St Petersburg Uçak Bileti

St Petersburg Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Petersburg şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
St Petersburg Uçak Bileti

Ucuz St Petersburg Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla St Petersburg Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
St Petersburg Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

St Petersburg Hakkında

Rusya, 7 federal eyaletten oluşmaktadır. Finlandiya Körfezi’nin doğusunda Neva Nehri üstünde tespit edilen Saint Petersburg, Rusya’nın kuzeybatı vilayetinde bir şehirtir. Uluslararası ve ulusal demiryolları ağına sahip St. Petersburg, ülkenin en mühim ulaşım merkezidir.

Sahip bulunduğu Irmak limanlarının yanında St. Petersburg, Baltık Denizi’ndeki en mühim liman şehirlerinden biridir. 1917 Rus Devrimi’ne kadar 200 sene süresince ülkeye başşehirlik yapmıştır. Ülkenin ikinci en büyük şehri ve Avrupa’ya açılan penceresidir. Kent merkezi, UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer almaktadır

St Petersburg'da Gezilebilecek Yerler
Kentin mimari yapısı, St Petersburg’a ihtişamlı bir görüntü verir. Uzun bulvarlar, saraylar, geniş alanlar, dekoratif heykeller ve demir parmaklıklar, halk anıtları, parklar ve bahçeler, şehrin görsel imajında en büyük paya sahiptir. Neva Nehri’ndeki köprüler, kanallar ve bentler, St Petersburg’u başka dünya şehirlerinden ayrı kılar. Tüm bu yönleriyle St Petersburg, Kuzey’in Viyana’sı olarak adlandırılır.

Lteyny Prospekt ile Vyborgsky bölgesini birbirine bağlayan “Liteyny Köprüsü”, Neva Nehri üstündeki ikinci köprüdür. Bu köprü geceleri göz kamaştırıcı bir görüntüye bürünür.

Kent merkezinde yer alan “Catherina the Great Statue” (Büyük Catherina Heykeli), meydandaki en mühim heykellerden biridir.

Kent merkezinde tespit edilen “Yaz Sarayları (Summer Palaces)”nın önündeki “Yaz Bahçesi”, şehrin en eski parkıdır. Fontanka, Moika ve Swan Kanalı’nı içine alan ve ismini Great Peter’in Yaz Saray’ından alan bu park müthiş manzaralarıyla ilgi çeker.

Kentin batısında yer alan “Petrodvores Sarayları”, Peter the Great (Büyük Peter) doğrulusunda inşa edilmiştir. Bulunduğu alanın büyük bir bölümü fıskiyelerle kaplıdır. Grand Palace (Büyük Saray), Büyük Şelale, Su Bulvarı, Monplaisir (Büyük Peter’in orijinal villası) ve daha pek çok görkemli bina bu haşmetli kompleksin içersinde yer alır.

Admiralteysky‘de tespit edilen St. Isaac Katedrali şehrin görüntüsüne renk katan, altın ve granitten yapılma bir kubbeye sahiptir.

Kentte tespit edilen Hermitage Müzesi, Çarlık Rusyası'na ait özel sanat koleksiyonlarıyla dünyanın en büyük müzelerindendir. Kent merkezinde yer alan Rus Müzesi, Rus kültürü ve sanatını yansıtır.

St Petersburg'da Kültür ve Eğlence
St. Petersburg varlıklı bir kültüre sahiptir. Tiyatrolar, konser salonları, galeriler ve edebi yapıtlar şehir kültürünün asli bileşenleridir.

St. Petersburg, 40’dan çok tiyatroya ev sahipliği yapar. Dünyaca ünlü Mariinsky Tiyatrosu, geleneksel şehir kültürünün merkezidir. Alexandrinsky Tiyatrosu, St. Petersburg’daki en eski drama tiyatrosudur. Klasik Rus Draması’ndan en mühim misaller burada gerçekleştirilir. Mussorgsky Opera Evi, şehrin ikinci en büyük müzikal sahnesidir.

Akimov Komedi Tiyatrosu, gülünç oyunlarının sahneye konduğu en mühim yerdir. Bolshoy Kukla Tiyatrosu, çocuklara özgü oyunlarıyla ön plana çıkar. Müzikal Salon (Musical Hall), hafif müzik performanslarının şehirdeki en mühim merkezidir.

Bosse's House (Bosse’nin Evi), Karnaval, Buz Sarayı, Lensoviet Kültür Sarayı, Belediye Kültür Merkezi, Oktyabrsky ve The Philharmonia şehirdeki büyük ve çağdaş konser alanlarıdır.

Kent çok sayıda sanat galerisine ev sahipliği yapar. Ross Fotoğraf Galerisi, Art-Gorod, D–137, Mikhaylov Galerisi, Palitra Galerisi ve Anna şehrin sanat merkezlerindendir.

St. Petersburg, Dostoyevsky’nin Romanlarında ve Pushkin’in şiirlerinde bahsi geride bıraktığımız bir şehirtir. Dostoyevsky, St Petersburg için, “Dünyanın en sakin şehri” der.

