Salzburg Uçak Bileti

Salzburg Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Avusturya Salzburg şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Salzburg Uçak Bileti

Ucuz Salzburg Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Salzburg Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Salzburg Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Salzburg Hakkında

Salzburg, Avusturya'nın orta-kuzey kesiminde yerleşim bölgesidir. Avusturya'nın bir eyâletidir. 150.000'lik nüfusuyla Avusturya'nın 4. büyük şehridir. Alp dağlarının eteğinde, Almanya sınırında, Viyana'nın 270 km. batısında yer alan aynı isimli eyaletin Başkentidir.

Salzach nehrinin kenarında yer alan bu kent, ismini buranın ilk sakinlerinin hayatını kazandıkları varlıklı tuz çökeltilerinin almıştır.

Başlıca endüstri kolları arasında çalgı yapımcılığı, bira yapımcılığı, dokuma endüstrii, detaylı makineler ve elektrikli gereçler yapımı, basımcılık ve yayımcılık v.b. saseneabilir. Ama başlıca gelir kaynağını turizm oluşturmaktadır.

Mozart'ın doğum yeri olan kent, her sene düzenlenmekte olan Salzburg Festivali ile binlerce classic müzik hayranını kendine çekmektedir. 27 Ocak 2006 tarihinde, Wolfgang Mozart'ın doğumunun 250. senedönümü Salzburg'un bütün kiliselerinde kutlandı (sabah 8.00 ulusal saatinde). Sonra kilise çanları çaldı. Büyük kutlamalar sene süresince gerçekleşmiştir.

Uygun Salzburg Uçak Bileti

Salzburg Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Avusturya Salzburg şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Salzburg'da Gezilecek Yerler
Salzburg gezilecek yerler arasında Mirabell Sarayı, Aigen Sarayı, Yukarı Salzburg Hisarı, Leopoldskron Sarayı, Johannes Sarayı, Fransis Sarayı, Arenberg Sarayı, Avusturya sokak tünelleri, Salzburg Kalesi ve dünyaca ünlü Rönesans su oyunlarını saymak mümkün.

Şehre ismim atar atmaz Hohensalzburg Surlarına ulaşan teleferiğe binmek ilk yapılacak aktivitelerden. Avrupa’nın en iyi korunan Orta Çağ surlarından biri olan Hohensalzburg Surları dünyaca ünlü. Şehri kuş bakışı gören bu tepeden manzaraya doyum olmuyor. Alpler, kiliseler ve Festungsberg Dağı’nın ahengi insanı kendisine hayran bırakıyor.

Uçak ile Salzburg'a Ulaşım

Salzburg W.A. Mozart International Airport (IATA: SZG), Salzburg’un 5 km kadar dışında, kent merkezine 20 dakika mesafede yer alıyor. Havalimanından Avrupa’nın başka kentleri Rotterdam, Amsterdam, Brüksel, Birmingham, Londra, Palma de Mallorca, Paris, Saint Petersburg, Moscova, Viyana ve Frankfurt başka bütün büyük Almanya kentlerine ve Zürih’e uçabiliyorsunuz. Salzburg’a Türk Hava Yolları direk seferler düzenliyor.

Salzburg Uçak Bileti Fiyatları

Avusturya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Salzburg'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Salzburg Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Salzburg Hava Durumu

SALZBURG HAVA DURUMU

Salzburg Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Salzburg uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
salzburg uçak bileti, en uygun salzburg uçak bileti, salzburg uçak seferleri, salzburg uçak bileti fiyatları, istanbul salzburg uçak bileti, türkiye salzburg uçak bileti, ucuz salzburg uçak bileti, en uygun salzburg uçak bileti, istanbul avusturya uçak bileti,