Astrahan (Astrakhan) Uçak Bileti

Astrahan Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Astrakhan şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Astrahan (Astrakhan) Uçak Bileti

Ucuz Astrahan Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Astrahan Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Astrahan Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Astrahan Hakkında

Astrahan şehri, Rusya Federasyonu’nun güneydoğusunda bulunmakta. Volga Irmağı’nın iki yanına kurulmuş şehir, Hazar Denizi’ne yakın bir konumda bulunmakta. Astrahan adı ilk kez 13.yüzyıl tarihinde kervan yolları üstünde mühim bir durak olarak duyuluyor. 15.yüzyılda ise dev bir ticaret şehri olarak beliriyor Astrahan.

Astrahan gerektiğince büyük bir sanayi merkezi bulunduğu kadar aynı vakitte kültürel yönden da bir çekim merkezi.

Astrahan'da Gezilebilecek Yerler
Bugün görünen çağdaş şehrin kuruluş yeri, 16.yüzyıl ortalarında Zayachy Tepesi’ne oluşturulan kale ile belirleniyor. Kent, 17.yüzyıl ortalarında, Rusya’nın Volga boyundaki bir sınır kalesi oluyor. Limandaki aktiviteler ise 18. Yüzyılda artıyor. Böylece bölge bütün Kafkasların ticari yönden, İran, Hindistan ve Orta Asya’ya açılan kapısı halina dönüşüyor. Bakü’deki petrol sanayisinin 19.yüzıldaki gelişimi şehrin önemini pekiştiriyor.

Irmak deltasında oluşmuş adalar üstünde kurulu şehir yerleşim bölgeleri, deniz düzeyinin 28 metre altında kalıyor. Taşkın ve su baskınlarını engellemek amacıyla bir çok baraj ve set inşa edilmiş. Kent merkezi, ırmağın doğu tarafında yer alıyor.

Astrahan’ın merkezindeki en enteresan mimari yapı Trediakovskaya Ulitsad- Astrahan Kremlin. Sekiz kuleli ve duvarlarla çevrili bu yapı 1580-1620 yılları arasında, Moskovalı mimarlar Mikhail Veliaminov ve Dei Gubasty doğrulusunda inşa edilmiş. Burada ilk kale 1558 senesinde Korkunç Ivan olarak anılan çar saatinde ahşaptan yapılmış. Türk ve Tatar kuşatmalarına dayanamayan bu ahşap kale 1569’da yıkılmış.

Astrahan Kremlin’in en süslü köşesi ise şüphesiz Uspensky Katedrali. Yapımı 1698-1710 yılları arasında oluşturulan katedralin mimarı Dorofei Myakishev. Denilene göre ünlü mimar bu eserinde, Rusya’nın sahip bulunduğu ruhani kuvveti yansıtmayı amaçlamış. Troitsky Katedrali 1700 senesinde inşa edilmiş bir diğer görülesi mimari eser.

Çar 1.Petro’nun şehir amacıyla taşıdığı mana şehir merkez bölgesindeki adına dikilmiş anıttan anlaşılabilir. Tarihe Deli Petro olarak geride bıraktığımız çar 1.Petro, 1722 senesinde Astrahan’ı ziyaret eder. Çar o sıralarda büyük İran seferine hazırlanmaktadır. Efsaneye göre Çar, Yablochkov Caddesi üstüne bir meşe ağacı diker. Petro ilaveten bir de el izi bırakır.

Bir Günde Astrahan
Astrahan’a bir gün ayırdınız ise işiniz hiç de basit değil. Kent merkezinde Astrahan Kremlin ile gezintiye başlayabilirsiniz. Uspensky ve Troitsky Katedralleri’ni muhakkak görmelisiniz. Devlet Tarih ve Mimari Müzesi’ni gezdikten sonra, şayet hala vaktiniz kalmışsa Piyasa yerlerini dolaşmanızı öneririz.

Astrahan'da Şehir Turları ve Ulaşım
Deniz kenarına ya da rastgele bir nehir kıyısına suyun keyfini çıkarmak üzere yönelebilirsiniz. Su sporlarının derhal her cinsini yapabileceğiniz olanaklar bulunmakta Astrahan’da. Arazi araçları kiralayarak gerçekleştireceğiniz buraya özgü bir safari, Paramotorla yapılacak bir havadan keşif, heyecan dolu diğer aktivite seçenekleri olabilir. Kent merkezinde ya da otellerde bu cinsten turlar düzenleyen yerler bulabilirsiniz.

Astrahan'da Yakın Yerler
Doğa ile kucaklaşmak, dinlenmek ve eğlenmek amacıyla Astrahan’ın biraz dışına çıkmanız yeterli. Konaklama olanakları gerektiğince çok ve detaylı. İster yeşilin amacıyladeki sulak alanlarda ya da dilerseniz biraz daha uzaktaki dağ yamaçlarına kurulmuş tesislerde, değişik tabiat deneyimleri yaşayabilirsiniz.

