbul guangzhou saat farkı, guangzhou istanbul thy, istanbul guangzhou uçuş süresi, guangzhou gece hayatı, çin guangzhou hava durumu, guangzhou terminal, en uygun guangzhou uçak bileti, ucuz guangzhou uçak bileti, thy guangzhou