Havana Uçak Bileti

Havana Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Küba Havana şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Havana Uçak Bileti

Ucuz Havana Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Havana Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Havana Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Havana Hakkında

Komünist devrimden önce Havana, Karayipler'in tatil noktalarından biriydi ve 1990'larda Küba'nın turizme yeniden açılmasıyla birlikte, neredeyse tamamen yasaklandığından daha az sayıda ABD vatandaşına rağmen popüler bir yer haline geldi. Seyahat ABD federal hükümeti tarafından sağlanmaktadır. Ancak, yılın herhangi bir döneminde çok sayıda turist olacak, bu nedenle büyük kalabalıklar ve yerlerde uzun çizgiler bekliyoruz.

Uygun Havana Uçak Bileti

Havana Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Havana şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Havana'ya Ulaşım

Jose Marti Uluslararası Havalimanı ( IATA : HAV ) üç ayrı terminaline sahiptir. Terminal 1 dahili (ev içi) uçuşlar için, Terminal 2, çoğunlukla ABD'den charter uçuşları için ve diğer tüm uluslararası uçuşlar için Terminal 3 kullanılmaktadır.
Gümrük yetkilileri çok sıkı olabilir ve muhtemelen şüpheli elektronik veya başka öğeleri göz ardı edecektir. Gümrük yetkilileri ve göçmenlik görevlileri de yavaş çalışıyor ve bagajın geri verilmesi çok yavaş, bu nedenle ülkeye girerken çok beklemek bekliyoruz.

Eylül 2012'den itibaren, ülkeye getirilen her şeyi etkileyebilecek yeni görev kuralları getirildi, buna göre paket verin. Bagajınızın ilk 44 kilosu (içeriğe bakılmaksızın) ücretsizdir, ancak bundan sonra kilo başına bir şey için kilo başına 2 CUC'dir. Bazı öğeler (çoğu elektronik, küçük ev aleti vb.), Değerlerine göre% 100 oranında bir vergi tahsil edilecektir (bu konuda sana maliyeti bulunan makbuzların olması yararlıdır, aksi takdirde gümrük yetkilileri, kendi fiyat çizelgesini Genellikle şişirilmiş). Herhangi bir iletişim donanımı (iki yönlü telsiz, uydu TV cihazı, hatta telsiz), soru sormadan el konulacaktır. Bu, yalnızca ABD'den ülkeye gelen charter operatörleri için değil, gidiş limanından bağımsız olarak Küba'ya giriş yapanlar için de geçerlidir.

Yerel havayolu şirketi Cubana de Aviación iyi hizmet veriyor ancak rezervasyonların kötü bir şekilde güvence altına alınması zor (genellikle en az iki hafta önceden). Rezervasyon için şehir genelinde ve büyük otellerde bulunan HAVANTUR ofislerine başvurun. Nakit ödemeye hazır olun. Güney Amerika ve Avrupa ülkelerinin çoğundan ve Kanada'dan düzenli servisler mevcuttur. Avrupa'dan, Virgin Atlantic, Iberia, Air Europe, Air France ve Turkish Airlines düzenli olarak Havana'ya uçuyorlar.

Türkiye'den Kübaya Uçuş Gerçekleştiren Hava Yolları
Air Berlin (AB), Air France (AF), Alitalia (AZ), Condor Flugdienst (DE), Iberia (IB), Meridiana Fly (IG), KLM (KL), Aeroflot (SU), Turkish Airlines (TK), Air Europa (UX), Virgin Atlantic Airways (VS)

Havana'da Gezilecek Yerler

Devrim Müzesi ve Capitol Binası
Canlı puro fabrikasını ziyaret edin. Peñalver ve San Carlos (Eski Havana La Habana Vieja'nın sadece 1 mil güneybatısında) kesiştiği noktada bir bilet turu vardır, biletler önceden satın alınabilir / satın alınmalıdır (Temmuz 2014 itibarıyla kişi başına 10 CUC). İngilizce turlar mevcuttur. İzin verilen fotoğrafın olmadığını lütfen unutmayın. Doğru dükkânı dükkânında bulacağınızdan da emin olabileceğiniz yerdir - 'cadde teklifleri' 'nden daha pahalıdır - ancak bu "cadde teklifleri" nin kalitesi kesinlikle tartışılabilir niteliktedir. Capitol Binasının hemen arkasındaki Partagas puro fabrikasının 2011'in sonundan beri kalıcı olarak kapatıldığını ve taşınacağını unutmayın; Orijinal fabrika şimdi sadece bir dükkandır.

Havana Club Rum Fabrikası . Küba'nın en ünlü rumlarından Havana Club'a rehber eşliğinde gezin. Sergilerin çoğunun altyazı İngilizce'dir ve oldukça açıklayıcıdır. (7 CUC, Ocak 2017)

Akşam Prado caddesinde yürüyün . Büyük kamusal alan - ne yazık ki geceleri aydınlatılmıyor. Prado, sokak hayatı, kafeler ve cazibeyle uğraşıyor.

El Malecón'da yürüyün . Turistler ve yerliler için gözde bir yürüyüş, Malecon'da yürüyüş, Havana'nın ana caddelerinden geçerek Körfez'in çarpıcı manzaralarını sunar.

La Habana Vieja'nın ( Eski Şehir ) görkeminin tadını çıkarın, bazıları solmuş ve ufalanıyor - ancak UNESCO Dünya Mirası Listesi tayininde güzelce restore edilmiş çok sayıda yapı var.

Plaza de la Revolución . Jose Marti'nin heykeli ve anıtının hakim olduğu büyük meydan ve Che Guevara'nın İçişleri Bakanlığını simgeleyen ikonik görüntüsü. Turistler tarafından sıkça batırıldığı ve gün boyunca çok sıcak olduğu için hem erken hem de geç gelebilir.

