Kazan Uçak Bileti

Kazan Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Kazan şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kazan Uçak Bileti

Ucuz Kazan Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Kazan Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Kazan Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Kazan Hakkında

Bugün Özerk Tataristan’ın başşehri olan Kazan, Altın Orda hanlarının da baş şehriydi. 1005 senesinde kurulan Kazan, 2005 senesinde bininci yaşını coşkuyla kutladı. Kentin pek çok yeri bu tebrik amacıyla yenilendi. Kent, Rusya’da İslam’ın merkezi olarak biliniyor. Bugün halkın yüzde 52’si Tatar, yüzde 38’i Rus, yüzde 2’si Çuvaş ve yüzde 1’i de Ukrayna kökenli.

Kentte bilhassa İslam ve Ortodoks kilisesine ait yapıtlar bulunuyor. 2005 senesinde Avrupa’nın en büyük camii Kazan’da hizmete açıldı. Kentin Tatar bilhassari taşıyan kuleleri, müzeleri, el sanatlı ahşap camileri, tarihi kiliseleri ve eski mahalleleri hâlâ ayakta. Dev blok yapılar ve geniş bulvarlar da Sovyet zamanının simgeleri olarak yaşıyor.

Kazan'da Gezilebilecek Yerler
Tatar hanlarının saraylarını, yönetim binalarını, cami ve medreseleri, bey konaklarını barındıran Kazan Kalesi, Ruslar doğrulusunda yıkıldı ve daha sonra Kremlin adıyla tekrardan inşa edildi. Ahşap surların yerine, yeni surlar yapıldı.

O devirden şu zamana kadar ayakta kalmayı başarabilen bir tek Süyümbike Kulesi oldu. Yedi katlı ve 75 metre olan bu kule, son Tatar hanlarından Sefa Giray’ın hatunu Süyümbike adına inşa edilmiş. Kulenin derhal ardında Tatar kaanlarına ait mozoleler de görülebilir.

Kul Şerif Camii, Kazan Hanlığı’nın en muhteşem yapısıydı. Mimari olarak o kadar eşsizdi ki, Ruslar Moskova’daki ünlü rengârenk Vasili Kilisesi’ni bu camiyi numune alarak inşa etti. Cami, şehri işgal eden Korkunç İvan doğrulusunda yıkılmıştı. Şimdi Kremlin’in duvarlarının ardında artan sekiz minareli Kul Şerif Camii, birkaç sene evvelce eskisinin yerine Tataristan’ın simgesi olarak inşa edildi.

İdil (Volga) Nehri, Kazan’ı taçlandıran bir su cenneti. Şehrin çevresindeki başka nehirler, göller, barajlar da hesaba katılırsa Kazan amacıyla suların labirentinde bir şehir denebilir. Tatarların “İtil Suu” dediği Volga, çoğu noktada güzel şehir görünümü sunuyor.

Kazan'da Kültür ve Eğlence
Kazan, kültürü ve mimarisiyle Tataristan’ın bir simgesi. Tarihi 1000 sene geriye gittiği ve o dönemde Rus şehri bulunmadığı düşünülürse, ne kadar köklü bir kültür yaşattığı anlaşılabilir. Tarihçiler, şehri kuranların Türk boylarından Kıpçaklar ve Bulgarlar bulunduğu üstünde hemfikir.

Tatarlar, Rus devriminin ilk senelarında, 1923 senesinde İslam’ın bu topraklara girişinin 1000. senesini coşkuyla kutlamışlardı. O senelerde Bolşevik Partisi, Tatarlara gereksinim duyduğundan daha yumUşaktı. Fakat sonraları bağımsızlık üstüne büyük bir baskı kuruldu.

Her şeye karşın Kazan’ın kimliğini korumasını sağlayan, Moskova ve Petersburg üniversitelerinden sonra Rusya’nın üçüncü büyük üniversitesi Kazan’ın, Tatar aydınlanmasını desteklemesi oldu. Kazan Üniversitesi dinde reformdan kadın haklarına, bilimden laikliğe her alanda düşünme ve münakaşa olanakları sundu. Kazanlı düşünür ve öğretmenler, Rusya’daki bütün Müslümanların siyasi ve kültürel liderliğini üstlendiler.

