Delhi Uçak Bileti

Delhi Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Hindistan Yeni Delhi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Delhi Uçak Bileti

Ucuz Yeni Delhi Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Delhi Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Yeni Delhi Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Yeni Delhi Hakkında

Ülkenin zengin geçmişinin ve gelişen hediyesinin bir sembolü olan Delhi, antik ve modernin kesintisiz olarak bir araya geldiği bir kenttir. Sadece nabzınıza dokunmakla kalmayıp ateşli bir hıza bile ulaşan bir yer. Milyonlarca rüyaya ev sahipliği yapan şehir, insanları daha yakından getiren ve düşüncelerine ilham veren hayaller gerçekleştirmenin benzeri görülmemiş sorumluluklarını üstlenir.

Sadece bir asır önce, İngiliz imparatorluğunun koltuğunu Kolkata'dan Yeni Delhi'ye taşındı. O zamandan beri Hindistan Başkenti olmuştur. Şimdi gelişen, kozmopolit bir metro olan şehir, kutlamak için çok şey yapıyor, çünkü Başkent olarak 100 yıllık bir döneme girmeyi başaran kilometre taşına ulaşmış durumda. Delhi, birçok yüzyıla dayanan bir tarihe sahip olarak eski bir kültürü ve hızla modernleşen bir ülkeyi sergiliyor. Anıtlarla kaplı burada bulunacak çok şey var. Geçmişteki birçok güçlü imparatorluğun koltuğu, uzun tarihi, dikkatle korunmuş anıtlar, eski kale ve mezarlar arasında izlenebilir.

Tüm bunlar, metro sistemi, kalabalık pazarlar ve muhteşem yemek yerleri gibi modern bir şehrin en iyi özellikleriyle birleşiyor. Geçmiş ve bugün, yüzyıllarca süren anıtların kentin günlük hayatının bir parçası haline getirilmesi için birlikte sorunsuz bir şekilde kaynaştı. Delhi çok tarihin çocuğudur. Şehrin hikayesi, Pandavalar'ın yaşadığı Indraprastha kasabası olarak bilinen epik Mahabharata kadar eskidir. Yüzyıllar boyu, Indraprastha'nın yanında Lal Kot, Siri, Dinpanah, Quila Rai Pithora, Ferozabad, Jahanpanah, Tughlakabad ve Shahjahanabad'ın yanı sıra sekiz şehir daha hayatta kaldı. Birçok imparatorluk, gücünün yükseklerine yükseldi ve burada yok edildi. Delhi'yi başkenti haline getiren tanınmış hanedanlar arasında Tuğlaqs, Khiljis ve Mughals vardı.

Hatta bugün dar geçitlerin, eski havelilerin ve renkli çarşıların labirentiyle Eski Delhi'de geçmişe büyüleyici bir bakış bulabiliriz. Rickshaws, yaşamın devam ettiği bu kalabalık, hareketli, Mughals başkentini yüzlerce yıl öncesine kadar rüzgar atıyor. Qutub Minar, Kırmızı Kale ve Humayun Türbesi, yüzyıllardan beri var olan üç Dünya Mirası anıtına ev sahipliği yapıyor ve geçmişte imparatorların yarattığı mimari harikalar hakkında fikir veriyor. Ağaçlarla kaplı caddeleri, heybetli yapıları ve Rashtrapati Bhavan, Parlamento Binası ve Hindistan Kapısı gibi binaları ile Orta Delhi, Delhi'nin sömürge geçmişini yansıtıyor. Bir dizi müze, ülkenin büyüleyici tarihe bir göz atın.

Ancak modern Delhi'de sunabileceği çok şey var. Delhi, Delhi'nin her köşesini birbirine bağlayan modern, iyi planlanmış ve geniş bir Metro ağına sahiptir; Bu ağ hala büyüyor. Yeni yollar ve uçaklar, gelişmiş bağlantı imkânı sunarken, bunlardan en önemlisi, Wazirabad'da inşa halinde olan Delhi Turizm'in imza kampanyası olan Signature Bridge'dir. Bu, imza atmaya söz veriyor.

