Moskova Uçak Bileti

Moskova Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Moscow şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Moskova Uçak Bileti

Ucuz Moskova Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Moskova Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Moskova Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Moskova Hakkında

Rusya'nın Avrupa alanında Moskva (Moskova) Nehri üstünde kurulmuş olan Moskova, Rusya'nın başkentidir. Tarih süresince Rusya'nın olduğu bölgenin merkezi olan Moskova, Sovyetler Birliği ve Çarlık Rusyası'na da başkentlik yapmıştır. Rusya nüfusunun %7,31'ini sınırları içersinde barındıran Moskova, hem Rusya'nın hem de Avrupa'nın en kalabalık kentidir. Kent Rusya'nın ekonomik, eğitim, finans ve ulaşım merkezidir.

Moskova'da Gezilebilecek Yerler
UNESCO Dünya Mirası yerleri, Komünist devreye ait eserler, heykeller, çağdaş yapılar, natural güzellikler, dini yapılar ve müzeler saymakla bitmez.

Moskova'nın merkezinde yer alan Kremlin, yüksek duvarlarla çevrili olan büyülü bir yerdir. Borovitsky Tepesi'ne kurulmuş olan Kremlin'den Moskova Nehri (güney taraftan), Kızıl Meydan (doğudan), Saint Basil's Katedrali ve Alexander Bahçesi (batıdan) görülebilmektedir. Kremlin duvarları ve burçları insanı büyüler.

Lenin's Mausoleum (Lenin'in cenazesinin olduğu mozale) Moskova'nın Kızıl Meydanı'nda bulunmaktadır. Lenin'in kabri görmeniz gereken yerlerin başında gelir. Çünkü dünyanın en ünlü mumyası burada bulunmaktadır. 1924 yılındaki ölümünden altı ay sonra Lenin'in cenazesi mumyalanmıştır.

13 metre uzunluğundaki Lobnoye Mesto, Kızıl Meydan'da yer alan yuvarlak bir taş yapıdır. Saint Basil's Katedrali'nin karşısında yer alır.

Saint Basil's Katedrali (Cathedral of Saint Basil the Blessed), Kızıl Meydan'ın merkezinde yer alır. Çok sayıda tavanı olan bu kilise, Rusya'nın Avrupa ile Asya'yı birleştirmesinin sembolü olarak gösterilmektedir.

Moskova'da sonsuz müze, manastır ve kilise vardır. Pushkin Museum of Art (Avrupa sanatı, Volkhonka Caddesi), State Tretayakov Galerisi (Rus güzel sanatları, Moskova'nın merkezi), Moscow Museum of Modern Art (çağdaş sanatlar, Petrovka), Chudov Manastırı (Kremlin), Preobrazhenka Mezarlığı (Moskova'nın kuzey alanında), Nativity Kilisesi (Putinki) ve St. Nicholas Kilisesi (Khamovniki) bunlardan yalnızca birkaç numune olarak sayılabilir.

Sayısız cadde, bulvar, meydan, köprü, park ve görkemli metrosu ile Rusya'nın başkenti sizi kendisine hayran bırakacaktır.

Moskovo'da Kültür ve Eğlence
Moskova Rusya'daki sahne sanatlarının merkezidir. Bale ve film şehirde gerektiğince yaygındır. Rus balesi bütün dünyada tanınır. Yaklaşık 132 sinema, 93 tiyatro, 24 konser salonuna ev sahipliği yapan Moskova’da, Bolshoi Tiyatrosu, Malyi Tiyatrosu, Vakhtangov Tiyatrosu ve Moskova Sanat Tiyatrosu kentin başlıca tiyatrolarını oluşturur. Moskova Uluslararası Müzik evi olarak da tanınan Moskova Uluslararası Sahne Sanatları Merkezi classic müziğin en iyi misallerinin icra edildiği yerdir. Moskova'nın sirkleri gerektiğince meşhurdur. Moskova Devlet Sirki ve Tvestnoy Bulvarı üstünde tespit edilen Moskova Sirki bunlardan başlıcalarıdır.

İnsanın gözlerini kamaştıran bir eğlence atmosferi Moskova'da sizi bekler. Kentte natural hayatın sunmuş olduğu çok güzel eğlence imkanları mevcuttur. Kamp, dağ bisikleti, balık tutma, kar turları, avcılık ve kayak kenttte bulabileceğiniz başlıca aktivitelerdir.

Moskova gece hayatı gerektiğince renklidir. Gece eğlencesinin yaşandığı başlıca mekanlar Tverskaya Caddesi'nde toplanmıştır. Bu caddenin güneyi pahalı ve lüks barlarla dolup taşar. Novy Arbat Caddesi, kentin en dinamik gece kulüplerinin olduğu başka bir yerdir.

