Dakar Uçak Bileti

Dakar Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Senegal Dakar şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Dakar Uçak Bileti

Ucuz Dakar Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Dakar Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Dakar Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Dakar Hakkında

Senegal halkı, "teranga" adına olan saygılarıyla gurur duyuyor - misafirperverlik. Yerliler son derece canayakın ve yardımsever; Ama başka hiçbir yerde olduğu gibi, dolandırıcılık ve yankesicilik için dikkat edin. Küçük suç burada nispeten yüksek, dikkatli olun. Bazı yerli dostu olmasına rağmen, dikkatli olun, çünkü yerel dükkan sahipleri çok kalıcıdır.

Dakar, Batı Afrika'nın önemli bir merkezidir; bu nedenle, Avrupa'ya, Kuzey Amerika'ya ve diğer Afrika şehirlerine giden ve gelen uçuşlar çok fazla. Gecenin ya da günün herhangi bir saatinde gelip ayrılmaya hazır olun - birçok sefer yaklaşık 2'de gelir ve saat 4 civarında gelinir.

Uygun Dakar Uçak Bileti

Dakar Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dakar şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçakla Dakar'a Ulaşım

Türkiye’den ve dünyanın pek çok ülkesinden direkt ve aktarmalı uçuşlarla seyahat edilebilen Dakar, İstanbul’dan aşağı yukarı 7-8 saat saat uzaklıkta. Léopold Sédar Senghor Uluslararası Havaalanı’ndan Dakar kent merkezine gitmek isteyenler de otobüs, taksi, servis vasıtaları ya da vasıta kiralama gibi ulaşım seçeneklerini kullanabiliyor.

Büyüleyici güzellikleri ile soluk kesen bir kent olan Dakar, yolda olmayı ve yeni yerler tanımayı sevenler amacıyla bir uçak bileti mesafesinde.

Kısa süre içinde yeni bir havaalanı açacağına dair söylentiler 2013 Şubat'ından itibaren Léopold Sédar Senghor Uluslararası Havalimanı nispeten küçük ve aynı anda birden fazla uçak gelirse kalabalık olabilir. Yolculuktan ayrılırken, çok az terminalle her zamankinden daha sonra varabilirsiniz gidiş çok yavaş olabileceğini ve herhangi bir havalimanında olduğu kadar çok zaman bıraktığınızı düşünerek aldanmayın.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Güney Afrika'dan : Dubai'den : Emirates, Avrupa'dan : Air France (Paris-CDG), TAP Air Portugal ( Lizbon ), Alitalia (Milan), Iberia (Madrid, Las Palmas), Brüksel Havayolları (Brüksel) , Türk Hava Yolları (İstanbul)

Afrika'dan : TACV Cabo Verde (Praia ve Bissau), Royal Air Maroc ( Kazablanka ), Air Ivoire ( Abidjan ), Ethiopian ( Lomé ve Abidjan üzerinden veya Ndjamena üzerinden Addis Ababa ), Kenya Airways ( Nairobi via Bamako ), Virgin Nijerya ( Lagos ), Brüksel Havayolları ( Banjul ), Tunus ( Tunus ), Air Algérie ( Cezayir ), Air Mali Uluslararası ( Bamako ), Air Moritanya ( Nouakchott ), Bellview Havayolları ( Lagos ), Delta Airlines ( Luanda 21 Ocak 2011'de başlayacak )

Kuzey Amerika : SAA (Washington-Dulles ve New York-JFK), Delta ( Atlanta 21 Ocak 2011'de başladı ), Delta (New York-JFK)

Asya'dan : Emirates (Dubai).

Dakar Uçak Bileti Fiyatları

Senegal Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Dakar'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Dakar Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Léopold Sédar Senghor Uluslararası Havalimanı
Léopold Sédar Senghor Uluslararası Havalimanı (Fransız: Aéroport uluslararası Léopold-Sédar-Senghor , IATA : DKR , ICAO : GOOY ), Senegal'in başkenti Dakar'da hizmet veren uluslararası bir havaalanıdır . Havaalanı , Dakar'ın kuzeyinde , Yoff kentinin yakınlarındadır . 9 Ekim 1996'ya kadar Dakar Yoff Uluslararası Havaalanı (Fransız: Aéroport international de Dakar-Yoff ) olarak bilinirken Senegal'in ilk başkanı Léopold Sédar Senghor'a onanarak adlandırıldı.

Havaalanında South African Airways'ten Airbus A340-600 ve Air France'dan Boeing 777-200 gibi geniş vücut jetleri de işleniyor. 2015 yılında havaalanı yaklaşık 1.986.000 yolcuya hizmet etti.

Léopold Sédar Senghor'dan 45 km içeride bir yedek hava limanı inşası 2007'de başladı. Suudi Binladin Group , 1914'te Fransa'nın parlamentosuna seçilen ilk siyah Afrikalı Blaise Diagne'den yeni havaalanını inşa ediyor. İlk başta 30 ay sürmesi bekleniyor ve yılda 3 milyon yolcu kapasitesine sahip olacak şekilde tasarlandı - mevcut havaalanı tarafından işlenen 1,7 milyon yıllık trafik neredeyse iki katına çıktı. Açılış tarihi birkaç kez ertelendi; Mevcut projeksiyon Aralık 2014'tü, ancak tamamlanma tarihi bilinmiyor.

Dakar Hava Durumu

DAKAR HAVA DURUMU

Dakar Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Dakar uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
senegal uçak bileti, dakar uçak bileti, ucuz dakar uçak bileti, thy istanbul dakar seferleri, istanbul senegal kaç saat, istanbul dakar arası uçakla kaç saat, thy senegal seferleri, senegal airlines, dakar havalimanı, türkiye senegal uçak bileti, senegal vizesi, istanbul dakar uçak bileti, uygun dakar uçak bileti, dakar uçak bileti fiyatları