Yeni alışveriş merkezleri ve eğlence merkezleri, artan sayıda yeni hastane, konut kompleksleri ve spor tesisleri ile uzaya gidiyor. Delhi, uzman tıbbi yardım ve üstün OPD ve IPD imkânları isteyenler için artık bir hayal ürünü. Commonwealth Oyunları'nın gelişiyle birlikte, yıl boyunca birisi tarafından erişilebilen yenilenmiş Nehru Stadyumu gibi birinci sınıf stadyumlar var. Bütün bunlar, Delhi'nin yeşil kapağını korurken gelişti ve sürdürüldü. Bu, gerçekten küresel metropolü, ağaç çizgisinin gökdelenler tarafından hafifletildiği dünyanın diğer şehirlerinden ayıran benzersiz bir özellikti.

Delhi'nin simgelerini şehir merkezine ve çoğu banliyölere bağlayan metroya ilaveten, Delhi'yi keşfetmek için yeni ve eğlenceli bir yol, bir HOHO otobüs turu hazırlamaktır. HO - HOs olarak daha iyi bilinen Hop on-Hop off otobüsleri Delhi Turizmi tarafından şehri tek bir günde gezmek isteyen ziyaretçiler için tanıtıldı. Çok sayıda ulaşım seçeneğiyle ziyaretçiler artık istedikleri yere gidebilme olanağına sahipler - ve görmek için çok yerler var ve burada yapılacak çok şey var. Mughal ve Tughlaq dönemlerinden kalma, eski-henüz mükemmel korunmuş, genişleyen miras kompleksleri bulunmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Uygun Delhi Uçak Bileti

Delhi Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Delhi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Yeni Delhi'ye Uçak ile Ulaşım

Hindistan’ın en büyük şehirlerinden Delhi’ye İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan direkt uçak seferi bulunuyor. Delhi uçak bileti seçeneklerine göz atarak şehri keşfetmek amacıyla ilk aşaması atabilirsiniz.

Dünyanın mozaiğini yansıtan, karmaşası ve hareketiyle tanınmış Delhi, yeni bir dünya fikiri ve değişik bir pencere açmak amacıyla en doğru seyahat rotalarından biri. Bu esrarengiz şehri keşfetmek amacıyla derhal şimdi harekete geçin!

Yenilenen Indira Gandhi Uluslararası havaalanı, şimdi Terminal 3, ziyaretçilere dünyanın en iyileriyle ayak uyduran, modern, birinci sınıf bir kent deneyimini sunuyor. Uluslararası ve çok sayıda yerli taşıyıcının faaliyet gösterdiği Terminal 3, dünyanın en modern hava limanları ile paralellik gösteren tesisleri barındırıyor.

Şehrin kalbindeki tren istasyonuna 17 dakika içinde ulaşan Airport Metro Express, ziyaretçiler için kolay bağlantı sağlar. İster eski Delhi'ye, ister Connaught Meydanı'na, ister Dilli Haat'a gidiyorsun, metro şehir etrafında dolaşmanın kolay bir yolunu sunuyor.

Delhi Uçak Bileti Fiyatları

Hindistan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Delhi'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Delhi Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Delhi Hava Durumu

DELHI HAVA DURUMU

Delhi Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Yeni Delhi uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
yeni delhi uçak bileti, hindistan uçak bileti thy, türkiye hindistan uçak kaç saat, hindistan uçak bileti pegasus, hindistan'a en ucuz nasıl gidilir, hindistan tur fiyatları, hindistan otel fiyatları, türkiye hindistan tren, hindistan'a vize varmı, en uygun yeni delhi uçak bileti, istanbul yeni delhi, delhi uçakbileti fiyatları