İstanbul - Bangkok Uçak Bileti

İstanbul Bangkok Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tayland Bangkok şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Bangkok Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Bangkok Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbulBangkok Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
istanbul Bangkok Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.

Bangkok Hakkında

Güneydoğu Asya’nın en dinamik şehirlerinden biri olan Bangkok, muhteşem Budist mabetları, rengarenk pazaryerleri, çağdaş ve geleneksel yapının iç içe geçtiği sokakları, güler yüzlü ulusal halkı, sokak lezzetleri, yüksek katlı binaları ile eğlenceli bir atmosfere sahip.

Tay dilindeki resmi karşılığı ile dünyanın en uzun isme sahip olan şehiri olan Bangkok’un tam adı, ‘Krung Thep Mahanakhon Amon Rattanakosin Mahinthara Yuthaya Mahadilok Phop Noppharat Ratchathani Burirom Udomratchaniwet Mahasathan Amon Piman Awatan Sathit Sakkathattiya Witsanukam Prasit’ olarak kayıtlarda.

Uygun İstanbul Bangkok Uçak Bileti

İstanbul Bangkok Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Tayland Bangkok şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Bangkok'a Ulaşım

İki adet uluslararası havalimanın bulunduğu Bangkok’ta Suvarnabhumi Uluslararası Havalimanı ile Don Mueang Havalimanı uçuş trafiğine açık. İstanbul’dan haftanın 7 günü düzenlenen direkt seferlerle şehre ulaşılabiliyor. Bunun amacıyla Bangkok uçak bileti alabilmek şart.

Güneydoğu Asya’nın en mistik atmosfere sahip şehirlerinden biri olan Bangkok, senenin her devresi sıcak olan havası, karmaşası, kalabalığı, sokak lezzetleri, gökdelenleri ve mabetlarıyla değişik bir tecrübe isteyenleri cezbediyor. Bangkok uçak bileti almanın şimdi tam zamanı.

Bangkok'da Gezilecek Yerler

Halk arasında Krung Thep yani Melekler Şehri olarak tanınan Tayland’ın başşehiri Bangkok, bölgenin en süratli ilerleyen ve kuvvetli ekonomik harekete sahip şehirlerinden. Dünya üzerindeki büyük şehirler arasında ‘en sıcak’ unvanına da sahip olan Bangkok, bunaltıcı hava sıcaklığına karşın en iyi yürüyerek geziliyor.

Kral I. Rama doğrulusunda 1782 senesinde kurulan şehir her sene milyonlarca turisti ağırlıyor. Bangkok gezilecek yerler arasında en çok ilgi gören noktalar mistik havasıyla Budist mabetları. Bu mabetlardan Wat Arun, Wat Phra Kaew, Wat Pho ilk 3 sırada.

Chao Phraya Nehri’nin suladığı düzlükteki şehir, sahip bulunduğu kültürel bölgeleri ile dünya turizminin de gözbebeği. Avrupa'yı ziyaret eden ilk Tayland Kralı Chulalongkorn’un inşa ettirdiği Abhisek Dusit Throne Hall (Abhisek Dusit That Salonu) batı tipi bir görünümde. Günümüzde kraliyet binası olarak değerlendirilen mimari yapı şehirte fotoğraf çekilecek sembollerden biri.

Emerald Buddha Tapınağı, Budizm’i en iyi izah eden yapılar arasında. Emerald Buddha figürünü taşıyan mabet ziyaretçilerini tesiri altına almayı başarıyor. Şehri ziyaret edenlerin en çok keyif aldığı ve ulusal hayata şahitlik ettikleri Eski Tarihi Kent (Meuang Boran), Tayland mimarisi ile gökdelenlerin iç içe geçtiği, yoğun kalabalık ve karmaşasıyla insanın kafasını döndürüyor.

Biraz soluklanmak ve yeşil alanda dinlenmek isteyenler amacıyla Lumphini Parkı güzel bir kaçış rotası. Kentin karmaşası, yoğun trafik ve gürültüden uzaklaşıp biraz kendinizi dinlemek istiyorsanız bu park tam size göre.

En az batı kadar çağdaş bir şehir yaşamına sahip, aynı vakitte kendi kültürünü de muhafaza etmeyi başaran Bangkok’ta festival, konser ve kültürel etkinlikler gerektiğince dinamik geçiyor. Sosyal yaşamın tam ortasında konuşlanan etkinlikler ulusal halkın yoğun katılımı ile gerçekleşiyor.

Sokak lezzetlerinin kesinlikle tecrübelenmesi tavsiye edilen şehirte, varlıklı bir alış veriş dünyası da bekliyor ziyaretçileri. Genellikle şehir merkezindeki ana arterlerde sıralanan şık mağazalarda ideal fiyata alış veriş gerçekleştirme mümkün.

İstanbul Bangkok Uçak Bileti Fiyatları

Tayland Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Bangkok'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Bangkok Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bangkok Hava Durumu

BANGKOK HAVA DURUMU

Bangkok Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Bangkok uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz bangkok uçak bileti, istanbul bangkok uçak bileti, istanbul bangkok uçak bileti thy, istanbul bangkok kaç saat, tayland ucuz uçak bileti forum, bangkok otel fiyatları, taylanda en ucuz nasıl gidilir, pattaya tur fiyatları, istanbul bangkok saat farkı, tayland uçak bileti fiyatları, thy bangkok