Ankara - Tahran Uçak Bileti

Ankara Tahran Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İran Tahran şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Ankara - Tahran Uçak Bileti

Ucuz Ankara Tahran Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Ankara Tahran Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
ankara tahran uçak bileti

Firmamız Traveland Turizm AŞ. Hem Mahan Air hemde Türk Havayolları resmi acentasıdır. Bilet satın almak ve rezervasyon yapmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Tahran'a Ankara'dan THY ve Mahan Air tarafından düzenli olarak uçak seferleri düzenlenmektedir. Ankara Tahran ve Tahran Ankara uçak bileti almak için firmamıza ulaşınız.

Tahran Hakkında

Bilinirliği ülke sınırlarını aşan trafik ve hava kirliliği sorunuyla İran’ın başkenti Tahran, Orta Doğu’nun en esrarengiz şehirlerinden biri. 20 milyona yaklaşan kabalık nüfusu, 30-40 yaşındaki otomobilleri, lezzetli yemekleri, köklü tarihi geçmişi ve sempatik misafirperver insanlarıyla Tahran gezginler amacıyla harika bir rota.

Ülkenin orta kuzey tarafında tespit edilen Tahran, Elburz Dağları’nın eteğinde kurulu. Dört bir yanı tepelerle çevrili olan bir düzlükte tespit edilen şehir, hiçbir göl ya da akarsu varlığına sahip olmaması nedeniyle kuru ve havasız bir hayat sunuyor.

İran’ın ulaşım, sanayi, ticaret, ekonomi, bilim ve eğitim merkezi olan Tahran, otoyol bağlantıları ve demir yolu ağlarıyla ülkeyi doğu batı aksında başka dünya ülkelerine bağlıyor.

Uygun Ankara Tahran Uçak Bileti

Ankara Tahran Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İran Tahran şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Ankara'dan Tahran'a Ulaşım

İran’ın başkenti Tahran’a İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü direkt uçak seferi bulunuyor. Tahran uçak bileti alarak Orta Doğu’nun bu çarpıcı kentini ziyaret etmek mümkün. Karayolu ile Hakkari, Ağrı ve Van’dan da ülkeye gidilebiliyor. İran’ın Türk vatandaşlarından vize istememesi büyük bir avantaj.

Kendine has kültürünü muhafaza etmeyi başaran Tahran, seyahat etmeyi sevenler amacıyla keşifle dolu bir maceraya çağrı ediyor. Bu güzel kenti ziyaret etmek amacıyla uçak biletlerine göz atın.

Tahran'da Gezilecek Yerler

Orta Doğu’nun en köklü uygarlıklarından biri olan Pers Medeniyeti’nin izlerini taşıyan İran’ın insanlık tarihi ile yaşıt başkenti Tahran gezilecek yerleri ile birkaç günden çoğunu hak ediyor. Sarayları, müzeleri, meydanları, yemyeşil park ve bahçeleriyle kentte gezilecek çok sayıda yer bulunuyor. Şehri çevreleyen dağ ve tepeler, natural güzellikleri ile birer kaçış rotası oluşturuyor.

Kaçar Hanedanı Dönemi’nden şu vakita kadar ulaşan Gülistan Sarayı kentte ziyaret edilecek ilk yerler arasında. Geniş bir bahçe içerisinde, her sene binlerce ziyaretçiyi ağırlayan bu saray, İran’ın en iyi müzelerinin de olduğu geniş bir kompleksi oluşturuyor. Kompleks içersinde yer alan müzeler Mermer Taht Verandah, Güneş'in Umudu, Negar Khane ayrı ayrı ziyaret ediliyor.

Azadi (Özgürlük) Meydanı, İran’ın dünyaya vermek istediği mesajı yansıtıyor. Meydanın göbeğinde tespit edilen Azadi Kulesi, aynı vakitte Tahran’ın sembolü. Pers İmparatorluğu’nun kuruluşunun 2,500. Yıldönümünü olan 1971 senesinde dikilen bu abide Tahran’ın girişinde ziyaretçileri karşılıyor. Kulenin üstünde Azadi Müzesi, kentin arkeolojik geçmişi ve sanat eserlerinin görülebileceği en iyi duraklardan.

Niavaran Saray Kompleksi, Tahran’ın kuzeyinde yer alıyor. Kaçar Hanedanı’nın Sahebqaraniyeh Sarayı’nın da olduğu kompleksin içersinde birkaç bina ve bir müze görülebiliyor.

Cam ve Seramik Müzesi, 7,000 metrekarelik geniş bir alanda kurulu. Farsça’nın yanısıra İngilizce metinlerle çok rahat bir şekilde gezilebilen müzenin koleksiyonu olağanüstü. İran Ulusal Müzesi, varlıklı arkeolojik eserleri ile İran coğrafyasının geçmişinde vakit yolculuğu gerçekleştirme amacıyla bire bir.

Şehirde ziyaret edilebilecek başka müzeler arasında Yahudi Müzesi, Arkeoloji Müzesi ve Halı Müzesi gibi yerler de listeye eklenmeli.

Sanata ilgisi olanların atlamaması gereken Tahran Çağdaş Sanatlar Müzesi, Avrupa kokulu eserleri ile ziyaretçilerini bambaşka bir yerlere götürebilir.

Park ve bahçeleri ile kentte yaşayanların hem buluşma hem de dinlence merkezi olan Tahran’da Lale Parkı, Şehir Parkı, Kavir Ulusal Parkı, Jamshidieh Parkı ve Niavaran Parkı görülmeye değer.

Ankara Tahran Uçak Bileti Fiyatları

İran Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Tahran'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Tahran Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tahran Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Ankara Tahran uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland Turizm Kampanyalı ve Promosyon Uçak Biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
tahran uçak bileti, ucuz tahran uçak bileti, tahran uçak seferleri, en uygun tahran uçak bileti, kampanyalı tahran uçak bileti, iran tahran uçak bileti, tahran uçak bileti fiyatları, istanbul tahran, türkiye tahran, ankara tahran uçak bileti