Kahire Uçak Bileti

Kahire Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Mısır Kahire şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kahire Uçak Bileti

Ucuz Kahire Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Kahire Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Kahire Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Kahire Hakkında

Kahire, Mısır'ın başkenti ve hem Afrika hem de Orta Doğu'nun (rahatça oturduğu bölgeler) en büyük şehirlerinden biri olan 16 milyondan fazla nüfusa sahip. Aynı zamanda dünyanın en büyük 19. kenti ve dünyanın en yoğun nüfuslu şehirlerindendir.

Büyük bölümü Nil Nehrinin doğu kıyısında, nehrin Reşid ve Dimyat kollarına ayrıldığı noktanın biraz aşağısında yer alır. 1300 senesi aşkın süredir aynı alanda, aynı adla yer alan kent, Doğu ve Batı'nın, eski ile yeninin gelişigüzel bir bileşimini yansıtır. Şehrin ismi Mısırlılar doğrulusunda fazlası kez ülkenin ismi olan Arapça Misru, Mısır Arapçası Masr olarak adlandırılır.

Nil Nehri üzerinde, Kahire, muhteşem Ortaçağ İslam şehrinde korunan kendi tarihi ve Eski Kahire'deki Kıpti bölgeleriyle ünlüdür. Şehrin merkezinde yer alan Mısır Müzesi , sayısız Antik Mısır eseri ile Han El-Halil çarşısında alışveriş yapmak gibi bir zorunluluktur.

Giza Piramitlerini ziyaret etmeden Kahire'ye gezi yapmak, örneğin Giza Piramitleri'ni ziyaret etmeksizin ve yakınlardaki Saqara Piramit Kompleksi'nde ziyaretçilerin Mısır'ın üçüncü hanedan olan Firavun'un, Joser mimarı Imhotep tarafından inşa edilen ilk adım piramitini göreceği hiçbir şekilde tamamlanmayacak.

Kahire Kulesi'nden Kahire'nin akşam manzarası

Geçmişe sıkıca bağlı olsa da Kahire, aynı zamanda canlı bir modern toplumun ev sahipliği yapıyor. 19. yüzyılda Khedive İsmail'in yönetiminde inşa edilen Kahire şehir merkezindeki Midan Tahrir , "Nil Paris" olmaya çabaladı. Zamalek, Gezira Adası'nda sakin ve sakin bir alışveriş bölgesi olan alışveriş bölgesi olan Ma'adi ve Heliopolis gibi modern banliyölerde de vardır. Kahire, sonbaharda veya baharda, hava çok sıcak olmadığında en iyisidir. El-Azhar Parkı'nı ziyaret ettiği gibi, Nil üzerinde bir felucca yolculuğu, yoğun şehirden kaçmanın iyi bir yoludur.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
2011'deki devrimden beri, turistler Kahire'den büyük oranda uzaklaşmıştır. Bu, kalabalığın olmadığı Kahire ve Mısır'ın kültürel hazinelerinin benzersiz deneyimleri için bir fırsat yarattı. Kendinizi bir piramit içinde yalnız bulma, gerçek bir olasılıktır. Fiyatlar da daha düşüktür.

Uygun Kahire Uçak Bileti

Kahire Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kahire şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Kahire'ye Ulaşım

Kahire Uluslararası Havaalanı ( IATA : CAI ), yılda 16 milyondan fazla yolcu ile Afrika'nın ikinci büyük havaalanıdır. Ulusal havayolu taşıyıcısı ve Star Alliance ortakları (Singapore Airlines, Lufthansa, İsviçre), Avusturya, Sky Team (Air France ) , KLM, Alitalia) Egyptair tarafından iyi hizmet görüyor. , Oneworld (British Airways), Körfez Taşıyıcıları (Emirates, Etihad) ve bütçe taşıyıcıları TUI-fly ve Jet-Air-Fly.

Deniz kıyısındaki tatillerde Kahire'ye bir gezi planlıyorsanız, Nil Air ve Egyptair , Kahire ile Hurghada ya da Şarm El Şeyh arasında bağlantılar sunuyor.

Türk Havayolları Kahire'ye düzenli seferler düzenlemektedir.

Kahire Uçak Bileti Fiyatları

Haftanın 7 günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Türk Hava Yolları ve Mısır Havayolları’nın derli toplu sefer gerçekleştirdiği Kahire’ye ulaşmak çok kolay. Bunun amacıyla Kahire uçak bileti alabilmek gerekiyor. Avrupa’nın birtakım kentleri ve Dubai’den de aktarmalı uçuş seçenekleri ile şehre gidilebiliyor.

Medeniyetlere yön veren, mistik atmosferiyle insanı büyüleyen Mısır’ın başkenti Kahire, tarihi ve turistik mekanları, dinamik yaşamıyla her bireyin ziyaret etmesi gereken bir coğrafya.

Mısır Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Kahire'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Kahire Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Kahire Havalimanı

Kahire Uluslararası Havaalanı ve Mısır'ın en yoğun merkezi olan Kahire Uluslararası Havaalanı ( IATA : CAI , ICAO : HECA ) (Arapça: Maṭār al-Qāhirah al-Dawlyy ), EgyptAir , EgyptAir Express Ve Nil Air'in yanı sıra diğer birçok havayolu şirketi. Havaalanı Kahire'nin kuzeydoğusunda Heliopolis kentinde bulunan iş alanına 15 kilometre (9.3 mil) uzaklıkta ve yaklaşık 37 kilometrekarelik bir alana sahip. Johannesburg'da VEYA Tambo Uluslararası Havalimanı'ndan sonra Afrika'daki ikinci en yoğun havaalanıdır .

2009 itibarıyla terminal cephesi yükseltildi. Ayrılış ve varış salonlarının yeniden yapılandırılmasına yönelik bir araştırma yanı sıra, yolculara servis ve konfor seviyelerini iyileştirmek için temas standları ekleme fizibilite çalışması devam ediyor. Terminal 1'in 12 kapısı var.

Kahire Hava Durumu

KAHIRE HAVA DURUMU

Kahire Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kahire uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
mısır kahire uçak bilet, kahire uçak bileti, ucuz kahire uçak bileti, mısır uçak bileti fiyatları, istanbul kahire uçakla kaç saat, pegasus mısır uçak bileti, kahire otel fiyatları, mısır hava yolları uçak bileti, kahire istanbul thy, istanbul kahire uçak bileti thy, istanbul misir ucak kac saat, istanbul kahire uçak bileti, kampanyalı kahire uçak bileti