İstanbul - Gence Uçak Bileti

İstanbul Gence Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Azerbaycan Gence şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Gence Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Gence Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçbilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Gence Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
istanbul Gence Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Gence Hakkında

Azerbaycan’ın ikinci büyük şehri ve ülkenin batı kesiminin en işlek noktası olan Gence, başşehir Bakü’nün 360 km batısında yer alan ve Gence Çayı’nın iki yakaya ayırdığı bir şehir. Tarihi, kültürel ve ekonomik bakımdan gerektiğince mühim bir merkez olan Gence’de detaylı dönemlere ait eski yapılar, anıtlar ve anıt mezarlar bulunmakta.

Yerleşimin 5. yüzyılda başladığı Gence, Arap, Şedadi, İldenizli ve Ortaçağ süresince detaylı ulusların yönetiminde kalmış. 1231’den sonra Moğol, İlhanlı ve Timur işgallerini yaşam sürdüren şehir 17. yüzyılda İran egemenliğine girerek evvelce Gence Hanlığının sonra da Rusların hâkimiyetinde kalmış. 1918’de Azerbaycan Demokratik Cumhuriyeti’nin başşehri olan şehir, 20.yüzyılda ise bu vazifiyeti Bakü’ye teslim etmiş. 1991'de Azerbaycan'ın bağımsızlığını kazanmasıyla ülkenin ikinci büyük şehri mevkisine gelmiş.

Uygun İstanbul Gence Uçak Bileti

İstanbul Gence Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Azerbaycan Gence şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Gence'ye Ulaşım

Türk Hava Yolları’nın Ankara-Gence ve İstanbul-Gence arasında, Azerbaijan Hava Yolları’nın ise İstanbul-Gence arasında direkt uçuş seferleri bulunmakta ve İstanbul’dan aşağı yukarı 4.5 saat sonra Gence Havalimanı’na iniyorsunuz.

Gence'de Gezilecek Yerler

Şair Nizami’nin memleketi olan Gence’de Nizami eserlerinden sahneleri betimleyen Şair Nizami Heykelleri ve Şair Nizami Anıt Mezarı bulunmakta. Azerbaycan’ın ilk meclis binası olma özelliğini de taşıyan Hükûmet Binası ve onun derhal yakınlarındaki Kafkasların en eski parklarından biri olan ve Cavad Han döneminde oluşturulan Han Bağı Parkı, muhteşem kuleleriyle Tatlar Mescidi evvelcelikli görülmesi gereken yerlerden.

Yaşayan bir tarih olan Gence işgaller esnasında bir hayli hasar görmüş olsa da şehirde halen pek çok köprü, kale, cami, medrese, hamam ve kervansaray bulunmakta. Kentin en mühim camilerinden olan Cuma Camii, Şeyh İbrahim Türbesi, Kızıl Hacalı Camii, Ozan Camii, Bala Bağban Camii, Şerefhanlı Camii, Şahsevan Camii, Darus Sultan Cami ve İmamzade Külliyesi ziyaret edebileceğiniz tarihi yapılardan bazıları.

Gence’nin gerektiğince enteresan yapısı olan ve tamamı şişelerden örülerek 1967 senesinde inşa edilen Şişe Ev, çatının sundurmasında ve saçak içlerinde yağlı boya portrelerin olduğu şirin bir yapı. Yaklaşık 50.000 cam şişeden ortaya gelen ev İbrahim Cafarov doğrulusunda 2. Dünya Savaşı esnasında cephede kaybolan kardeşinin anısına yapılmış. Eskiden hamam olarak sarfedilen ve bugünümüzde müzeye çevrilen Porselen Müzesi ile Gence tarihini yansıtan 30 binden çok eserin sergilendiği Yerel Bölge Müzesi ziyaret edilebilir. Şehir merkezindeki en büyük caddelerden biri olan Atatürk Caddesi’ndeki Akademi Müzesi, İ. Memmedov Türk Ev Müzesi, Tarih Müzesi, Mir Celal Paşayev Müzesi ve Cumhuriyet Müzesi de görülmeye değer müzeler. Bunların yanısıra Gence’de Nizami’nin ismini taşıyan müze, güzel sanatlar galerisi ve şiir tiyatrosu da bulunmakta.

Küçük Kafkas Dağları'nın Kepez Zirvesine yakın bir mevkide tespit edilen yemyeşil vadi süresince uzanan Göl Köy Milli Parkı, Azerbaycan’ın ilk milli parkı olma özelliği gösteriyor. Gölün etrafında yabani hayvanların yaşadığı meşe, gürgen kayın ağaçlarıyla kaplı ormanlar ve meyve ağaçları bulunmakta. Yaklaşık 100 metre derinliğe sahip olan göl inanılmaz balık faunası olan büyük bir akvaryumu andırıyor.

Gence'de Ne Yenir?

Azeri mutfağının asli lezzetleri, sebze, baharat, et, balık ve pirinçten oluşuyor. Han pilavı, şüyüdlü pilav, sebzeli-kavurma pilav, nardancha pilaf, fisincan pilav, Ali-musamba pilavı, piti, cızbız, köfte ya da parça bozbaş, bozartma, dana buğulama, sac içi, yaprak-lahana ile patlıcan-domates-biber dolması, düşbere, etli ya da sebzeli kutab, gürza ve kuru hingal yöresel yemeklerinden en çok tüketilenleri arasında.

Gence’den anı kalacak alışverişler için, Kobustan duvar resimleri, dünyaca ünlü geometrik desenli, düğümlü el dokuması Gence halıları, ipek ürünler, porselen hediyelikler en iyi alternatifler olacaktır.

İstanbul Gence Uçak Bileti Fiyatları

Azal Airlines ve Türk Havayolları İstanbul'dan Gence'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Gence Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Gence Hava Durumu

GENCE HAVA DURUMU

Gence Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Gence uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
onur air gence bilet fiyatları, gence istanbul teyyare bileti qiymeti, istanbul gence uçak bilet fiyatları, gence havalimani, genceden istanbula bilet qiymeti, gence ankara uçak bileti, istanbul gence uçak seferleri, gence aviakassa elaqe nomresi, gence uçak bileti, istanbul gebce uçak bileti, türk havayolları gence uçak bileti, azal havayollaru gence