İstanbul - Doha Uçak Bileti

İstanbul Doha Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Katar Doha şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Doha Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Doha Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Doha Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
İstanbul Doha Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Doha Hakkında

Orta Doğu’nun en süratli ilerleyen kentlerinden biri olan Doha, Katar’ın başkenti. Gelişmişlik ve kent yapısı manasında Dubai ile yarışan Doha, yüksek katlı binaları, nitelikli spor tesisleri, beş yıldızlı otelleri, uzun ve el değmemiş kumsalları, sanat galerileri ve lüks alış veriş merkezleri ile Basra Körfezi’nin yıldızı.

Yaklaşık 500 binlik bir nüfusa sahip olan Doha’da nüfusun büyük bölümü inşaat pazarında çalışan yabancılardan oluşuyor. 2000’li yıllardan itibaren gelişim ve değişim hamlesiyle harekete geride bıraktığımız kentte çok sayıda yatırım aynı anda yaşama geçirildi. Büyük çaplı projelerin bitmesiyle beraber Doha’nın en az Dubai kadar ilgi çekici bir yer olması hedefleniyor.

Uygun İstanbul Doha Uçak Bileti

İstanbul Doha Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Katar Doha şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Doha’ya Ulaşım

İstanbul Atatürk Havalimanı ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan haftanın 7 günü yapılan direkt seferlerle Doha’ya ulaşmak mümkün. Doha uçak bileti alabilmek bu güzel kenti keşfetmek amacıyla atılacak ilk adım.

Basra Körfezi’nin yıldızı, Orta Doğu’nun değişen yüzü Doha, değişik bir rota arayışında olanlara çağdaş ve geçmişi bir arada sunuyor. Yüksek katlı binalar, natural güzellikler ve geleneksel yaşamın gördüğünüz Katar’ın başkenti Doha’ya hareket amacıyla şimdi tam zamanı!

Doha'da Gezilecek Yerler

Yaz aylarında 50 dereceyi aşan hava sıcaklığının kış mevsiminde 25-30 derece arasında değiştiği Doha’yı ziyaret etmek amacıyla en uygun devre Ocak-şubat-mart devrei. 15. Asya Olimpiyatları’na 2006 senesinde evsahipliği yapan kentte o devrede yapılan yatırımlarla kentin dört bir yanı çağdaş spor tesisleri ile donatılmış.

Ekonomik yönden da bölgenin en varlıklı ve yüksek refah yayınlayan kentlerinden biri olan Doha, Katar nüfusunun yüzde 80’ini taşıyor. 1825 senesinde kurulan ve bölgenin köklü merkezleri ile karşılaştırıldığında genç bir kent olarak kabul edilen Doha, 2022 FIFA Dünya Kupası’nın da odak kenti.

Şehrin güzelliklerini en iyi yansıtan kenar şeridi Al Corniche, kentin ziyaretçileri amacıyla kesinlikle görülmesi, gezilmesi gereken bir bölge. Doha Koyu’nun etrafında gökdelenler ve yürüyüş yollarıyla çarpıcı bir manzaraya sahip olan Al Corniche’de hareketlilik akşam saatleri yaklaştıkça artıyor.

Al Corniche Bölgesi’nde tespit edilen Rumeila Parkı, gerektiğince geniş bir soluklanma merkezi. İçerisinde yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, Açıkhava tiyatrosu, sanat galerisi, kafeterya ve dükkanların olduğu park kentin atmosferini en iyi anlayabileceğiniz noktalardan.

Corniche ve etrafındaki heykeller fotoğraf tutkunlarının vazgeçemediği sembollerden. 2006 senesinde düzenlenen 15.Asya Oyunları’nın maskotu olan sporcu ceylan Orry’nin renkli heykeli ilgi çekiyor. Yine bölgenin güney ucunda tespit edilen istiridye ve inci heykeli kentin tarihine mesaj veriyor. Dünyanın en çok inci çıkartılan kentlerinden olan Doha’nın ticareti ve yaşamına damgasını vuran inci heykelle ölümsüzleştirilmiş. Japonya’nın kültür incisi üretimine geçmesiyle beraber Doha bu alanda geri plana düşmüş.

İslam Sanatları Müzesi’nin yanı başında yer alan Su Çömlekleri Anıtı, fıskiyeleriyle sıcak yaz günlerinde ziyaretçilerin bir nebze de olsa serinlemesine yardımcı oluyor.

Doha Limanı’nda tespit edilen İslam Sanatları Müzesi’nde Ota Doğu, Avrupa, Asya ve Afrika’da boy göstermiş Müslüman topluluklara ait sanat eserleri görülebiliyor. Aga Khan mükafatına layık görülen Katar Ulusal Müzesi de Doha’nın sembol müzelerinden. Modern sanatlar müzesi Mathaf, Arap dünyası eserleri amacıyla doğru adres.

İstanbul Doha Uçak Bileti Fiyatları

Katar Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Doha'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Doha Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Doha Hava Durumu

DOHA HAVA DURUMU

Doha Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Doha uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz doha uçak bileti, istanbul doha uçak bileti, katar uçak bileti fiyatları, doha istanbul kaç saat, thy katar seferleri, katar uçakla kaç saat, katar hava yolları uçak biletleri, pegasus katar uçuşları,katar otel fiyatları, ankara doha uçak, en uygun doha uçak bileti, thy doha uçak, doha uçak bileti fiyatları