Kazan’da eğlence denince akla daha çok Rus tipi geliyor. Kentin merkez caddesi Bauman eğlencenin de merkezi. Gerek cadde boyunca, gerekse onu kesen sokaklarda pek çok gece kulübü ve disko bulunuyor. Genç nüfusun yoğun bulunduğu Kazan’da bilhassa diskolar rağbet görüyor. Gece yarısına kadar kafelerde de hareketlilik yaşanıyor. Cadde üstünde sokak ressamları ve müzisyenler görmek mümkün.

Kazan'da Yeme İçme
Tataristan denince akla ilk gelen yemek tabii ki Tatar böreği. Türkiye’deki çiğ böreğe benzeyen Tatar böreğini, Kazan’ın her yerinde yiyebilirsiniz. Fakat, burada yiyeceğiniz alternatiflerinden çok daha lezzetli. Bunun da nedeni böreğin amacıyladeki et oranının alternatiflerinden daha çok olması.

Tataristan’a özel bir başka yemek, Tatar mantısı. Bu da tanıdık gelse de lezzeti ülkemizden çok daha farklı. Kazan’ın milli tatlısı olarak tanınan “çaççak” da kesinlikle tadılması gerekenlerden. Yine bir tatlı olan “müftü salatası” da Kazan’da yenebilir.

Tüm yemekler gerektiğince ucuz. Bunlar dışında Rus yemekleri de mönülerde yoğun olarak yer alıyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Kazan'da Alışveriş
Bauman caddesi Kazan’ın en hareketli, en gösterişli, en parlak mekânı. Ünlü markalar, sosyete butikleri, pahalı ne varsa bu caddede yer alıyor. Bu mağazalarda Türkiye’den giden mallar bulmak mümkün.

Uygun Kazan Uçak Bileti

Kazan Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Kazan şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Kazan'a Ulaşım

Kazan Uluslararası Havaalanı (IATA: KZN ), kent merkezinin 30 km güneydoğusundadır. Aeroflot, S7, Transaero ve UTAir, Kazan ile Moskova arasında uçuyor ve Rossiya Havayolları ayrıca Saint Petersburg'tan Kazan'a uçuyor. Finnair, Flydubai, THY ve Air Baltic, Azal, Air Astana, Kazan'a giden uluslararası taşıyıcılardan bazıları. Uluslararası gezginler, aşırı kalabalık Moskova havaalanlarına kıyasla pasaport kontrolünde kısa kuyrukların tadını çıkarabilirler.

Yolcular havaalanına taksi ile gidebilir, yaklaşık 25 dakika sürer. Şehir merkezine 450 Ruble'lik başlayan fiyatlar, telefonla ya da herhangi bir taksi uygulamasıyla (Uber, Yandex.Taxi, Gett vb.) Sipariş edilebilen şehir taksi kullanmanızı öneririz.

Rusya’nın en ilerlemiş kentlerinden Kazan’a haftanın 7 günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan karşılıklı seferler düzenleniyor. Direkt uçak seferlerinin düzenleniyor olması bu şehre ülkemizden ulaşımı gerektiğince kolaylaştırıyor. Kazan uçak bileti seçeneklerine göz atarak, Kazan’ı keşfetmek amacıyla ilk aşaması atabilirsiniz.

Asya’nın muhteşem kenti Kazan, Türk-İslam medeniyetinin izlerini sonuna kadar hissedebileceğiniz bir özellikte. Farklı kültürlerin yansımasını taşıyan bu kenti keşfetmek amacıyla ilk atılacak ismim uçak biletini satın almak.

Kazan Uçak Bileti Fiyatları

Aeroflot Türk Havayolları İstanbul'dan Kazan'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Kazan Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kazan Hava Durumu

KAZAN HAVA DURUMU

Kazan Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kazan uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul kazan uçakla kaç saat, onur air kazan antalya, uçak bileti kazanma şansı, en uygun kazan uçak bileti, antalya kazan charter uçak bileti, kazan istanbul, bedava uçak bileti kazanma, tataristana vize varmı, tataristan hava yolları, istanbul kazan uçak bileti, türk hava yollar kazan, ankara kazan uçak bileti, kazan uçak bileti fiyatları