Vedado'daki John Lennon Parkı . Düzenli olarak çalınan (ve değiştirilen) gözlüklerde dikkate değerdir.

Malecon'un hemen dışındaki Vedado'da bulunan ABD Özel Faydaları . Küba'da bir Birleşik Devletler elçiliğinin bulunmaması durumunda, bu kuvvetli şekilde güçlendirilmiş ve korunan yapı, Küba vatandaşlarının ABD Vizelerine başvurmaları gereken yerdir. Küba hükümeti tarafından, bir katın pencere arkasında yer alan elektronik billboardlarda süzülmeyen ve süzülmeyen haberler gösteriliyordu ancak bunlar 2009'da kapatıldı. Ayrıca düzenli olarak düzenlenen protesto gösterileri için de odak noktası.

Vedado'daki Hotel Habana Libre . Otel, Havana'yı ele geçirdikten birkaç gün sonra Castro'nun askerlerine ev sahipliği yaptı. Şehrin sadece 24 saatlik fast food restoranlarından birinin yanı sıra lobide mükemmel fotoğraflar sunar.

Eski şehirdeki büyük Camara Oscura'yı kullanarak şehrin olağanüstü 360 derece görüntüsünün tadını çıkarın.

Eski Havana'daki Catedral de San Cristobal . Asimetrik özelliklere sahip bir barok yapı örneğinin tek örnek olduğunu söyleyen kulelerden biri diğerinden daha geniş.

Plaza de Armas . Geniş ve şık olan meydan, barok yapılarla çevrili olup otantik bir sömürge ortamı sunmaktadır. Dini, idari ve askeri faaliyet merkezi olan eski bir plazanın yerini 1600'lu yıllarda ortaya attı. 18. yüzyılın ortalarına kadar askeri tatbikatlar ve geçitler için kullanıldı. 1771-1838 yılları arasındaki tadilattan sonra, şehrin zenginleri için tercih edilen bir buluşma noktası oldu. Bugün, anıtın merkezinde duran ülkenin Kurucu Baba'ya onuruna Céspedes Parkı olarak da bilinir. Bu meydan kentin en seçkin merkezlerinden biridir ve Latin Amerika ve dünya edebiyatı üzerine antika ve klasik kitap satıcısı tarafından canlandırılmıştır. Önemli tarihi değere sahip ilgi çekici yerler, kentin kuruluşunun ilk kitlesinin 1519'da görevlendirildiği capok ağacı (Ceiba) gibi meydanın etrafında yer alır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Castillo de la Real Fuerza , Yeni Dünyadaki en eski kalkan kale ve şimdi bir Küba'nın önde gelen deniz müzesi olarak yeniden açıldı. (Ayrıca Cienfuegos'da küçük bir deniz müzesi bulunmaktadır.) Müze, Küba'nın denizcilik geçmişinin, Kolomb öncesi günlerden 18. yüzyıla kadar, İspanyol Krallığı'na yaklaşık 200 gemi inşa eden dünyanın en büyük Havana Tersanesi'nden mükemmel sergileri içermektedir.

Müze, ana katta, İspanyol, Fransız ve İngilizcenin 18. yüzyıldaki bir gemi gemisindeki hayatı tanımlayan geniş bir etkileşimli dokunmatik ekrana sahip, büyük bir dört metre model Santisima Trinidad'a sahiptir. Orijinal gemi 2 Mart 1769'da Havana Körfezi'ne fırlatıldı ve 18. yüzyılda dünyanın en büyük gemi oldu, dört tabanca destesinde 140 top vardı. 1805 yılında Trafalgar Savaşı'ndaki dört Küba yapımı gemiden biriydi.

Alt katta antik seyir aletleri, su altındaki arkeolojik eserler ve sömürge çağından altın ve gümüş bulacaksınız. Ayrıca, orijinal weathervane La Giraldilla'ya dikkat ediniz; bu eser, kentin muhteşem manzarasını emreden kale kulesinin üstündeki esintide ilerliyor. Müzenin ikinci seviyesi, Küba'ya bağlantıları olan birçok diğer tarihi ve çağdaş gemi modeline ev sahipliği yapıyor ve liman ve şehir silüetini izlemek için de iyi bir konumdadır.

Beyzbol maçı - Havana Industriales ligdeki en iyi takımdır ve düzenli olarak Estadio LatinoAmericano'da oynarlar. Garip bir şekilde az insan doğru gibi gözüktüğü için birçok kişiye doğruyu kalabalıkla paylaşma (en az 3 görüş edinme) programını isteyin. Giriş, yabancılar için 3CUC'dir (yerli halk için 1P) ve oturma nerede isterseniz. P14 gibi halk otobüsleri, 1-10 pesoya kadar Parque de la Fraternidad'dan düzenli olarak stadyuma gidiyor; Sadece insanlara hangi otobüsün ve ne zaman çıkmanız gerektiğini sorun.

Necropolis de Cristobal Colon - Plaza de la Revolucion'un batısında geniş ve süslü bir mezarlık. Maalesef onlar Küba'da her yerde olduğu gibi ücret almaktadırlar (5CUC).

Havana Uçak Bileti Fiyatları

Küba Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Havana'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Havana Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Havana Hava Durumu

HAVANA HAVA DURUMU

Havana Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Havana uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
havana uçak bileti, ucuz havana uçak bileti, havana uçak bileti, havana uçak bileti fiyatları, istanbul havana thy, küba uçak bileti fiyatları, istanbul küba uçak kaç saat, istanbul havana direkt uçuş, havana gezilecek yerler, havana turu, havana küba otelleri, küba'ya en ucuz nasıl gidilir