Bükreş Uçak Bileti

Bükreş Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Romanya Bükreş şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bükreş Uçak Bileti

Ucuz Bükreş Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bükreş Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Bükreş Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Bükreş Hakkında

Bükreş, Romanya'nın başkentidir. Romanya Ovasının ortasında, Tuna Nehri’nin bir kolu olan Dâmbovița’nın kıyısında kurulmuştur. Nüfusu 2 milyon civarındadır.

Günümüzde kent son derece sistemli ve konut probleminin yaşanmadığı bir kentdir. Romanya'nın ticaret merkezidir.

2000 yılından sonra kentin modernize ve kentsel yenilemesi deva etmektedir. Bükreş'in tarihi merkezinde restorasyon çalışmalarının yanı sıra, Konut ve ticari ilerlemeler bilhassa kuzey yerlerinde devam etmektedir.

Bükreş'teki en mühim yüksek öğretim kurumları Gheorge Gheorghui-Dej Politeknik Enstitüsü ve Bükreş Üniversitesi'dir. Ayrıca, çok sayıda tetkik merkezi ile bilim ve sanat dallarında öğrenim veren yüksek okullar vardır.

İmalat sanayisi olarak, başta makine aletleri ve tarım makineleri, elektrik ve otomotiv donanımı, otobüs ve troleybüs yapımı sayılabilir. Ulaşım bakımından metro ve tramvay olarak ilerlemiş durumdadır.

Uygun Bükreş Uçak Bileti

Bükreş Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Romanya Bükreş şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bükreş'de Gezilecek Yerler
Avrupa’nın en eski ve köklü şehirlerinden biri olan Bükreş gezilecek yerleri ile de ziyaretçilerini etkilemeyi başarıyor. Orta Çağ’a ait orjinal mimari yapıları, komünist devresi simgeleyen izler, çağdaş dünyayla bütünleşen mimari ögeler, geniş park ve bahçeler, kilise ve heykeller, anıtlar Bükreş’te baş döndürüyor.

Oldukça derli toplu bir şehir planına sahip olan Bükreş’te bu sistem toplu taşıma ağı, cadde ve sokaklarda kolaylıkla görülebiliyor. Komünist dönemden kalan Parlamento Sarayı ulusal dilde İnsanların Evi manasına gelen şekilde isimlendirilmiş. Komünist Parti’nin eski lideri Nicolae Ceausescu doğrulusunda yaptırılan bina Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Pentagon’dan sonra, dünyanın en büyük kamu binası olarak biliniyor. Tam 350,000 metrekarelik bir alanda artan yapı, bugünümüzde şehrin en çok ilgi gösterilen noktalarından.

Uçak İle Bükreş'e Ulaşım

Romanya’nın başkenti Bükreş’e İstanbul’dan haftanın 7 günü direkt uçak seferi bulunuyor. Bükreş uçak bileti alarak bu güzel Doğu Avrupa şehrini ziyaret etmek gerektiğince kolay. Farklı hava yolu şirketlerinin kampanyaları ve makul uçak bileti bulmanın kolaylaşmasıyla seyahat etmek eskisinden daha rahat.

Doğu Avrupa’nın en derli toplu şehirlerinden Bükreş, köklü tarihi geçmişi, çarpıcı mimari yapıları, şık kafe ve restoranları, yemyeşil park ve bahçeleri ile eğlenceli bir seyahat amacıyla makul bir rota.

Bükreş Uçak Bileti Fiyatları

Romanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Bükreş'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Bükreş Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bükreş Hava Durumu

BÜKREŞ HAVA DURUMU

Bükreş Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bükreş uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
bükreş uçak bileti, en uygun bükreş uçak bileti, bükreş uçak seferleri, bükreş uçak bileti fiyatları, istanbul bükreş uçak bileti, türkiye bükreş uçak bileti, ucuz bükreş uçak bileti, en uygun bükreş uçak bileti