Abu Dhabi Uçak Bileti

Abu Dhabi Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Abu Dabi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Abu Dhabi Uçak Bileti

Ucuz Abu Dhabi Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Abu Dhabi Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
 Abu Dhabi Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Abu Dhabi Hakkında

Abu Dhabi Şehir Rehberi Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’nin orta kuzeyinde yer alan Abu Dabi, BAE’nin ve ismini aldığı Abu Dabi Emirliği’nin başşehridir. Abu Dabi Emirliği, ülke topraklarının %80’ini amacıylae alır. Bulunduğu emirliğin en büyük şehri olan başşehir Abu Dabi, deniz standardına yakın yükseltiye sahip bir ada üstünde bulunur. Kent topraklarının %70’i çöl ile kaplıdır. Tek bir ada üstünde yer alan Abu Dabi’ye ait çoğu semt, ülkenin ana toprakları üstünde bulunur. 200’den çok adayı amacıylae alan başşehir, iki köprüyle ülke topraklarına bağlanır. Dünyanın en varlıklı şehri olarak nitelendirilen Abu Dabi, geçmişin izleri ile çağdaş dünyanın ihtişamını bir arada yaşatır.

Abu Dhabi'de Turizm
Abu Dabi’nin sahip bulunduğu varlıklılik, şehrin her yerinde kendini gösterir. Gösterişli hayat ve eski şehir pazarları, moda ve geleneksel hayat ahenk içersinde bir arada yaşar. Abu Dabi; yüksek binalar, ihtişamlı oteller ve geniş bulvarlarıyla insana gülümseyen bir şehirtir. Gökdelenlerin kapladığı başşehrin büyük bir alanında Manhattan’ı andıran manzaralar bulacaksınız. 200’den çok adadan meydana gelen takımada görüntüsü, sakin plajlar, hayret uyandıran deniz hayatı, gür bitkilerin süslediği vahalar, görkemli çöl safarileri, varlıklı bitki örtüsü ve hayvan alemi, görkemli arkeolojik yapılar, çok yönlü kültür ve eğlence hayatı, sıra dışı tecrübeler yaşatmak amacıyla ziyaretçileri bekliyor.

Başşehir, çok sayıda tarihi ve kültürel esere ev sahipliği yapar. Al-Maqtaa Hisarı, Heritage Village (Gelenek Köyü), Hili Arkeolojik Bahçeleri, Qasr El Hosn Sarayı, Bateen Tersanesi, Emirlikler Sarayı, en mühimlerindendir.

“Ada Kenti”, 400 km süresince uzanan bir kenar boyuna sahiptir. Dünyanın en iyi korunan plajlarına ev sahipliği yapan Abu Dabi; Al Raha ve Al Dana Bayan Plajları’na, Breakwater ve Corniche’e akın eden binlerce turistin hayran kaldığı şehirlerden biridir. Plaj tutkunları amacıyla kusursuz bir yer olan Al Raha’nın plajları halka açıktır. Abu Dabi Adası’nın görkemli deniz kenarsı süresince uzanan Corniche Bulvarı, şehrin en tanınmış yerlerinden biridir. Körfezin en güzel kenar bölgelerinden biri olan Breakwater, kristal ve turkuaz suların ürünü bir tabiat harikasıdır. Corniche, bir geçit ile bu bölgeye bağlıdır.

Abu Dabi, çok sayıda heyecan verici park, hayvanat bahçesi ve korunan tabiat alanına sahiptir.

Sheikh Khalifa Parkı, Hili Eğlence (Fun) Kenti, Al Ain Hayvanat Bahçesi ve Mushrif Çocuk Bahçesi, bu alanlardan birkaçıdır.

Abu Dhabi Kültürü
Birleşik Arap Emirlikleri’nin başşehri, parlak ve varlıklı bir kültüre sahiptir. Müzeler, galeriler, el sanatları, halk sanatları, müzik, tiyatro, konserler, festivaller ve daha çoğu değer, şehir kültürünün en mühim parçaları arasında yer alır.

Qasr El Hosn Sarayı’nın yanısıra yer alan Abu Dabi Müzik ve Sanat Kurumu, şehirde düzenlenen tanınmış konser ve müzik organizasyonlarının en mühim organizatörü konumundadır. Dünyaca ünlü opera sanatçıları ve müzik adamları, daha çok Kültür Vakfı Toplantı Salonu ve Emirlikler Sarayı Oditoryum’unda performanslarını sergilerler. 2011’yapımı tamamlanacak olan ve Saadiyet Adası’nda tespit edilen Sahne Sanatları Merkezi, 5 tiyatro merkezine ev sahiplği yapar. Al Hosn’ün yanısıraki Kültür Vakfı; Ulusal Kütüphane, Ulusal Arşivler ve Sanat ve Kültür Enstitüsü’nü barındırır. Burada, çağdaş ve varlıklı bir sergiye tanıklık edeceksiniz.

