Riyad Uçak Bileti

Riyad Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Arabistan Riyad şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Riyad Uçak Bileti

Ucuz Riyad Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Riyad Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Riyad Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Riyad Hakkında

Riyad, Krallığın üç büyük kentinin en karmaşık hali olarak kabul edilmektedir. Çoğu eğlence biçiminin yasaklanması, az ilgi çekici yerler ve vahşi bir iklimin olduğu Riyad, çoğunlukla bir ticaret bölgesi. Her ne kadar herkes erkekler için kıyafet kurallarına ve kadınlar için abaya bağlı olsa da, Westerized giysilerinde birçok Suudiye rastlanabilirsin. İngilizce çoğu Saudis tarafından konuşulur (çoğu Riyad'da iyi konuşur) hem de çoğu yabancıyı konuşur.

Uygun Riyad Uçak Bileti

Riyad Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Riyad şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Riyad Ulaşım

Riyad'ın King Khaled Havaalanı ( IATA : RUH ), şehrin yaklaşık 35 km kuzeyindedir . 1983'te açıldığında beyaz ve çöl kahverengisi, aşırı modülaritesi olan, mimari açıdan çarpıcı geniş bir yapı, oldukça iyi yaşlanmış ancak içeri girmek için çok sıkıcı bir yer olmaya devam ediyor. Bununla birlikte, Almanya'nın Frankfurt havalimanının sahipleri olan FRAPort kısa süre önce KKIA'yı yönetmeye başladı Ve yavaş yavaş şeyleri geliştiriyorlar. Oldukça geniş alışveriş alanları artık terminal 1 ve 2'de bulunabilir, kahve ve atıştırmalık dükkan seçenekleri ve biraz sıcak olsa da yeni hafif ve ferah bir seçenek var. Sağdaki üst katta İş ve Birinci Sınıflar için Salonlar açıldı (Gates 17/18 tarafından) eski görüntüleme alanının bulunduğu terminal 1'in. Bazı havayollarının Lounge ile ortak olmadığını ve bu havayollarının yolcularının Lounge'ları kullanabilmeleri için SAR160 (İşletme) veya SAR210 (Birincisi) ücret alınacağını lütfen unutmayın. Business class lounge'da ücretsiz wi-fi, sıcak ve soğuk büfe ile sıcak ve soğuk içecekler (ve muhtemelen temiz tuvaletler!) Sunulmaktadır.

Terminal 1, uluslararası taşıyıcılar tarafından kullanılan Terminal 3, Suudi Arabistan Havayolları uluslararası uçuşları için Terminal 2 ve tüm iç hat uçuşlarında Terminal 3 olmak üzere üç terminal kullanılıyor. Terminaller birbirinin hemen yanında ve gelenler düzeyinde bağlı. Dolayısıyla, aktarımlar birkaç yüz metreden eşyalarınızı veya daha mantıklı bir şekilde işi yapmak için bir görevli almayı gerektiriyor. Hava tarafında terminal 1 ve 2 arasında yürümek de mümkündür.

Saudia'nın yanı sıra Körfez ve Güney Asya dışından doğrudan bağlantılar şaşırtıcı derecede sınırlı ancak seçenekler Frankfurt- Münih'ten Lufthansa , British Airways ve bmi-Londra'dan -Heathrow, Air France / Suudi (kod ve Operatör payı), İstanbul- Atatürk'ten Türk Hava Yolları ve Hong Kong'tan Cathay Pacific'dir. Bununla birlikte, en popüler uluslararası rota, Dubai üzerinden olup, her gün en az yarım düzine uçuş vardır. Yurtiçinde, Riyad ana hub'lardan biridir ve İngiltere'nin her köşesine, saatte bir kalkış yapan Cidde'ye uçuşlar da vardır.

Cidde'dan farklı olarak, göç ve gümrük izni Riyad'da oldukça basittir (bilgisayar sistemi kapanmadıkça). Göç için yanlış çizginin ayakta kalmasının sizin için iyi sonuçlanabileceğine dikkat edin veya ön pozisyona geldiğinizde (hepsini değersiz bekleyen yapınca) farklı bir satırın sonuna kadar geri atın. "Çıkış / Giriş Vizeleri" satırı sadece ülkeyi geçici olarak terk eden ikamet eden gurbetçilerin, örneğin aileyi ziyaret etmek içindir; Ancak bu çoğunlukla yoksayılır.