Astrahan'da Kültür ve Eğlence
Müzeler, Meydanlar, Tarihi Mekânlar, Anıtsal Yapılar

Devlet Tarih ve Mimari Müzesi, Astrahan’da gezmeniz gereken yerlerin başında geliyor. İdil bölgesinde kurulmuş, Hazar Kağanlığı’nın başşehri gezebileceğiniz bir diğer tarihsel nokta. Samolsdelskoe Kazı Alanı yalnız 7-10.yüzyılda hüküm sürmüş bu hanlığı değil sonrasında, 13.yüzyılda bölgeye egemen olmuş Altın Orda Devleti ile ilgili bilgileri de gün ışığına çıkartıyor.

Selitrennoe Arkeoloji Alanı, Altın Orda Devleti’nin başşehri Saray Batu’nun bir vakitler bulunduğu yerde gezilebilir. Burada tespit edilen şehrin ortaçağ kalıntıları gün ışığına çıkarılarak, tarihsel ve arkeolojik bir gezi kısmına dönüştürülmüş.

Yüzyılların değişik kültürler elinde yoğurduğu şehir, kendisine özgü bir mimari geleneğe kavuşmuş. Oryantal çizgiler ve süslemeler taşıyan yapılar, Barok devre eserleri ile yan yana görülebilir Astrahan’da. Kimi vakit bu iki değişik mimari tarz aynı yapıda yaşam buluyor. İran, Hint unsurları taşıyan hanlar ve kervansaraylar işlemiş devrelerin ticari kuvvetinü bugüne taşıyor.

Parklar, Oyun, Etkinlik ve Doğa Alanları
Astrahan’da bitki ve hayvan detaylılığı yüzeyde gördükleriniz ile sınırlı değil. Irmaklar, göller ve kuşkusuz Hazar Denizi’nde muhteşem bir su altı yaşamı hüküm sürüyor. Hem de su bitkileri ve bilhassa çiçekli bitkiler görülüp keşfedilmeye dşayet.

Astrahan yalnızca tarihsel kimliği ile değil, Güney Rusya’nın çağdaş bir şehri olarak da öne çıkıyor. Bu manada sıksık yol alan, ticaret ve kültürel aktivitelerin yoğun bir şekilde gerçekleştiği mühim bir merkez burası.

Tarihsel kalitesi olan binaların nerdeyse bütünü koruma altında. Çoğu tiyatro, konser, sergi ya da müze kısmı olarak kullanılıyor. Birbirine gerektiğince yakın konumları sebebi ile tam bir kültür kampüsü havası katıyor şehire.

Astrahan'da Yeme İçme
Astrahan mutfağı balık ekseninde dönüp dolaşıyor. Kentteki fazlası restoranda balık ve deniz ürünleri servis ediliyor. Yemek yenecek yerler amacıyla Ulitsa adı ile anılan caddelerden, Lenina, Uritskogo, Krasnaya Naberezhnay, Krasnogo Znameni ve Maxima Gorkogo’ya yönelebilirsiniz.

Astrahan'da Alışveriş
Verimli sulak alanlar tarım ürünleri bakımından gerektiğince varlıklı bir yere çeviriyor Astrahan’ı. Bu hali en iyi gözlemleyebileceğiniz noktalar ise açık havada kurulan pazaryerleri. Bol detaylı ve fazlası turfanda tarım ürünleri listesine, tap taze balıkları ve diğer deniz mahsullerini de eklemek gerek.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Kentin ekonomisinde balık, ilaveten mühim bir yer tutuyor. Balık üretim alanları ve deniz ürünlerini işleyen fabrikalar, etkin bir sanayi oluşturmuş durumda.

Uygun Astrahan Uçak Bileti

Astrahan Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rusya Astrahan şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Astrahan'a Ulaşım

Narimanovo Havalimanı (IATA:ASF, ICAO:URWA) Rusya'nın Astrakhan kentindedir. Uluslararası bir havalimanıdır. İki adet pisti bulunmaktadır. Pistin doğrultuları 09/27 ve 11/29'dur. Pistin yüzeyleri beton ve topraktır.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Astrahan arasında direkt uçuş seferleri ile Astrahan Havalimanı’na ulaşım mümkün.

Astrahan Uçak Bileti Fiyatları

Aeroflot Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Astrahan'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Astrahan Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Astrahan Hava Durumu

ASTRAHAN HAVA DURUMU

Astrahan Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Astrahan uçak bileti için 0850 302 43 50 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
astrahan uçak bileti, antalya astrakhan uçak bileti, astrahan harita, istanbul astrakhan ucak bileti, astrahan gece hayatı, astrahan nerede, astrahan seferi, thy astrahan istanbul, astrahan türkleri, astrahan uçak bileti fiyatları, ucuz astrahan uçak bileti, en uygun astrakhan uçak bileti, türk hava yolları, aeroflot