Al Ain Ulusal Müzesi, Al Ain Üniversitesi Ulusal Tarih Müzesi, Guggenheim ve Louvre Müzeleri, şehrin en güzel sergilerindendir.

Geleneksel el sanatları, Abu Dabi’nin en ilerlemiş kültürel unsurlarındandır. Kadınların yoğunlukla yaptığı bu geleneksel sanat, ulusal kültürün en mühim parçasıdır. Emirliklere özgü el sanatlarının en mühim noktası olan Herritage Village (Miras Köyü) ve Maktoum Caddesi’nde yer alan Kadınların El Sanatları Merkezi, Abu Dabi’ye özgü bu sanatı keşfedeceğiniz en mühim yerlerdir.

Corniche Bulvarı ve Breakwater (Dalgakıran), şehir eğlence hayatının en mühim ve en gözde bölgeleridir.

Abu Dhabi Mutfağı ve lezzetleri
Abu Dabi mutfağı, hem uluslararası hem de ulusal lezzetlerin en iyilerini yayınlayan varlıklı bir mutfaktır. İyi yemek yemeye düşkün insanlar, şehirde tespit edilen çok sayıda restoran ve kafede bu lezzetlerden tadabilirler. Güneşin altında ve görkemli deniz manzaralarına karşı yemek bölgeleri, fast food, dünya mutfağı (Asya’dan İtalya mutfağına kadar), derhal bütün kültürlere ait tatlar ve istek ettiğiniz her şey, şehir mutfağının menüsünde mevcuttur.

Kentin bütün caddeleri kafeler ve Shisha evleri ile dolup taşar. Yaz kış demeden, deniz ve çöl manzaralarına karşı bu mekanlarda yemek yemek müthiş bir şeydir. Genellikle geceleyin, Corniche, Breakwater ya da adalardan birine uğramalısınız.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Abu Dhabi'den Ne Alınır?
Moda ve gelenek, Adu Dabi’de aynı atmosferden soluklanır. Fazlasıyla çağdaş alış veriş merkezleri, butikler, geleneksel çarşılar ve ulusal alış veriş bölgeleri, her türlü merakı giderecek alternatiflere sahiptir. Kent merkezindeki çarşı, kaliteli el sanatları amacıyla kusursuz bir yer olarak dururken çağdaş alış veriş bölgeleri dünyanın en tanınan markalarına ev sahipliği yapar. Başşehirde, 18’den çok büyük alış veriş merkezi bulunur.

Marina ve Abu Dabi alış veriş merkezleri, şehrin en büyük ve en tanınmış alış veriş yerlerindendir. Yerel el sanatları ürünleri, baharatlar, ulusal kilimler, antikalar bulabileceğiniz şehir çarşıları, gerektiğince tanınmışdir. Al Meena ve Al Ain çarşıları, şehrin en tanınan pazarları arasında yer alır.

Uygun Abu Dhabi Uçak Bileti

Abu Dhabi Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dhabi şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Abu Dhabi'ye Ulaşım

Abu Dhabi Uluslararası Havaalanı( IATA : AUH , ICAO : OMAA ), BAE'nin en yoğun ikinci havalimanı (Dubai'den sonra) ve Abu Dhabi'nin bayrak taşıyıcısı Etihad'ın ana üssü. 2003 yılında hizmete giren Etihad Havayolları hızlı bir şekilde genişliyor ve şimdi Birleşik Arap Emirlikleri'nden her yaşayan kıtaya uçuyor ve hizmetleri (özellikle uzun mesafeli uçuşlarda) tüm sınıflarda oldukça iyi.

Abu Dhabi'ye uçan diğer büyük şirketler arasında Air India, British Airways, Jet Airways, KLM, Pakistan Uluslararası Havayolları ve Türk Hava Yolları bulunmaktadır. Yine de, Abu Dhabi'ye giden uçuşların çoğunluğu Etihad Havayolları tarafından işletiliyor.

Havaalanı, Terminal 1 (orijinal terminal), Terminal 2 (Rotana Jet tarafından işletilen servislerin yanı sıra Hindistan, Pakistan ve Bangladeş'e hizmet sağlıyor) ve Terminal 3 (Etihad Airways'e ve onun codeshare ortakları için yeni bir terminal) ayrılmıştır. .

Abu Dhabi Uçak Bileti Fiyatları

Fly Dubai Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Abu Dhabi'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Abu Dhabi Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Abu Dhabi Hava Durumu

ABU DABI HAVA DURUMU

Abu Dabi Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Abu Dhabi uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
abu dhabi uçak bileti, en uygun abi dhabi uçak bileti, istanbul abu dhabi uçak, istanbul abu dhabi kaç saat, abu dhabi otel fiyatları, abu dhabi hava yolları, abu dhabi yaşam şartları, abu dabi tatil fiyatları, abu dhabi vize istiyor mu, abu dhabi para birimi, abu dhabi saat, ucuz abu dhabi uçak bileti, istanbul abu dhabi uçak bileti fiyatları