Şarm El-Şeyh Uçak Bileti

Şarm El-Şeyh Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Şarm El Şeyh şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Şarm El-Şeyh Uçak Bileti

Ucuz Şarm El-Şeyh Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Şarm El-Şeyh Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Şarm El-Şeyh Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Şarm El-Şeyh Hakkında

Şarm el-Şeyh Sharm ash Shaykh olarak da çevriliyor ve halk arasında "Sharm" olarak bilinir) Mısır'daki Sina Yarımadası'nın güney ucunda tanınmış bir liman ve tatil beldesidir ve paket tatilciler ve dalgıçlar . Belli bir günde yaklaşık 9 bin İngiliz turist Şarm'da. Son 3 yılda sayıları ikiye katladı ve dünya çapındaki ekonomik duruma rağmen yükselmeye devam edecek gibi görünüyor.

Şarm El Şeyh, Arap dünyasında en popüler turistik yerlerden biridir. Ancak bütün gün sahilde yalan söylemeyi seven ortak turist değilseniz ziyaret etmeniz için bazı çok iyi nedenler de bulunmaktadır. Dünyadaki en iyi dalış noktalarından biridir ve çölün içine bir gezi unutulmaz bir maceradır.

Sina Yarımadası uzak bir çöl dağ menzili. Kayalık dağlar, mavi-derin denizden düz bir çöl şeridi ile ayrılıyor. Bu çöl ve deniz kombinasyonu inanılmaz bir manzara ve farklı bir gezegende olduğunuza inanmanızı sağlıyor.

Yaklaşık 40 yıl önce Sharm el-Sheikh, 100 bedevi vatandaşıyla birlikte küçük bir balıkçı köyünden başka bir şey değildi. Sina 1967'de İsrail tarafından işgal edildiğinde Sharm el-Sheikh turistik bir yer (yarımadanın geri kalanı gibi) geliştirmeye başladı. İki ülke arasında bir barış anlaşması imzalanmasının ardından İsrailliler 1979-1982 yılları arasında Sina'yı boşalttı. 1980'lerden beri Mısırlılar İsrail'in ayrıldığı Şarm'ın gelişimini sürdürüyorlar. Sharm 100, kalabalık 10.000 nüfusa dönüştü. Şimdi güzel bir mesire, bir Hard Rock Cafe, Mısır'daki en modern hastanelerden biri var.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Sharm el-Sheikh'e bazen orada düzenlenen çok sayıda uluslararası barış konferansına atıfta bulunan "Barış Kenti" adı verilir. Osmanlı döneminde Şarm-üş Şeyh olarak bilinen ve 1967-1982 yılları arasındaki İsrail işgali sırasında Ofira olarak biliniyordu.

Uygun Şarm ElŞeyh Uçak Bileti

Şarm Elşeyh Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Şarm ElŞeyh şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Şarm El-Şeyh 'e Ulaşım

Sharm el-Sheikh Havaalanı ( IATA : SSH ) ( ICAO : HESH ), Sina'da en büyüğüdür ve kışın yüksek sezonda her gün charter turistlerin uçak yüklemelerini alır. Kahire'den iç hat uçuşları Nile Air ve EgyptAir tarafından sağlanmaktadır. Seyahat acenteniz onlarla uçuş rezervasyonunda sorun yaşıyor olabilir, ancak bazı çevrimiçi rezervasyon motorlarında da rezervasyon yaptırılabilir.

Kalkışlar için: tarifeler yalnızca en yakın 1-2 saat gösterir, uçuş numaranız için check-in masalarında sıra izlemenizi sağlar.

Güvenlik kontrolünden sonra kafeler şunlardır : Sbarro (aşırı kalabalık), Cafe Europa ' (salonun arkasında daha az kalabalık): sandviçler, kahve, Mısır tatlıları; Caffè Ritazza uluslararası zincirinin çıkış noktası (Atina, Budapeşte, Madrid, Milano, Londra, Paris, New York, Stockholm, Zürih, Viyana'da da) geliyor.

Şarm El-Şeyh Uçak Bileti Fiyatları

Mısır Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Şarm El-Şeyh'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Şarm El-Şeyh Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Şarm El-Şeyh Havaalanı

Şarm El-Şeyh Havaalanı, 14 Mayıs 1968'de İsrail Hava Kuvvetleri üssü olarak açıldı. 1979'daki Mısır-İsrail Barış Antlaşması'nın imzalanmasından ve İsrail'in Sina Yarımadasından çekilmesinden sonra, sivil bir havaalanı olarak yeniden açıldı.

