Rabat Uçak Bileti

Rabat Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Fas Rabat şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Rabat Uçak Bileti

Ucuz Rabat Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Çağrı Merkezimizden kampanyalı ve promosyon fiyatlarla Rabat Uçak Bileti satın alabilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Rabat Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Rabat Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Rabat Hakkında

Rabat kelimenin tam anlamıyla "Güçlendirilmiş Yeri" Fas'ın başkentidir. Şehir, Bou Regreg nehri ağzında Atlantik Okyanusu'nda bulunur. Nehrin kıyısında, Salat, Rabat'ın yatak odası topluluğu yatıyor. Temara ile birlikte şehirler 2.6 milyon birleşik büyükşehir nüfusunu oluşturuyor. Faslı standartlara göre kolay ulaşılabilir bir şehir.

Uygun Rabat Uçak Bileti

Rabat Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Rabat şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Rabat'a Ulaşım

Rabat Uluslararası Havaalanı yakınlardaki Salé kasabasında. Yepyeni Terminal binası 2012 yılında Fas Kralı tarafından açıldı ve havalimanının yolcu taşıma kapasitesinin iki katına çıktı. Verilen hizmetler arasında döviz bozdurma ve araba kiralama ile birlikte güleryüzlü bir bilgi masası bulunmaktadır.

Her iki durumda da Passport Control kontrolünde beklemenizi bekleyin ve daha önce bir kayıt formu doldurmaya hazır olun. Ana havayolu şirketleri arasında Royal Air Maroc (Brüksel, Paris-Orly, Londra-Gatwick, Madrid, Marseille) ve bütçe Ryanair (Beauvais, Charleroi, Girona, Londra-Stansted, Madrid, Marseille, Roma-Ciampino) bulunmaktadır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Rabat Uçak Bileti Fiyatları

Royal Air Maroc ve Türk Havayolları İstanbul'dan Rabat'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Rabat Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Rabat Gezilecek Yerler

Eski şehir ya da Mdina olarak anılan ve şehirin tarihi merkezi olan bölümde çoğu kültürel mirası bir arada görebilirsiniz. Hassan Kulesi şehrin en mühim sembolik yapısı. Bugün kule olarak anılan yapı gerçekte dünyanın en yüksek minareli camisi olması isteğiyle 12. yy’da inşasına başlanan fakat mimarı Yaqup al Mansur ölünce yarım kalmış 200 adet sütunla çevrili tekrar yarım kalmış 44 metrelik bir minare.

As-sounah Camisi, 5. Muhammed Mozolesi, şehirin 3 ayrı giriş kapısı ve St. Pierre Katedrali şehirin görülmesi gereken başka mühim noktalarından. Şehrin güneyinde yer alan Cellah Antik Kenti Unesco Dünya Mirasları listesinde yer alıyor ve güzel bir natural ortamın içersinde tespit edilen şehir her sene eylül ayında düzenlenen Cellah Caz Festivali’ne de ev sahipliği yapıyor. Öte yandan Rabat’ta mayıs ayı da festivallerle geçer. Mawazine Müzik Festivali’ne ulusal sanatçıların yanı sıra dünya starları da katılır. Halkın şehrin sokaklarını fenerlerle dolaştığı Candles Festivali de tekrar mayıs ayında gerçekleştirilir.

Rabat Yemek Kültürü

Rabat mutfağının temel malzemesini baharatlar oluşturur. Özellikle safran ve nane çok kullanılır. Yemeklerin hemen hepsi etle yapılır. Harira çorbası, tajine, seksu ve bestila Rabat ziyaretçilerine tavsiye edilen ünlü geleneksel lezzetlerden. Çayın da Rabat kültüründe önemli bir yeri bulunuyor. Şehir genelinde çeşitli yerel çayları içebileceğiniz çok sayıda çay evi görebilirsiniz.

Rabat Hava Durumu

RABAT HAVA DURUMU

Rabat Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Rabat uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
rabat uçak bileti, en uygun rabat uçak bileti, rabat uçak bileti fiyatları, türk havayolları rabat, istanbul rabat uçak bileti, ucuz rabat uçak bileti, rabat ulaşım, fas rabat