Tangier Uçak Bileti

Tangier Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Fas Tangier şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Tangier Uçak Bileti

Ucuz Tangier Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çağrı Merkezimizden çok uygun ve ucuz fiyatlarla Tangier uçak bileti satın alabilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Tangier Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Tangier Uçak Bileti


En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Tangier Hakkında

Tangier, ziyaret etmek için büyüleyici bir Fas şehridir. Egzotik gizem, ilginç geçmiş, güzel manzaralar, bozulmamış plajlar Tangier, gezginlerin sevdiği şeylerin çoğunu, kuzey Afrika, İspanya, Portekiz ve Fransa'nın kontrolsüz karışımıdır. Kuzey Fas'tadır ve 1956 yılına kadar ortak uluslararası denetim altındadır. Tanca, Cebelitarık Boğazı'nın 20 mil tarafından İspanya'dan ayrılmıştır.

Sık sık feribotlar her gün Avrupa'dan kısa geçit yapmakta ve Akdeniz ile Atlantik arasında yelkenli birçok gemi gemisi genellikle Tangier'i bir liman olarak içermektedir.

Uygun Tangier Uçak Bileti

Tangier Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tangier şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Tangier'e Ulaşım

Tangier-Ibn Batouta Airport (TNG), şehirden 12 km uzaklıkta (seyahat süresi yaklaşık 20 dakika).

Şu anda Royal Air Maroc, easyJet, Ryanair, Iberia (Air Nostrum), Jetairfly, gamberwings, Corendon Dutch Airlines, Transavia ve Air Arabia Maroc, Türk Hava Yolları ile buraya uçabilirsiniz. Fas'a giriş veya çıkış yapan tüm kişilerin giriş / çıkış kartlarını doldurmaları ve yurtdışı yerleşik kişilerin Fas'ta toplam 90 gün kalmasına izin verilmektedir.

Tangier'e gelmenin en kolay ve en kolay yoludur uçakla geliyor: havaalanında hiçbir hava aracı yok ve taksilerin fiyatları hükümet tarafından sabitleniyor. Schengen bölgesine giden uçuşlar öncesinde pasaport kontrollerinde uzun kuyruklara dikkat edin.

Ayakkabı parmağınızı kullanıyorsanız ve havaalanına ulaşmanız gerekiyorsa, yol Assyah'a (20Dh) veya Gueznaia'ya giden büyük bir taksiye binip yolun havaalanına (tabelası) gider. Buradan sadece kısa bir yürüme mesafesinde (1.8km). Havaalanından geliyor, Tanger'e giden büyük bir taksi, geçiş yerinde kolayca yakalanabilir.

Tangier Uçak Bileti Fiyatları

Royal Air Maroc ve Türk Havayolları İstanbul'dan Tangier'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Tangier Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tangier Şehir Merkezine Ulaşım

Tangier kent merkezinden 11 km uzaklıktaki Ibn Batouta Havalimanı’ndan şehre ulaşımınızda toplu ulaşım vasıtalarının olmaması nedeniyle taksileri, aktarma hizmetlerini ya da vasıta kiralama firmalarını tercih edebilirsiniz. Taksiyle ulaşım daha kolay ve ekonomik iken vasıta kiralama da kentte kalacağınız gün sayısına göre kısmen avantajlı olabiliyor. Ibn Batouta Havalimanı’ndan Tangier kent merkezine ulaşmaksa en çok 15 dakikanızı alacaktır.

Tangier Hava Durumu

TANCA HAVA DURUMU

Tangier Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Tangier uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
tangier uçak bileti, istanbul tangier uçak bileti, thy türk havayolları tangier, tangier uçak bileti fiyatları, en uygun tangier uçak bileti, ucuz tangier uçak bileti, tangier uçak seferleri