Köstence Uçak Bileti

Köstence Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Romanya Köstence şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Köstence Uçak Bileti

Ucuz Köstence Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Köstence Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Köstence Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Köstence Hakkında

Köstence, Romanya'nın Dobruca bölgesinde, Karadeniz kıyısındaki en büyük liman şehri.

Şehirde mühim bir Türk-Tatar azınlık varlığını devam ettirmektedir. Şehirde yaşam sürdüren Çingeneler de Türkçe konuşmaktadırlar.

Köstence, içersinde yer aldığı bölgedeki başka yerleşimlerinde bulunduğu gibi Paleolitik Çağ'dan kalma bir şehirdir. Arkeolojik kazılarda Neolitik, Tunç ve Demir çağlarına ait kalıntılar bulunmuştur. Köstence bu özellikleriyle bölgenin en eski yerleşim birimidir.

Yörede maden suyu kaynakları vardır. Hem de deniz banyosu yazın pek çok turisti çeker. Ana ulusal sanayi tanen asidi ve petrol tamburası üretimidir. Genellikle Mamaia kuzeyde kıyı dinlenme yeridir.

2002 nüfus sayımına göre, Köstence şehrinin nüfusu 310.471 idi. Köstence çevresindeki alanlarda Navodari 32.400, Ovidiu 13.134 ve Basarabi 19.857 kişilik nüfuslarıyla ve komünleri Cumpana 12.532, Lumina 7.858 (2004 yılı), Valu lui Traian 8.824 ve Agigea 5.482 kişilik nüfuslarıyla Köstence şehrinin nüfusunu artırarak 401.613'e ulaştırır.

1895'te Bükreş demiryolunun açılmasıyla, (Tuna'yı Cernavoda'daki bir köprüyle geçen) Köstence'ye hububat ve petrolde hatırı sayılır bir büyüklükte transit ticareti getiriyordu. Kömür ve kok kömürü geniş bir şekilde ithal listesi başındaydı. Bunları makineler, demir malzemeler, pamuk ve yün iplikleri takip ediyordu. Köstence'yi Bükreş'e bağlayan A2 transit yolu derhal derhal tamamlanmakta olup, halen Bükreş'ten Cernavoda'ya çalışmaktadır, 2008 senesine kadar Köstence'ye açılacaktır.

Uygun Köstence Uçak Bileti

Köstence Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Romanya Köstence şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Köstence'de Gezilecek Yerler
Kültürel ve tarihi dokusu gerektiğince varlıklı olan Köstence’de, çok sayıda kilise, cami, Osmanlı devresi yapısı ve müze bulunuyor. 1885 senesinde tamamlanan fakat İkinci Dünya Savaşı ardından zarar gördüğü amacıyla tekrardan bakıma alınan Büyük Mahmudiye Camii ve Greko-Roman tipi ile ilgi çeken St. Peter ve Paul Ortodoks Katedrali, 1868 senesinde Sultan Abdülaziz doğrulusunda yaptırılan Hünkar (Hunchiar) Camii, şehrin mühim tarihi yapıları arasında gösteriliyor.

Uçak İle Köstence'ye Ulaşım

İstanbul üzerinden Türk Hava Yolları ile direkt ya da aktarmalı olarak uçuş yapılabilen Mihail Kogalniceanu Uluslararası Havalimanı’na aşağı yukarı bir saatte gidilebiliyor. Aktarmalı yolculuk gerçekleştirme isteyenler de, Stuttgart, Yaş ve Bükreş üzerinden şehre ulaşabilir. Köstence Havaalanı’ndan kent merkezine ulaşım içinse minibüs, taksi, vasıta kiralama, otobüs ve servis vasıtaları kullanılabilir.

Siz de Köstence uçak bileti fırsatlarını değerlendirerek, Karadeniz kıyılarında eşi benzeri olmayan bir seyahat fırsatı yakalayabilirsiniz.

Köstence Uçak Bileti Fiyatları

Romanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Köstence'ye direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Köstence Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Köstence Hava Durumu

KÖSTENCE HAVA DURUMU

Köstence Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Köstence uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
köstence uçak bileti, en uygun köstence uçak bileti, köstence uçak seferleri, köstence uçak bileti fiyatları, istanbul köstence uçak bileti, türkiye köstence uçak bileti, ucuz köstence uçak bileti, en uygun köstence uçak bileti