Tiflis Uçak Bileti

Tiflis Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Gürcistan Tiflis şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Tiflis Uçak Bileti

Ucuz Tiflis Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Tiflis Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Tiflis Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.


Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Tiflis Hakkında

Tiflis Kura Nehri kıyısında ve yaklaşık 1,5 milyon nüfusa sahip olan başkent Gürcistan'ın en büyük şehridir. Tiflis, şehrin geçmişi olan geçmişini yansıtan ve Ortaçağ, Neoklasik, Art Nouveau, Stalinist ve Modernist yapıların eklektik bir karışımından oluşan ayırıcı mimarisi ile biliniyor.

Günümüzde Tiflis, Avrupa'nın en güvenli şehirlerinden biridir ve Gürcistan'ın büyüyen turizm endüstrisi sayesinde sıklıkla en popüler gelişmekte olan destinasyonlar arasındadır.

Tiflis, doğu Gürcistan'ın merkezinde, Trialeti dağının eteklerinde yer almaktadır. Gürcü efsanelerine göre, 5. yüzyılda avcı iken, sıcak bir bahara düşen sülün vurduğu ve kaynatılmış veya iyileşmiş olan Kral Vakhtang Gorgasali tarafından kurulmuştur. Her iki durumda da, kral, sitede bir şehir bulmak için ilham aldı ve şehrin adı, "sıcak" anlamına gelen Gürcüce tbili kelimesinden türemiştir.

Tiflis'in Gürcistan'daki Yeri
Kent yaklaşık 29 kez yıkılıp yeniden inşa edilmiş olmasına rağmen, Old Town yerleşim planları avlu etrafında inşa edilmiş dar sokaklar ve büyük eğri evlerle büyük ölçüde bozulmamış durumda.

Uygun Tiflis Uçak Bileti

Tiflis Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tiflis şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Tiflis'e Ulaşım

Tiflis Uluslararası Havalimanı ( IATA : TBS ), şehir merkezinin 17 km güneydoğusunda. 2007'de yeni, modern bir terminal açıldı. Havaalanında ATM'ler, çoklu SIM kart satıcıları, CIP salonu ve ücretsiz Wi-Fi (Silknet) var. George W. Bush Avenue havaalanından Tiflis şehir merkezine gidiyor.

Tiflis Uluslararası Havalimanı giriş / çıkış
Aşağıdaki havayolları Tiflis'e servis hizmeti verir:

Air Arabia ( Sharjah ), Air Astana ( Almatı ), airBaltic ( Riga ), Air Georgia ( Tehran ) Alitalia ( Roma ), Al-Naser Havayolları ( Bağdat , Necef ), Arkia İsrail Havayolları ( Tel Aviv ), Austrian Airlines ( Viyana ) , Azerbaycan Havayolları ( Bakü ), Belavia ( Minsk ), Çek Havayolları ( Prag ), Donbassaero ( Donetsk ), Dnipropavrovsk ( Dnipropetrovsk ), Estonya Hava ( Tallinn ), Euroline ( Almatı , Donetsk , Dubai , Kharkiv , Odessa , Vilnius ) flydubai Dubai ) Gürcistan Havayolları (Irak Hava Yolları ( Bağdat ), LOT Polonyalı Havayolları ( Varşova ), Lufthansa ( Münih ), Gürcistan Havayolları ( Amsterdam , Atina , Dubai , Kiev- Boryspil, Minsk , Paris- Charles de Gaulle, Tehran- Imam Humeyni, Tel Aviv , Viyana ) ), Pegasus Havayolları ( İstanbul -Sabiha Gökçen), Katar Havayolları ( Doha , Bakü ), SCAT ( Aktau ), Sky Gürcistan ( Batumi , Antalya ), TAM Air ( Donetsk , Kharkiv ), Türk Hava Yolları ( İstanbul- Atatürk) ve Ukrayna Uluslararası Havayolları ( Kiev- Boryspil) Gürültüye Gürcistan ( Bağdat-Bağdat Uluslararası Havalimanı)

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
37 numaralı otobüs , varış alanının sağ köşesinden her 15-30 dakikada bir, 07:00 ve 20:00 saatleri arasında, ardından her saat saat 23: 00'a kadar şehir merkezini terk eder. Gece her 30 dakikada bir otobüs var. Ana tren istasyonuna (Vagzal) Samgori (metro için değiştirebileceğiniz), Avlabari, Özgürlük Meydanı, Rustaveli, Cumhuriyet Meydanı ve Tamar Köprüsü üzerinden gidiyor. Şehir merkezine yapılan yolculuk 50 dakikadan fazla sürebilir. Ücret GEL0.50. Otobüs sadece paraları alıyor ve sürücü para taşımıyor (otobüsle başlamadan önce varış salonunda bir şey satın alınız ... ATM'ler en az GEL5'ten vazgeçmeyeceklerinden) kesin değişikliğiniz olduğundan emin olun. Durmaların açıklanmadığı ve bagaj için fazla yer olmadığını unutmayın.

Havalimanı ve şehir arasındaki taksiler 20-30 lari'dir. Standart oranlar, havalimanından çıkarken, sağ tarafta taksi durağı ile bir panoda listelenir.

Mestia'ya gidiş / dönüş yapacaksanız, GEL75 için haftada 5 gün kullanılabilir uçuşlar vardır. 09: 00-13: 00 Freedom Square'deki Courtyard Mariott'da Pegasus havayolları bürosunda bilet rezervasyonu yapabilirsiniz. Dağlarda hava nedeniyle Mestia ile olan uçuşlar ve uçuşların en az% 50'si iptal edildiğini unutmayın; Sonuç olarak, uluslararası kalkıştan kısa süre önce Mestia'ya uçmak önerilmez.

Tiflis Uçak Bileti Fiyatları

Gürcistan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Tiflis'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Tiflis Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tiflis Hava Durumu

TIFLIS HAVA DURUMU

Tiflis Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Tiflis uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz tiflis uçak bileti, istanbul tiflis uçak bileti, gürcistan tiflis uçak bileti, gürcistan uçak bilet fiyatları, istanbul tiflis uçak bileti atlasjet, istanbul tiflis uçak kaç saat, istanbul tiflis otobüs, gürcistan uçak bileti batum, atlasjet tiflis, pegasus tiflis, gürcistan uçak bileti pegasus, thy tiflis uçak bileti, en uygun tiflis uçak bileti