Kışın, tiyatro ve film festivalleri şehri olan St. Petersburg, yazın eğlence mekânlarıyla bambaşka bir atmosfere sahip olur. Beyaz Geceler Dans Festivali, Russian Winter Festival, Goodbye Russian Winter Festival ve Osenie Ritmy (Sonbahar Ritimleri) Uluslararası Caz Festivali şehirde düzenlenen en mühim festivallerdendir.

Futbol, dinlenme, kayak, sandal sefası ve yüzme de şehrin başlıca eğlence aktiviteleri arasında konumunu almıştır.

St Petersburg'da Yeme İçme
Geleneksel Rus mutfağı, şehir mutfağının en mühim parçasıdır. Son senelerde gerçekleşen ekonomik reformla beraber şehir mutfağı, kendini dünya mutfağıyla birleşik duruma getirmeye başlamıştır. Kafkas, vejetaryan, Japon, Çin, İtalyan ve Avrupa mutfaklarından lezzetler şehir mutfağının uluslararası yönünün en mühim unsurlarıdır. Pizza ve fast food’un, şehrin yeme kültürü üstündeki tesiri giderek artmaya başlamıştır. Buğday, yulaf ve darı şehir mutfağının başlıca malzemeleridir. Noel hindisi, buğday Kasha, kızartmalar, domuz eti, rengeyiği eti kızartması, ekşi soslu sıcak çorbalar, tuzlu mantar, kızartılmış ördek eti ve etli jöleli Pelmeni, şehrin başlıca lezzetlerindendir.

Votka Rusların en tanınmış içeceğidir. Rusya aynı vakitte önde gelen şarap üreticilerinden biridir. Bunun natural bir neticesi olarak şarap şehir sakinlerinin başlıca seçimleri arasında konumunu alır. Ayrıca, şehrin geniş ölçekli meşrubatleri arasında çayın özel bir yeri vardır. Siyah çay, en çok tercih edilen çay çeşididir. Kahve pek tanınmış değildir.

St Petersburg'da Alışveriş
Kent alış veriş aleminde Avrupa modası ve ulusal hediyelik eşya kültürü hâkimdir. Moda giyim mağazaları, hediyelik eşya dükkânları, ayakkabı mağazaları, yiyecek marketleri, kitapçılar ve kürkçüler, şehir alış veriş kültürünün en mühim parçalarıdır. Perakende satış o kadar süregelen olmasa da kitaplar ve ucuz müzik ürünleri, şehir alış verişini canlandırmaktadır.

“Shopping World”, 50 moda salonuyla, şehrin en mühim alış veriş merkezlerinden biridir. Bu çatının altında butikler, hediyelik eşya, giysi, ayakkabı, mücevher ve aksesuar satan dükkânlar ve çok sayıda galeri yer alır

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bolshoy Gostiny Dvor, besin ve ev ürünlerinin toptan ve perakende satışının yapıldığı bir merkezdir. Bu alış veriş merkezi 40.000’in üstünde markaya ev sahipliği yapar. Burada, DLT, Moskovsky, Passage Trading House (Ticaret Evi Pasajı) ve daha pek çok mağaza bulunur.

Kent merkezindeki Kuznechy Pazarı, şehrin en renkli ve en mühim alış veriş piyasasıdır. Bu yiyecek ve meşrubat piyasası en iyi sebze ve meyvenin satıldığı yerdir. Pazarın atmosferi ziyaretçileri büyüler. Geleneksel smetena (ekşi krema), lezzetli bal tipleri ve her türlü meyve bu pazardan satın alınabilir.

Uygun Petersburg Uçak Bileti

Petersburg Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Petersburg şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

St Petersburg'a Uçak ile Ulaşım

Rusya’nın batısında, Moskova’ya 715 km mesafede tespit edilen St. Petersburg’a ulaşmanın en basit yolu hava yolu yolculuğunu seçmek. İstanbul Atatürk Havalimanı ve Antalya Havalimanı’ndan derli toplu olarak direkt uçak seferleri bulunuyor. Bunun amacıyla Saint Petersburg uçak bileti alternatiflerine göz atmak gerekiyor. Avrupa’nın belli başlı kentleri ve Rusya’nın başka şehirlerinden aktarmalı yolculuk gerçekleştirme da mümkün. Tren ve karayolu da alternatifler arasında.

Görkemli mimari yapıları, köklü tarihi geçmişi, müzeyi andıran sokak ve caddeleriyle, Kuzeyin Venedik’i St. Petersburg, Rusya’nın en güzel şehirlerinden biri. Bu güzel kenti ziyaret etmek amacıyla derhal şimdi harekete geçin!

St Petersburg Uçak Bileti Fiyatları

Aeroflot ve Türk Havayolları İstanbul'dan St Petersburg'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel St Petersburg Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

St Petersburg Hava Durumu

ST. PETERSBURG HAVA DURUMU

St Petersburg Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz St Petersburg uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
moskova uçak bileti, istanbul moskova uçak bileti, istanbul moskova uçak bileti pegasus, moskova antalya uçak bileti, istanbul moskova uçak kaç saat, ankara moskova uçak bileti, istanbul moskova uçak bileti aeroflot, moskova otel fiyatları, rusya uçak bileti fiyatları, antalya moskova charter uçak bileti, türk hava yolları, thy moskova, en uygun moskova uçak bileti, ucuz moskova