Kurumsal Seyahat Acentası

Kurumsal seyahat ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten bir seyahat acentasıyız. Seyahat maliyetlerinizi düşürüyoruz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kurumsal Seyahat Acentası
Traveland Turizm Anonim Şirketi 2016 Yılında İstanbul Bakırköy'de Kurulmuştur. Alanında uzman kadromuz ile Kurumsal seyahat ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten bir kurumsal seyahat acentasıyız. Seyahat maliyetlerinizi düşürüp düzenli bir raporlama ile bunu size sunuyoruz. Uçak bileti, Vize ve Konaklama gibi bir çok hizmeti tek noktadan satın alma avantajı sağlıyoruz. Sizlerde bu avantajlardan yararlanmak ve bizlerle tanışmak için iletişime geçebilirsiniz.


Kurumsal Uçak Bileti Acentası

KURUMSAL UÇAK BİLETİ ACENTASI

Türk Hava Yolları, AnadoluJet, Pegasus Airlines, Corendon Airlines, Sunexpress ve Onur Air gibi firmalarının yetkili satış acentalığını yapmaktayız. Bu havayollarından alınan tüm biletleri b2b sistemler ile düzenleyerek aracısız olarak hizmet vermekteyiz. Uçuş değişikliği gibi durumlarda sadece yine bu sistemleri kullarak çok kısa sürede çözüm üretmekteyiz. Yurtdışı havayolu firmalarında ise Amadeus, Galileo, Sabre gibi sistemleri kullanarak hızlı ve kolay alternatifler sunabilmekteyiz. Müşterimiz için daima ulaşılabilir olmak en temel misyonumuzdur. Uygun fiyat ve alternatif çözümler ise en temel politikamızdır.

İŞİNİZ DÜNYAYI KEŞFETMEK OLSUN
Türk hava Yolları başta olmak üzere bir çok havayolu firmasının yetkili satış acentalığını yapmaktayız. Amadeus, Sabre ve Galileo gibi sağlaycılarla çalışmaktayız.
Kurumsal Konaklama Acentası

KURUMSAL KONAKLAMA ACENTASI

Tatilbudur, Prontotour, Paximum, Tatil.com, Bookingagora, Hotels.com, Expedia gibi bir çok sağlayıcı ile çalışarak konaklama maliyetlerinizi düşürmekteyiz.  Bunların yanı sıra İstanbul'da 28 Ankara'da 19 İzmir'de 8 Antalya'da 26 ve diğer illerde 13 Otel ile direkt anlaşma yaparak bu otelleri en uygun fiyatlarla sunabilmekteyiz. Toplantılarınız için Mice etkinlikleri düzenlemekteyiz. Diğer konakalama hizmetlerimiz için bizden bilgi alabilirsiniz.

SİZ PLANLAYIN BİZ SUNALIM
İhtiyacınız olan seyahati planlayın binlerce otel arasından bütçenize uygun oteli size sunalım. Bütçenize uygun binlerce otel ve villa ile ihtiyaçlarınıza özel çözüm sunmaktayız.
Kurumsal Vize Acentası

KURUMSAL VİZE ACENTASI

Yetkilendirilmiş kurumlar ile çalışarak vizenizin en kısa sürede çıkmasını sağlamaktayız. Sorunsuz ve uzun süreli bir vize için evrak kontrolünü en ince detayına kadar yapmaktayız. Schengen bölgesi dışında Rusya, Çin gibi ülkelerin vize işlemlerini sıkıntısız bir şekilde yapabilmekteyiz. Vize Hizmetimiz hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

VİZE İŞLEMLERİNİ DERT ETMEYİN
İdata, Vfs Global, Kosmos ve Tlscontact gibi vize işlemeri konusunda yetkilendirilmiş kurumların yetkili acentalığını yapmaktayız.

KURUMSAl SEYAHAT ACENTASI İLETİŞİM BİLGİLERİ

Telefon : 0850 304 03 58
Telefon 2 : 0212 972 36 04
Telefon 3 : 0212 973 52 50
Telefon 4 : 0850 302 30 36
Adres : Belediye Hekimi Sk. No:12/1 Bakırköy