2008'de Mısır Havaalanları Holding Şirketi (EAHC) havaalanında üçüncü bir terminal kurma planlarını açıkladı. Şirket Eylül 2008'den önce tasarım teklifleri almayı bekliyor. EAHC Direktörü İbrahim Mannaa, havalimanındaki yolcu sayısındaki artışa 2008 yılının ilk sekiz ayında% 28 oranında fazla bir getiri sağlamak için bir hareket olduğunu söyledi.

Şarm El-Şeyh Havaalanında çalışan en büyük düzenli uçak, Transaero Airlines tarafından Boeing 747-400'dü ( Moskova'dan ); Transaero, Ekim 2015'te operasyonları durdurdu. British Airways , düzenli olarak planlanan Boeing 777-200ER hizmetini ( Gatwick Havalimanı'ndan) işletti ; Metrojet Flight 9268 sonrası endişeler yüzünden bu artık kesildi.

Mısır Havalimanları Holding, 2008 yılında havalimanında üçüncü bir terminal inşa etmeyi planladığını açıkladı. Temmuz 2009'da Mısır Havaalanları ve Hava Seyrüsefer Şirketi (EHCAAN), İspanyol inşaat tasarımcıları Pointec ile üçüncü terminal için bir sözleşme imzaladı. Terminalin havalimanının kapasitesini yılda 7.5 ila 15 milyon yolcu arasında ikiye katlaması planlandı. Projenin birincil maliyeti 350 milyon dolar olarak tahmin edildi. Tasarım aşamasının 2010 yılı başında tamamlanması bekleniyordu. Uluslararası yükleniciler daha sonra 2015 yılına kadar tamamen inşa edilmesi planlanan terminali inşa etmek için açık ihale talep edildi. Bununla birlikte, Eylül 2016'dan itibaren inşaat henüz başlamadı.

Terminal 1
23 Mayıs 2007'de, havalimanının ikinci terminali, yılda 5 milyon yolcu kapasitesiyle hizmete açıldı. İki seviyeli, 43.000 metrekarelik (460.000 ft2) terminal, 40 check-in kontuarına sahiptir ve çok sayıda uluslararası ve charter uçuşlarına hitap edecek şekilde tasarlanmıştır. İki adet yurtiçi ve altı adet uluslararası kapı bulunuyor ve bunların hepsi uzak standlara çıkıyor. Terminal, üç bina bileşeni içermektedir: 'tekne' olarak adlandırılan kama şeklinde bir ara alanla kaynaştırılmış iki dairesel-biçimli salon. 'Tekne' pasaport kontrolü, gümrüksüz ve VIP alanlarının yanı sıra kafe / lokanta yerleştiren bir yolcu transiti merkezi olarak hizmet ediyor. Salonlar, 'teknenin' katı kütlesi ile tam tersine, yerli Bedevi kültüründen esinlenen havadar, çığır açan çadır benzeri çatılara benzemektedir.

Terminal 2
"Terminal 2" olarak bilinmesine rağmen, aslında havaalanının orijinal terminal binası. 2004 yılında komple modernizasyon programına giren bina, yılda 2,5 milyon yolcu taşıma kapasitesine sahip. Terminal 1'in 2007'de açılışından beri çoğu hava yolu operasyonlarını yeni binaya kaydırdı.

Aralık 2016'da Mısır Havalimanları Şirketi, Terminal 2'yi genişletme planlarını açıkladı. EAC, Terminal 2'yi genişletmeyi ve kapasitesini yılda iki milyon yolcu ile artırmayı planlıyor ve böylece havaalanının toplam kapasitesini 9,5 milyona çıkarıyor. Bu aynı zamanda yeni bir pistin inşasını ve 40 yeni hava tarafını da içeriyor.

Şarm El-Şeyh Hava Durumu

ŞARM EL-ŞEYH HAVA DURUMU

Şarm El-Şeyh Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Şarm El-Şeyh uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
şarm el şeyh uçak bileti, ucuz şarm el şeyh uçak bileti, istanbul sharm el-sheikh kaç saat, sharm el sheikh turları 2016, pegasus sharm el sheikh, şarm el şeyh vize istiyormu, thy sharm el sheikh uçuşları iptal, şarm el şeyh turu, şarm el şeyh gezi notları, şarm el şeyh nerede,mısır şarm el şeyh uçak bileti, uygun kampanyalı uçak bileti