Şarika (Sharjah) Uçak Bileti

Şarika Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Sharjah şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Şarika (Sharjah) Uçak Bileti

Ucuz Sharjah Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Sharjah Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Sharjah (Şarika) Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.
Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Sharjah Hakkında

Sharjah, Birleşik Arap Emirlikleri'ni (BAE) oluşturan yedi emirliklerin en büyük üçüncü ülkesi ve hem Basra Körfezi Kıyısı'nda hem de Umman Körfezi'nde toprak sahibi olan tek ülke. Sharjah ayrıca Dubai'nin yanında ve banliyösünde etkin trafik sıkışıklığı yaratan banliyö trafiği ile. Sürprizler genellikle Sharjah'da yaşıyor ve Dubai'de çalışıyorlar çünkü hayat pahalıları Sharjah'da daha ucuz, ancak daha iyi işler Dubai'de.

Bununla birlikte, emirlik yarımadanın hem Batı hem Doğu kıyılarında, kıyı şeridi bulunan Dubai'den, Kalba, Khor Fakkan ve Dibba Al His'in dışlandığı, oldukça büyük. Doğu kıyısına giden yol engebeli Al Hacar dağlarından geçiyor. Emirlik'teki kamu binaları, diğer Emirlikler'deki gökdelenlerden her zamanki ücretten güzel görsel bir değişim olan bugünkü Shaikh (nitelikli bir mimar) tarafından tasarlandı.

Gezilmesi Gereken Yerler:
Miras Alanı - Eski evlerin birkaç restorasyonu da dahil olmak üzere burada iyi bir genel bakış. Miras, Burj Bulvarı ile Al-Maraija Yolu arasındaki Corniche'nin yakınında bulunmaktadır. Birçok tarihi binalar geleneksel malzemelerle yeniden inşa edilmiştir. En ilginç yerleri Al His Fort , Şiir Evi ile Edebiyat Meydanı , İslam Medeniyetinin Sharjah Müzesi , Sharjah Miras Müzesi ve Souq al-Arsa . Miras Alanındaki birçok site açılış saatlerini sadece kadınlar için ayırıyor. Her iki cinsiyetin de ziyaretçileri şehre vardıklarında bunlardan bazılarını yapmalıdırlar.

Al Hisn Kalesi , Al-Hosn Bulvarı Sabah 8'den akşam 2'ye kadar Cuma: Kapandı . Heritage Bölgesi'nde Sharjah Fort Müzesi hakimdir. Kale, bugünkü Şeyh tarafından sevgiyle restore edilmiştir ve müze, Emirliğin sosyal tarihine bir bakış sunmaktadır. Bununla birlikte, pek çok sergi işareti yalnızca Arapça olup İngilizce'dekiler genelde hatalarla doludur. Yetişkin: AED 5, Aile: AED 10, Çocuklar: Ücretsiz .

Sharjah İslam Medeniyeti Müzesi, Cumartesileri 8-8 arası, Cuma 4-8 arası yalnızca . İslam Medeniyeti'nin Sharjah Müzesi, el yazısı Kuran'lar, Peygamber Efendimiz'nden gelen diğer liderlere mektuplar ve Mekke'nin kendisinden gelen çeşitli eserler gibi, inancıyla ilgilenen ziyaretçiler için büyüleyici bir yer. Ayrıca Arap el sanatlarının kapsamlı bir görüntüsü. Yetişkin: AED 5, Aile: AED 10, Çocuklar: Ücretsiz

Sharjah Arkeoloji Müzesi , Şeyh Raşid bin Saqr AlQassimi Yolu. Sabah 9'dan 1'e, 5-8 arası, Cuma 5-8 arası, Pazar: Kapalı . Müze, Taş Devri'nden günümüze bölgenin sakinlerinin yaşadığı değişen ortamları artefakt, paralar, mücevher, seramik ve eski silah görüntüleri aracılığıyla keşfediyor. Devam eden bir kazı araştırın, mezarların, evlerin ve mezarların modellerini keşfedin ve bu alanda yazmanın ilk şekillerini görün. . Yetişkin: AED 5, Aile: AED 10, Çocuklar: Ücretsiz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Al-Mahattah Müzesi , Estiqlal Meydanı, Sabah 8'den akşam 8'e, Cuma günleri saat 16'dan 18'e kadar . Al Mahatta, Körfez bölgesindeki ilk havaalanıydı. 1932'de İngiltere'den Hindistan'a yapılacak ticari uçuşlar için bir evreleme görevi olarak açıldı. Havaalanında ve 1930'larda Sharjah kasabasında günlük yaşam hakkında ilginç bir film var ve dört orijinal pervane uçağı hangarda duruyor. Yetişkin: AED 5, Aile: AED 10, Çocuklar: Ücretsiz .

Uygun Sharjah Uçak Bileti

Şarika Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Sharjah şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Sharjah'a Ulaşım

Sharjah Uluslararası Havaalanı ( IATA : SHJ ) [ Sharjah emirlik yerinde. Dubai'ye karayoluyla sadece 30 dakika uzaklıktadır ve Dubai havaalanı talebe ayak uydurmak için uğraştığı için artan sayıda uluslararası uçuşa ihtiyaç duymaktadır. Sharjah'tan sabah acele saatinde ve Sharjah'a öğleden sonra saat aksamında, iki emir arasındaki sınırı geçmek için seyahat sürelerinin normalde bir saatten fazla çalıştığını ve iki saatten fazla sürebileceğini unutmayın.

Trafik Sharjah ve Dubai arasında günde 24 saat kötü olabilir, buna göre plan yapın. Başlıca taşıyıcı Air Arabia, Orta Doğu ve Güney Asya'ya hizmet veren düşük maliyetli bir taşıyıcı. Havaalanı oldukça basit ama genişletiliyor. Dubai'ye taksi yolculuğu genellikle Dhs 50'ye mal olacak. Air Arabia'nın bir otobüs servisi, havaalanından Dubai'deki Rashidiya Metro İstasyonu'na da gidiyor. Rashidiya metro istasyonu, Dubai Uluslararası Havaalanı'na yakın bir konumdadır.

Sharjah Uçak Bileti Fiyatları

Fly Dubai Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Sharjah'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Sharjah Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Şarika Hava Durumu

ŞARIKA HAVA DURUMU

Şarika Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Sharjah uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
sharjah nerede, sharjah dubai arası kaç km, sharjah airport, sharjah havalimanı, sharjah gezilecek yerler, sharjah port, sharjah vizesi, sharjah university, sharjah istanbul uçak bileti, ucuz sharjah uçak bileti, en uygun sharjah uçak bileti