Cidde Uçak Bileti

Cidde Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Arabistan Cidde şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Cidde Uçak Bileti

Ucuz Cidde Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Cidde Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Cidde Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Cidde Hakkında

Cidde, Suudi Arabistan'ın batısındaki Kızıl Deniz'de. Yaklaşık 3.400.000 nüfusa sahip olan ve ülkenin en büyük ikinci ticaret kentidir.

Cidde yüzyıllar boyu liman ve ticaret kenti olmuş ve bir çok milletten insanları içerisinde barındıran bir şehir olmuştur. Bugün, Suudi Arabistan'da önemli bir ticari merkezidir.. Ayrıca birçok devlet dairesi bu şehirdedir. Cidde alışveriş bölgelerinin, restoranların ve kafelerin bolluğu ile bilinir. Ayrıca, Şehir etrafında çok sayıda otel, plaj ve tatil köyleri yer alıyor.. Şehrin kuzeyinde, bir dizi plaj tatil bileşimi, ülkenin geri kalanının sosyal gerekçelerinden birçoğunun, özellikle de zengin, liberal ailelerin Cidde'den kaçtığı parti spotları olarak biliniyor.

El-Balad'da Souq al-Alawi'den çıkan geleneksel mercan evleri

Cidde aynı zamanda Havacılar hacmini Mekke ve Medine'ye getiren hacılar, yani İslam'ın iki kutsal şehri için hava ya da deniz yoluyla ana giriş noktasıdır. Her ikisi de Cidde'den birkaç saat içeride.

Cidde, Kızıldeniz sahilinde dağılmış, tuhaf heykeller ile yaklaşık 30 km uzunluğundaki sahil caddesi Corniche tarafından birbirine bağlanan büyük bir şehirdir. Modern Cidde'nin güneyindeki eski şehir El-Balad , mercandan yapılmış çok katlı evlerin yıkıcı ama büyüleyici bir savaşçısı. Ana caddenin Medine Yolu , Balad'ın kuzeyinden başlar ve şehre kadar uzanır.

Uygun Cidde Uçak Bileti

Cidde Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Cidde şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Cidde Ulaşım

Kral Abdulaziz Uluslararası Havaalanı ( IATA : JED ), Krallık'taki en büyük havaalanıdır ve dünyanın dört bir yanından havayolları tarafından iyi hizmet verilmektedir .

Ne yazık ki, önemi ve Krallığın servetine rağmen havaalanı tozu, sinekleri ve zayıf olan varolmayan tabelaları ile perişan halde oldukları biliniyor. 2011 yılında havaalanına yapılan yenileme çalışmaları tamamlandı.

İki düzenli terminal var ve bunlar büyük önlüklerin karşı taraflarındaki yerlerde ve yaklaşık 8 km uzaklıktadır. İki terminal arasındaki tek resmi taksi var.

Güney terminali
Saudi Havayolları . Bütün Suudi havayolları, ev hizmetlerini de içeren bu tesisi kullanıyor.

Kuzey terminali
Diğer tüm uluslararası uçuşlarda kullanılır.

Pakistan Uluslararası Havayolları , Pakistan'ın bütün büyük şehirlerinden Cidde'ye ve Cidden uçuşları var.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Ayrıca Mekke'ye giden hac Hacılar için kullanılan, esas olarak betonarme direkler ve çelik kablolar üzerinde fiberglas kumaştan muazzam çadır olan iki özel terminal var. Normal Hac olmayan terminale giderken ikisinin arasına geçersiniz. Sezon içinde, Hac terminallerine park edilmiş 747'lerin sıralarına hayran olmanızı sağlar.

Türk Hava Yolları, Saudi Arabian Airlines ve Fly Nas Havayolları ile İstanbul-Cidde arasında direk uçuş seferleri bulunuyor. Cidde Kral Abdülaziz Uluslararası Havaalanı, kent merkezine 19 km mesafede bulunuyor. Merkeze taksiyle ya da vasıta kiralayarak 30 dakikalık bir sürede merkeze ulaşım mümkün.

Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Cidde Uçak Bileti Fiyatları

Suudi Arabistan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Cidde'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Cidde Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Cidde Hava Durumu

CIDDE HAVA DURUMU

Cidde Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Cidde uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler
ucuz cidde uçak bileti, kampanyalı cidde uçak bileti, cidde istanbul arası uçakla kaç saat, cidde havaalanı uçuş bilgileri, son dakika uçak bileti fiyatları, cidde ankara arası uçakla kaç saat, cidde havaalanı canlı izle, adana cidde uçak seferleri, istanbul cidde uçak bileti fiyatları, cidde sabiha gökçen, istanbul cidde uçak bileti, istanbul cidde