Moskovo'da Yeme İçme
Moskova akşam yemeğini dışarıda yemek amacıyla en uygun kentlerden biridir. Hem eski tarz Rus restoranları hem de çağdaş mutfaktan misaller yayınlayan çağdaş mekanlar yüzlerce değişik yemek alternatifiyle göz kamaştırır. Uluslararası mutfaklar şehirde gerektiğince tanınmışdir. Ermeni, Amerikan, Avrupa, Italyan, Japon ve Ukrayna mutfakları şehirdeki tanınmış uluslararası mutfaklardır. Çok sayıda kahve ve sıcak/soğuk besinlerin servisinin yapıldığı mekanlar kentin her köşesinde konumunu almıştır. Sushi, Rus sofralarının başköşesinde yer alır.

Votka, Moskova eğlence hayatının en mühim içeceğidir. Genellikle honney pepper votka denilen ballı ve acılı votka gerektiğince tanınmışdir.

Moskova'da Alışveriş
Yerel hediyelik eşyalar, havyar, votka ve otantik el sanatları satın alabileceğiniz eşyaların başında gelir. Tverskaya Caddesi şehrin en kalabalık alış veriş yerlerinden biridir. Kitaigorod'da yer alan Tretyakovsky Proyezd lüks butiklerin merkezi konumundadır. Bulgari, Tiffany, Armani, Prada, Bentley ve pek çok ünlü markayı burada bulabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Kent merkezinde, Igor Chapurin'in dizayn elbiselerinin satıldığı alış veriş mağazaları bulacaksınız. Chapurin'in koleksiyonu Rusya'da ve Avrupa'da gerektiğince tanınmışdir.

İzmaylovo'da tespit edilen İzmaylovo Çarşısı, Rusya ve Moskova'daki sanat ve zanaat eşyaları satan en mühim alış veriş yeridir. El sanatı ürünleri, antikalar, Rus eşyaları, çok detaylı geleneksel hediyelikler, Orta Asya'dan kilimler, satranç setleri, çömlekler ve daha çoğu bu pazarda satılmaktadır.

Uygun Moskova Uçak Bileti

Moskova Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Moskova şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Moskova'ya Ulaşım

Rusya’nın başkenti Moskova’da 3 adet havalimanı bulunuyor. Türkiye’den haftanın 7 günü direkt uçak seferi tespit edilen ülkeye, İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa ve Antalya havalimanlarından gidilebiliyor. Bunun amacıyla Moskova uçak bileti alabilmek yeterli.

Geniş cadde ve bulvarları, her biri sanat eseri sayısal değeri taşıyan köprüleri, yeşil dokusu ve peyzaj tasarımı ile numune gösterilen park ve bahçeleri, sanat galerisi atmosferi taşıyan metro ağı, alan ve dini yapılarıyla Rusya’nın başkenti Moskova harika bir tatil rotası. Hava yolu şirketlerinin ideal uçak bileti fırsatlarını değerlendirerek, bu etkileyici, güzel Avrupa başkentine yolculuk gerçekleştirme gerektiğince kolay.

Domodedovo havaalanı
Domodedovo Uluslararası Havalimanı ( IATA : DME ), Moskova'nın 45km güneydoğusunda. Her yıl Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı'ndan biraz daha fazla yolcu taşıyor. Havaalanı, uluslararası indirimli taşıyıcı S7'nin temelini oluşturmaktadır.

Havaalanının tamamında ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Havaalanında çok sayıda kafe, bar, restoran ve mağaza bulunmaktadır. Domodedovo'da sadece uçakları değiştirseniz bile, bazı uçuşlar bir noktadan noktaya hizmet verdiği için vize gerekebilir (Yazarken Easyjet). Seyahat etmeden önce havayolunuza danışın.

Vnukovo Uluslararası Havaalanı
Vnukovo Uluslararası Havalimanı ( IATA : VKO ), Moskova'nın merkezinden 30 km güneybatısındadır. Vnukovo Uluslararası Havaalanı, yılda yaklaşık 12 milyon yolcuya hizmet veriyor.

Moskova Uçak Bileti Fiyatları

Aeroflot ve Türk Havayolları İstanbul'dan Moskova'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Moskova Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Moskova Hava Durumu

MOSKOVA HAVA DURUMU

Moskova Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Moskova uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
moskova uçak bileti, istanbul moskova uçak bileti, istanbul moskova uçak bileti pegasus, moskova antalya uçak bileti, istanbul moskova uçak kaç saat, ankara moskova uçak bileti, istanbul moskova uçak bileti aeroflot, moskova otel fiyatları, rusya uçak bileti fiyatları, antalya moskova charter uçak bileti, türk hava yolları, thy moskova, en uygun moskova uçak bileti, ucuz moskova