Cluj-Napoca Uçak Bileti

Cluj Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Romanya Cluj-Napoca şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Cluj-Napoca Uçak Bileti

Ucuz Napoca Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Cluj Napoca Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Cluj-Napoca Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Uygun Napoca Hakkında

Kaloşvar (Macarca: Kolozsvár, Rumence: Cluj-Napoca, Almanca: Klausenburg, Latince: Claudiopolis) Kluj bölgesinin başşehri ve en büyük şehridir. Romanya'nın ikinci tanınmış şehri olarak bilinir. 2009 sayımlarına göre, 306,009 kişilik bir nüfusu vardır.

Romanya’nın en büyük ikinci şehri olan Cluj, aynı vakitte Transilvanya’nın başşehri sayılıyor. İsmini 12. yüzyılda şehri çevreleyen Castrum Clus’tan aldığı tanınan Cluj şehri, Macar ve Romen kültürünün izlerini taşıyor. Tarihi dokusunun yanı sıra natural güzellikler bakımından da gerektiğince varlıklı bir coğrafya olan Cluj’un, 700 bin civarındaki nüfusu ise Romanyalı, Macar ve Roman vatandaşlardan oluşuyor.
Bir kültür ve tarih şehri olarak anılan Cluj, ortamında yer alan çok sayıda üniversite nedeniyle üniversite şehri unvanına da sahip. Bu amaçla gerektiğince canlı ve renkli bir atmosferi olan kentte Orta Çağ’ın izlerini taşıyan çok sayıda mimari yapı da görülüyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Cluj'de Gezilecek Yerler
Cluj’da gündüz saatlerinde civardaki şatoları, kaleleri, botanik bahçeleri, müzeleri ve parkları gezerken, hava karardıktan sonra ise gerektiğince renkli bir gece hayatına rastlamak mümkün. Cluj’un sanat ve eğlence dolu sokaklarında classic müzikten caza kadar geniş bir müzik yelpazesi var.

Fantastik manzarası ile ziyaretçilerini bambaşka diyarlara sürükleyen Turda Tuz Madeni, Cluj Bölgesi’nin en tanınmış yeri. Dünyada gezilmesi gereken ilk 22 yer arasında gösterilen bu tabiat harikasının içindeki gölette kayık turu yapılabilir ya da dönme dolaptan pinpon masasına kadar detaylı oyuncakların olduğu oyun parkında enteresan bir tecrübe yaşayabilirsiniz. Öncesinde saf tuzdan meydana gelen duvarlarıyla kendisine hayran bırakan maden ortamında dolaşmayı da ihmal etmeyin.

Cluj Napoca Uçak Bileti

Cluj Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Romanya Cluj-Napoca şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Cluj Napoca'ya Ulaşım

Cluj Napoca Havalimanı’na İstanbul’dan direkt uçuş bulma talihi bulunuyor. Hem de yerel ve uluslararası firmaların uçak bileti fırsatlarını inceleyerek, Türkiye’nin pek çok şehrinden İstanbul aktarmalı Cluj uçak bileti satın alabilmek mümkün.
Kültürü, tarihi, natural güzellikleri ve renkli gece yaşamı ile adından söz ettiren bu mükemmel şehre doğru yola koyulma vakti.

Cluj Napoca Uçak Bileti Fiyatları

Romanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Cluj Napoca'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Cluj Napoca Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Napoca Hava Durumu

CLUJ-NAPOCA HAVA DURUMU

Napoca Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Cluj Napoca uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Cluj Napoca uçak bileti, en uygun Cluj Napoca uçak bileti, Cluj Napoca uçak seferleri, Cluj Napoca uçak bileti fiyatları, istanbul Cluj Napoca uçak bileti, türkiye Cluj Napoca uçak bileti, ucuz Cluj Napoca uçak bileti, en uygun Cluj Napoca uçak bileti