İstanbul - Dubai Uçak Bileti

İstanbul Dubai Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dubai şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Dubai Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Dubai Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Dubai Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
İstanbul Dubai Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Dubai Hakkında

Arap Yarımadası’nda Birleşik Arap Emirlikleri’nin 7 emirliğinden birisi olan Dubai, 1900’lü senelerde ufak bir balıkçı kasabasıydı. İnci avcılığı ile geçinen bir liman kasabası olan Dubai, dünyada yaşanan genel ekonomik krizden seneler sonra petrolün bulunmasıyla resmen baştan yaratıldı.

Şehirde 1969 senesinde tespit edilen petrolle beraber sıksık çoğalan gelir, şehri alış veriş, turizm, ticaret ve gökdelenlerle çevrili bir merkeze dönüştürdü. Afrika ile Asya’nın bağlantı noktasında tespit edilen kent, Arap Yarımadası’nın doğusunda mühim bir transfer merkezi. Avrupa ile Asya ülkeleri arasında çoğu havayolu şirketinin transfer merkezine dönüşen kent çok sayıda transit yolcu ağırlıyor.

Uygun İstanbul Dubai Uçak Bileti

İstanbul Dubai Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Dubai şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Dubai’ye Ulaşım

Türk Hava Yolları, Pegasus, Fly Dubai ve Emirates’in haftanın 7 günü İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan karşılıklı seferleri bulunuyor. Hem de İstanbul-Dubai arasında çoğu değişik kentten transferlı uçuş da bulunuyor. Asya, Uzak Doğu ve Afrika ülkeleri amacıyla bir transfer merkezi olan Dubai, bu bölgelere gitmek isteyen Türkler amacıyla de mühim bir durak. Transit uçuşlarda Dubai’ye eklenecek çoktan birkaç gün bu şehri tarif etmeye yetiyor.

Orta Doğu’nun en renkli, en lüks ve en dinamik kentlerinden Dubai, çağdaş ve tarihi bir arada görebileceğiniz bir destinasyon. Alışveriş tutkunları ile lüks sevenler amacıyla ayrı bir manası olan kentte yapılacak çok sayıda seçenek bulunuyor. Bir uçak bileti mesafesindeki Dubai, seyahat planı yapanlar amacıyla iyi bir fırsat olabilir.

Dubai'de Gezilecek Yerler

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) en kalabalık şehri olan Dubai, dünyanın iş ve turizm merkezleri arasında anılıyor. Petrol ve doğalgaz ihracatının yanı sıra, serbest ticaret alanları ve uluslararası şirketlerin faaliyetlerinden de para kazanan kentte ciddi bir yabancı nüfus var.

Hindistan’a giden ticaret yolları üstünde bulunması nedeniyle Hintlilerin yerleşmesi ve derhal sonrasında ticaretle uğraşan yabancıların şehre gelmesi ile kaderi değişen Dubai, 1930’lu senelere kadar bölgenin en mühim ticaret limanlarından biri olmuş.

Modern ve bugünümüzde tanınan manasıyla 1971 senesinden itibaren kurulan Dubai’nin dört bir yanısıra gökdelenler ve büyük kuleler görülüyor. Modern zamanlarla geçmişi bir arada yaşam sürdüren kentte ibadethaneler ile yel kuleleri geçmişin en mühim izleri.

Dubai’de gezilecek yerler denildiğinde ilk akla gelen noktalardan Burj El Arab, dünyanın tek 7 yıldızlı oteli. Dünyanın en iyi otellerinden biri olan bu tesisin çoğu yerinde altın kaplamalar görülüyor.

Orta Doğu ülkelerinde benzerlerine rastlanan piyasa yerleri Dubai’de de toplumun buluşma noktası. Bud Dubai Çarşısı, Deire Baharat, Deira Altın ve PArfüm çarşıları ulusal piyasa merkezlerinden. Baharat çeşitlerinden kıyafete, incik boncuktan yiyeceğe kadar değişik gereksinimlere yanıt veren piyasa yerleri şehri ziyaret eden turistler amacıyla de çekim merkezi.

İslam mimarisinin en güzel örneklerinden Jumeirah Camii, büyüleyici bir güzelliğe sahip. Grand Camii (Büyük Camii) de kentte en çok fotoğrafı çekilen ihtişamlı ibadethaneler arasında.

Bölgenin tarihi geçmişini yansıtan Jumeirah Arkeoloji Bölgesi, insanlık tarihi amacıyla gerektiğince mühim buluntulara sahip. Rüzgar burçları ile Bastakiya, Bur Dubai’deki Sheik Saeed al-Maktoum Evi, Jumeirah Plajı ve Bait Al Wakael kentte kesinlikle görülmesi gereken yerlerden.

İslam kültürü ile yoğrulan günlük hayatta misafirperverlik mühim bir yer tutuyor. Genellikle yabancılara karşı gösterilen ilgi, muazzam boyutlarda. Bazı mekanlarda özel ikram ve ilgi ile karşılaşmak gerektiğince doğal.

At yarışlarıyla ünlü Dubai’de Jebel Ali Oteli ve Dubai Equestrian Merkezi bu alanda marka olan merkezler. Deve yarışlarının da yapıldığı kentte bu yarışları izlemek isteyen çok sayıda ziyaretçi kente geliyor.

Orta Doğu’nun alış veriş merkezi olan Dubai, lüks ve konsept ürünlerin bulunabildiği bir kent. Lüks araçlarla dolu olan caddeler, birbirinden güzel gökdelen ve alış veriş merkezleriyle süslü. Mücevher, altın tasarım, el işleme ürünleri ve elektronik en çok satılan ve tercih edilen ürünlerden.

İstanbul Dubai Uçak Bileti Fiyatları

Fly Dubai Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Dubai'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Dubai Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

İstanbul'dan Dubai'ye Uçuş Gerçekleştiren Firmalar
Pegasus, flydubai, Emirates, Turkish Airlines

Dubai Hava Durumu

DUBAI HAVA DURUMU

Dubai Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Dubai uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz dubai uçak bileti, en uygun dubai uçak bileti, istanbul dubai uçak kaç saat, dubai otel fiyatları, dubai uçak bileti pegasus, dubai uçak bileti emirates, pegasus dubai, dubai'ye vize varmı, dubai kaç saatte gidilir, istanbul dubai uçak bileti, dubai uçak bileti, dubai uçak bileti fiyatları, istanbul dubai uçak bileti