Soçi (Sochi) Uçak Bileti

Soçi Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Sochi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Soçi (Sochi) Uçak Bileti

Ucuz Soçi Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçbilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Soçi Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Soçi Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Soçi Hakkında

Rusya’nın günlük güneşlik ve upuzun sahilleri olduğu düşüncesi ilk duyuşta inandırıcı gelmeyebilir. Ancak Krasnodar Kray'’a bağlı Soçi kenti, Kafkas Dağları’nın batı eteklerinde ve Karadeniz kıyısındaki eşsiz konumuyla oldukça göz kamaştıran bir tatil yöresi olarak beliriyor. Öyle ki Soçi Rusya’yanın yazlıkçılar başkenti olarak biliniyor. Her yıl milyonlarca insan tatil için ve kendine özgü şifalı sularından yaralanmak üzere (mineral water) bölgeye akın ediyor. Kent 1902'den sonra, bir tatil yöresi merkezi olarak gelişmiş. Soçi şehir alanının kıyı şeridinde 140 km boyunca uzanan dinlenme tesisleri ise 1961'de kurulmuş. Bugün ise kent, 2014 Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Bölgenin yerli halkı Ubıhlar, diğer Çerkes toplulukları gibi topraklarından zorla çıkarılıp toplu olarak Osmanlı Devleti'ne sürülmüş, dağlara sığınan pek azı da yine Rus askerlerince doğudaki Kuban oblastına sürülerek, gözetim altında Orta Kuban ve Orta Laba ırmakları solundaki bataklık düzlüklere yerleştirilmiş. 1896'da Rus yerleşimine açılan bu yerde, Soçi Çayı'nın iki kenarında, Karadeniz manzaralı iki tepenin eteklerinde, Soçi kenti kurulmuştur.

Soçi'de Gezilebilecek Yerler
Oldukça yeşil şehrin neredeyse tamamında büyük oteller göze çarpıyor. Soçi merkezinde geniş bir Alana yayılmış Zapolarye Sanatoryumu, aynı adı taşıyan nikel üreticisi şirketin personeli için yaptırdığı tesislerden oluşuyor.

Turizm mayıs ayında hareketleniyor. Yalnız sahiller değil liman dab u yoğunluktan payına düşeni alıyor. Avrupa’dan gelen yatlar arasında Türk bayraklı olanlarını da görmek de mümkün. Soçi deki bu tür tesisler genellikle daha kuzeyden gelenlere hizmet veriyor. Görece daha soğuk yerlerden gelen bu konuklar, Soçi’nin bol mineralli yeraltı sularını oldukça sıcak buluyor.

Merkezden başlanacak bir gezinin ilk durağı, tam burada bulunan Lenin'in mozaik rölyefi olabilir. 1892 yılında kurulmuş Tropik Park, Rusya’nın en büyük botanik bahçesi olma özelliğini de taşıyor. Çoğu 1930 lu yıllardan kalma yapılarda hizmet veren Sanat Galerisi, Tiyatro, İstasyon, Liman ve Tarihi Kiliseler konukları bekleyen görülesi diğer çekim noktaları arasında sayılabilir.

Genellikle tarihi binalarda hizmet veren Posta İdaresi ise; Soçi’de yepyeni bir binada hizmet veriyor. İdare binasının hemen önündeki meydanda bulunan orak-çekiçli anıt, neredeyse bir asırlık tarihi taşıyor.

Soçi'de Kültür ve Eğlence
2014 Kış Olimpiyatları’nın Soçi’de düzenleneceği kesinleştikten sonra kent oldukça büyük bir değişim içinde. Yerel yönetim tarafından, 11 yeni spor tesis ve 2 olimpiyat köyü kuruluyor. Bu büyük yerleşkelerin inşası, tüm altyapının değiştirilmesi anlamına geliyor. Bölgede inşa edilen lüks konutlar, öncelikle ülkenin iç taraflarında yaşayan Rusların yazlık ihtiyacını karşılıyor. Çok sıcak olmayan iklimi ve yeşil doğası nedeniyle zengin Araplar tarafından da tercih ediliyor.

Geleneksel “Kinotavr” film festivalinin olduğu haziran ayı ve yaz dönemleri boyunca Soçi nüfusu iki milyonu buluyor.

Soçi'de Yeme İçme
Yörenin gerçek sahibi Kafkas halkları zorunlu göçle çoktan bölgeyi terk etmişse de mutfakta hala izleri var. Kafkas sofrasının bu çarpıcı izleri simgeleri, deyimleri ve yemekleriyle hükum sürüyor. Banket; geleneklere göre üç çeşit ekmek-börekle başlıyor, Tamada'nın yönettiği masada üç kez sırasıyla Tanrıya, anne-babaya ve kardeşlere saygı sunuluyor, sonra davet sahiplerine ve konuklara söz veriliyor. Her konuşmacı ayakta dinleniyor, boşalan şişeler asla masada bırakılmıyor, konuşmacının ikram ettikleri geri çevrilmiyor. Benzer daha birçok ritüel geleneklere göre aynen uygulanıyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Soçi'de Alışveriş
Soçi’de görülmesi gerekenlerden bir diğeri ise Adler-Soçi yolunun hemen hemen ortalarında ve sahilden 11 km. kadar içerdeki Ahun Dağı. Zirvesi sadece 500 m olsa da buradan hem Adler'in, hem Soçi'nin, hem de Kafkas Sıradağları’nın panoramik bir manzarası alınabilir. Zirve noktasında 1932 yılında inşa edilmiş bir seyir kulesi, hediyelik eşya satan birçok tezgah ve kafeler yer bulunuyor.

Uygun Soçi Uçak Bileti

Petersburg Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Soçi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Soçi'ye Ulaşım

Sochi'nin ana kapısı, Adler bölgesinde, Krasnaya Polyana'ya giden yolda bulunan Sochi Uluslararası Havaalanı ( IATA : AER ). 2014 Olimpiyatları hazırlanırken tamamen yeniden yapıldı. Yeni terminal 2010'da açıldı ve şehre büyük bir bölgesel hava merkezi olma şansını verdi.

Uçuş programı, mevsime göre en fazla uçuş sayısıyla Mayıs-Eylül aylarında değişir. Hava koşullarından dolayı kışın uçuş gecikmeleri olabilir. Alternatif olarak, Krasnodar veya Gelendzhik havaalanları kullanılabilir.

Viyana ( Avusturya Havayolları ), İstanbul Türk Hava Yolları ve Tel-Aviv ( DONAVIA ) ile düzenli hava bağlantıları var. Erivan , Ermenistan ( Armavia ), Taşkent , Özbekistan ( DONAVIA ), Minsk , Beyaz Rusya ( Belavia ), Cishinau , Moldova ( Air Moldova ) ve Duşanbe , Tacikistan ( Tacik Air ): Eski Sovyetler Birliği ülkeleri de Soçi ile bağlantılıdır.

Soçi Uçak Bileti Fiyatları

Aeroflot Türk Havayolları İstanbul'dan Soçi'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Soçi Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Soçi uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
istanbul soçi uçak bileti, sochi uçak bileti, en ucuz soçi uçak bileti, turk havayolları soçi, thy sochi seferleri, istanbul sochi uçak seferleri, en uygun soçi uçak bileti, soçi uçak bileti fiyatları, türk hava yolları, aero flot