Montreal Uçak Bileti

Montreal Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kanada Montreal şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Montreal Uçak Bileti

Ucuz Montreal Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Montreal Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Montreal Hakkında

Montreal, Quebec eyâletinin en büyük, Kanada'nın ise ikinci büyük kentidir. Kent, Paris'in sonrasında dünyanın Fransızca konuşan en büyük ikinci kentidir. Kent merkezinin nüfusu 1,9 milyon olmakla birlikte, Montreal Metropolitan Bölgesinin (Communauté métropolitaine de Montréal) nüfusu, 2011 senesi itibarıyla 3,824,221 dir.

Quebec eyaletinin güneybatısında yer alan Montreal, eyâletin başkenti Quebec'in 270 km güneybatısında, federal başkent olan Ottawa'nın ise 190 km doğusunda kalır.

Kent, Ottawa ve Saint Lawrence Nehirleri'nin birbirine karıştığı noktada, Montreal Adası üstünde yer almaktadır. Bu durumuyla Montreal, Büyük Göller'i Atlas Okyanusu'na bağlayan Saint Lawrence Denizyolu üstünde mühim bir liman kentidir.

Dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olarak kabul edilen McGill Üniversitesi Montreal'dedir.

Şehir, 1976 Yaz Olimpiyatları ve Expo 67 gibi çoğu uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmıştır. Sinema, müzik gibi kültürel aktiviteleri ve festivalleri ile Montreal dünyada ilk sıralarda yer almaktadır.

Uygun Montreal Uçak Bileti

Montreal Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kanada Montreal şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Montreal'de Gezilecek Yerler
Montreal, dünyanın en yaşanılası kentleri arasında gösterilen, korunmuş tarihi değerleri, çağdaş mimarisiyle 2006 senesinde Unesco Kent Tasarım mükafatını kazanan, festivalleri, müzeleri, sanat galerileri ve tiyatrolarıyla dünyanın festival cenneti olan bir kent.

Bugünün gökdelenleri ile geçmişin katedral, kilise ve meydanlarının, alabildiğine geniş bahçe ve parkların, semt pazarlarının, iddialı kafe ve restoranların, tekne gezisi yapabileceğiniz su kanallarının ve kozmopolit bir sosyal hayatın bir arada olduğu bir destinasyon.

Uçak İle Montreal'e Ulaşım

Amsterdam, Atina, Frankfurt, Lizbon, Madrid, Münih, Paris ve Roma gibi Avrupa şehirleri üzerinden ya da kuzey Amerika şehirlerinden transfer ile ulaşılan Montréal’e Türkiye’den direkt uçuş seferleri bulunmuyor. Şehre 22 km uzaklıktaki Pierre Elliott Trudeau Havaalanı’ndan şehir merkezine otobüs ya da taksi ile ulaşım mümkün.

Montreal Uçak Bileti Fiyatları

Kanada ve Türk Havayolları İstanbul'dan Montreal'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Montreal Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Montreal Hava Durumu

MONTREAL HAVA DURUMU

Montreal Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Montreal uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
montreal uçak bileti, en uygun montreal uçak bileti, montreal uçak seferleri, montreal uçak bileti fiyatları, istanbul montreal uçak bileti, türkiye montreal uçak bileti, ucuz montreal uçak bileti, en uygun montreal uçak bileti, istanbul avusturya uçak bileti,