İstanbul - Tiflis Uçak Bileti

İstanbul Tiflis Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Gürcistan Tiflis şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Tiflis Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Tiflis Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Tiflis Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Tiflis Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Tiflis Hakkında

Gürcistan’ın başşehri Tiflis, Kura Irmağı’nın her iki yakasında kurulu. 1,5 milyona yaklaşan nüfusu ile Gürcistan’ın en büyük şehri olan Tiflis, Kafkasların en eski yerleşim yerlerinden biri.

Bakü-Tiflis-Ceyhan Boru Hattı’nın geçiş yolu üstünde mühim bir enerji merkezi olan şehir, geçmişte Tarihi İpek Yolu’nun üstündeydi. Sanayi, kültür, sosyal alanlarda köklü bir geçmişe sahip olan şehir, Rusya, Türkiye, Azerbaycan, Ermenistan ve Güney Kafkaslar arasında mühim bir tarihi role de sahip.

Uygun İstanbul Tiflis Uçak Bileti

İstanbul Tiflis Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Gürcistan Tiflis şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Tiflise Ulaşım

Türk vatandaşlarının nüfus cüzdanı ile bir yıla kadar vizesiz ve pasaportsuz giriş yapabildiği Gürcistan’ın başşehri Tiflis’e ulaşmanın en basit yolu uçak yolculuğu. İstanbul, Adana ve Gaziantep’ten direkt uçak seferi tespit edilen şehre bir uçak bileti alarak gidilebiliyor. Artvin Sarp Sınır Kapısı üstünden özel vasıta ve otobüs seçenekleri de değerlendirilebiliyor.

Kafkasların en karakteristik özelliğe sahip şehirlerinden biri olan Tiflis, Türkiye’ye olan yakın konumu ve vizesiz seyahat üstünlüğü ile tercih ediliyor. Uygun uçak bileti seçenekleri ile gerektiğince basit bir ulaşım imkânına sahip şehir keşfedilmeyi bekliyor.

Tiflis'de Gezilecek Yerler
Kartça ismi ‘Tbilisi’nin’ efsaneden geldiği fikir edinilen şehir, MÖ 5. yüzyılda ormanlarla kaplı bir yerken Kral Vahtang Gorgasal’ın ava çıkmasıyla kaderi yazılır. Sülünü yakalamak amacıyla takip eden atmacanın uzun vakit geri dönmemesi üstüne askerleriyle birlikte atmacayı aramaya çıkan Kral, her iki kuşun da sıcak suya düşmüş olarak bulunca, sıcak suyun bulunduğu yere Tiflis kurulur. Kelime manası sıcaktan gelen Tiflis, mimari ve gelişmişlik manasında Sovyetler Birliği’nin en ileri şehirleri arasındaydı.

Sovyetler Birliği’nin yıkımı esnasında kuvvetli çatışmalar yaşam sürdüren ve bu yıkımı her bölgesinde hisseden şehir, yaralarını sararak geleceğe güvenle bakıyor. 100’den çok etnik grubun yaşadığı şehir kültürel bir mozaiğe sahip.

Eski şehir merkezinin üstündeki Sololaki Tepesi, Tiflis gezilecek yerler denildiğinde ilk akla gelen noktalardan. Tepede 3. yüzyılda inşa edilen Nariqala Kalesi kalıntıları mühim bir çekim merkezi. Kalenin hala ayakta olan bölümünün tarihi 8. yüzyıla dayanıyor.

Gürcülerin anası olarak adlandırılan ve kale üstünde devasa heykeli tespit edilen Kartlis Deda, havanın kararması ile birlikte şehrin her yerinden ışıl ışıl görüntüsüyle ilgi çekiyor. Sol elinde dostlar amacıyla şarap, sağ elinde ise savaşı temsil eden bir kılıç taşıyan kadın, Tiflis 1,500. kuruluş senesinde dikilmiş. Günümüzde şehrin sembolü olarak kabul ediliyor.

Kale kalıntıları ve heykelin önündeki bölgede 128 hektar genişliğindeki botanik bahçesi, dünyanın değişik bölgelerinden getirtilen bitkilere ev sahipliği yapıyor. Gürcistan’ın değişik şehirlerinde de örneği tespit edilen botanik bahçesi yürüyüş ve ferahlamak amacıyla ideal.

Eski şehir merkezi sokak ve caddeleri şehir dokusuna şahitlik etmek amacıyla en güzel noktalardan. Yuvarlak taşlarla bezeli kaldırımlar ve tarihi yapılar arasında yürürken Tiflis’in atmosferi hissedilebiliyor.

Eski Şehir’de tespit edilen ve 5. Yüzyıldan bu yana ayakta olan Sioni Katedrali, 6. Yüzyıla tarihlenen Ançiskati Bazilikası ve 13. Yüzyıl yapısı Metechi Kilisesi ziyaret edilecek güzelliklerden.

Tarihi İpek Yolu’nun izlerini taşıyan kervansaraylar, ahşap özellikleriyle ilgi çekici. Oymalı, balkonlu ve süslü evler vakitte yolculuk hissi yaşatıyor. Türk hamamlarına benzer özellikleriyle sülfür zengini olan Abanotubani hamam bölgesi deva bulmak ve rahatlamak isteyenlerin ilk tercihi. 17. yüzyıldan bu yana hizmet veren bölge şehre gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yerler arasında.

İstanbul Tiflis Uçak Bileti Fiyatları

Gürcistan Hava Yolları ve Türk Hava Yolları İstanbul'dan Tiflis'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İstanbul Tiflis Uçak Bileti fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Tiflis Hava Durumu

TIFLIS HAVA DURUMU

Tiflis Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Tiflis uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz tiflis uçak bileti, istanbul tiflis uçak bileti, gürcistan tiflis uçak bileti, gürcistan uçak bilet fiyatları, istanbul tiflis uçak bileti atlasjet, istanbul tiflis uçak kaç saat, istanbul tiflis otobüs, gürcistan uçak bileti batum, atlasjet tiflis, pegasus tiflis, gürcistan uçak bileti pegasus, thy tiflis uçak bileti, en uygun tiflis uçak bileti