İstanbul - Batum Uçak Bileti

İstanbul Batum Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Gürcistan Batum şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Batum Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Batum Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Batum Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
istanbul Batum Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Batum Hakkında

Gürcistan’ın üç özerk bölgesinden Acara Özerk Cumhuriyeti’nin başşehri olan Batum, ülkemizden en çok ziyaret edilen yurtdışı kentlerinden birisi. Sırtını yemyeşil dağlara ykatiyenyan, önünde upuzun bir kumsalı olan Batum şehri nefis tabiatı, enteresan mimarisi, çok iyi yemekleri ve renkli gece yaşamı ile öne çıkıyor.

Tipik bir Karadeniz havasını taşıyan kent geniş bir düzlükte kurulmuş, yeşil ve mavi iççice. İnsanları sakin ve huzurlu. Çarlık Rusya’sı devresinde generallerinin yazlık villalarına ev sahipliği yapmış olan kent, tarihi süresince hep bir tatil bölgesi olagelmiş. Batum, deniz turizmi amacıyla Gürcistan’ın ilgi merkezi durumda. Türkiye sınırına yakınlığı, pasaport bile gerektirmeyen yalnızca nüfus cüzdanı ile ziyaret olanağı gerçekleştiren vizesiz ülkeler arasında yer alması nedeniyle Türkiye’den son senelerde çoğalan bir şekilde ilgi görüyor.

Tarihi üç bin sene evveline uzanan Batum şehrinin bir Yunan kolonisi olarak kurulduğu ön görü ediliyor. Tarihtea Persliler, Pontos Krallığı, Roma İmparatorluğu ve Moğolların egemenliğine girmiş olan Batum, Osmanlı topraklarına Kanuni saatinde dahil edilmiş. Üç yüz senedan uzun süren Osmanlı devresi sonrasında Ruslara bırakılan kent, 1991’de Gürcistan’ın bağımsızlığını ilan etmesinden sonrasında Acara Özerk Cumhuriyeti’nin idare merkezi olmuş.

Uygun İstanbul Batum Uçak Bileti

İstanbul Batum Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Gürcistan Batum şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Batum'a Ulaşım

Türkiye’nin Sarp sınır kapısından 22 kilometre içeride yer alan Batum’a İstanbul’dan direkt uçakla uçmak olası. Türkiye ve Gürcistan arasında yapılan özel uyuşmayla, Türkiye’den Batum ve Hopa’ya yapılacak uçak seferleri TAV’nin yapıp işlettiği Batum Hava Limanı üzerinden sağlanıyor. Hopa’ya gidecek olanlar aprondan otobüsle alınıp, gümrükten geçişi sonrasında bir buçuk saate Hopa’ya ulaştırılıyor. Dönüşlerde ise yolcuların check-in işlemleri Hopa’da yapılıp, tekrar otobüsle Batum Havalimanı apronuna götürülüyor. İki ülke arasında yapılan özel uyuşma gereği, pasaporta gereksinim duymadan yalnızca nüfus kağıdı ile Gürcistan’a giriş yapabiliyoruz. Turistik hedefli gezilerde doksan güne kadar Gürcistan’da kalabilmek olası.

Batum'da Gezilecek Yerler

Bugün çağdaş Batum ihtiyar manolya ağaçlarının süslediği geniş bulvarları, yemyeşil büyük parkları, Sovyet Rusya devresi mimarisine sahip çok katlı binaları yanında, gotik temalı sıra dışı yeni mimarisiyle ilgileri üstüne çekiyor. Batum gezilecek yerler arasında ilk sıralarda yer alan Batumi Piazza Avrupa kentlerinin meydanlarını hatırlatıyor. Saat kulesinin yükseldiği bir meydanı kafe ve restoranlar çevreliyor. Şehri yürüyerek keşfetmek olası ve burası de en güzel dinlenme noktalarından birisi. Meydanın ortasında, yerde tespit edilen mozaik işlemeleri ile kafe tavanındaki boyamaların güzelliğine ilgi etmekte yarar var.

Aynı vakitte bir liman şehri olan Batum, liman ve çevresindeki bir çok sanatsal yapı ile de ilgileri üstüne çekiyor. Yeryüzünde hala sarfedilen en eski 14 alfabeden biri olan Gürcü alfabesinin temsil eden Alfabe Kulesi, sahilde dönerek birbirine yaklaşan ama katiyen kavuşmayan Ali&Nino Aşk Heykeli, Büyük Dönme Dolap ve İzmir Saat Kulesi’nin bir kopyası bu bölümde yer alıyor. Gün batımı saatlerinde bur bölge fotoğraf amacıyla nefis bir renklilik sunuyor.

Batum'da Ne Yenir?

Batum’da bir lezzet hazinesi yatıyor, gidip leziz Gürcü mutfağınız keşfetmeniz şart. Gürcü mutfağı, yemek konusu ile ilgili muhafazakar olanların bile, kendi damak tatlarına ideal şeyler bulacağı bir zenginlik sunuyor. Bir çok yönden Karadeniz mutfağı ile de benzeşen Batum lezzetlerinden harço çorbası, sulguni peyniri, haçapuri, hinkal tadılmaya değer alternatifler arasında yer alıyor.

Kafkas Dağlarının gölgesinde, Karadeniz kıyısında kurulmuş tatil şehri Batum, çoğu Avrupa ülkesinden daha güvenilir bir kent. Nadiren bildirilen yankesicilik hadiseleri ise en itimat edilir kentlerde olan seviyede. Batum subtropikal bir iklime sahi, yani kış mevsimi ılık, yaz mevsimi ise serin geçiyor. Karadeniz’den esen sıcak ve nemli havanın etkisiyle Batum’da nemli bir tropik deniz iklimi hüküm sürüyor.

Ilıman iklimi, düzgün sokakları, orjinal mimarisi, nefis şarapları, nefis parkları, temiz sahili, yemyeşil tabiatı ve yaz zamanlarında sunmuş olduğu renkli gece yaşamı ile Batum Akdeniz kentlerini andırıyor. Keyifli bir tatil amacıyla seçilecek hafta sonu destinasyonları arasına girmeyi hak ediyor. Batum uçak bileti fırsatlarını yakalayıp bu güzel şehri ziyaret edin.

İstanbul Batum Uçak Bileti Fiyatları

Gürcistan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Batum'a direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Batum Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Batum Hava Durumu

BATUM HAVA DURUMU

Batum Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Batum uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz batum uçak bileti, batum uçak bileti, istanbul batum otobüs, hopa uçak bileti, thy batum, batuma en ucuz nasıl gidilir, istanbul batum kaç km, gürcistan hava yolları, ankara batum kaç km, izmir batum arası kaç km, istanbul batum uçak bileti, kampanyalı batum uçak bileti, thy batum uçak bileti