Muhtemelen, gümrükten çıktıktan sonra sundukları tarafınızdan yönlendirilirsiniz, ancak onları görmezden gelin ve dışarıdaki taksi saflarına gidin. Resmi taksi bölgelerine dayalı bir sabit ücret sistemini kullanacaktı, SR 45 veya 55 bölgelerinde merkezi Riyad'ın çoğuyla birlikte, bölgeler listesi yalnızca Arapça olarak mevcuttur. Şehre ölçülü bir ücret, SR 70-90 civarına mal olmalı, ancak sürücünün sadece düz bir ücret isteyeceğini ve bu fiyatın biraz daha ucuza gidebileceğini istiyoruz.

Kendinize özel sürücülerden biri tarafından puan verdiyseniz (sadece terminal binasında değil aynı zamanda dışarda da olan), üzerinde anlaştığınız fiyatın gerçekten üzerinde mutabakata varıldığından emin olun veya şoförünüz, Tazminat 80 Riyale katılıyorum, aksine 180 olacak, yani 120'ye yerleşeceksiniz. Daha iyi bir bahis resmi bir taksi almak! İyi bir alternatif - teklif edilirse - bir otel limuzin almaktır. Bunlar genellikle taksi gezisinden çok daha pahalı değil, ama çoğunlukla yüksek kaliteli, konforlu arabalar yerine yıpranmış koltuklar ile gıcırtılı eski clunker.

Şehre yapılan seyahat iyi trafikte yaklaşık 30 dakika sürer. Taksi bir kontrol noktasında polis tarafından durdurulursa rahatsız olmayın (sürücü kontrol belgesi geçer geçmez sürücünün emniyet kemerini ve elini ahizesiz üzerine takacağını ve genellikle iki şey ters çevreceğini)

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bu havaalanından seyahat ederken bol bol zaman ayırın. Yalnızca seyahat eden yolcular havaalanı girişinin ötesinde birkaç metreden daha ileriye gidebilirler. Birinci terminalde sağ ve sol iki kontrolu sayacı seti bulunmaktadır. Genel olarak, bu sayaçlar uçuş saatinden 2 saat önce açık olduğu için birçoğu diğer havayollarıyla paylaşılıyor. Her bir sayaç setinde, check-in sayaçlarına gitmeden önce tüm bagajlarınızı taramanız (tut ve devam ettirmeniz) gereken 2 adet röntgen makinesi vardır;

Ve sadece seyahat eden yolculara bu alan üzerinden izin verilir ve çizgiler oldukça uzun olabilir. Bir kez check-in yaptıktan sonra yatılı belgeleri elde ettiğinizde, pasaport kontrolü ve ek x-ray makineleri üzerinden geçmeniz gerekir. Bu ayrılış zamanının uzunluğu, birbirine yakın mesafedeki uçuş sayısını göz önüne alındığında tahmin etmek zordur. Pasaport kontrolünden geçmeden önce Terminal 1 check-in alanından solda üst katta bir "Aile Yeri" alanı bulunmaktadır (18 Eylül 2013 itibariyle - bu salon kapalı ve tadilat aşamasındadır).

Riyad Uçak Bileti Fiyatları

Suudi Arabistan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Riyad'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Riyad Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sayın müşterilerimiz;
Çağrı merkezimizden yapacağınız rezervasyon ve biletleme işlemlerinizde %20'ye kadar varan indirimlerden yararlanabilirsiniz. Telefon numaralarımızdan bizlere ulaşarak en uygun ve ucuz bilete sahip olun.

Riyad Hava Durumu

RIYAD HAVA DURUMU

Riyad Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Riyad uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
riyad uçak bileti, istanbul riyad uçak bileti, ucuz riyad uçak bileti, kampanyalı riyad uçak bileti, hatay riyad uçak bileti fiyatları, istanbul riyad uçakla kaç saat, suudi arabistan uçak bileti fiyatları, thy riyad istanbul, thy suudi arabistan bilet fiyatları, adana suudi arabistan uçak bileti, thy suudi arabistan seferleri, suudi hava yolları bilet fiyatları, ankara riyad uçak, istanbul riyad