İstanbul - Almatı Uçak Bileti

İstanbul Almatı Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Kazakistan Almaty şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İstanbul - Almatı Uçak Bileti

Ucuz İstanbul Almatı Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İstanbul Almatı Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Almatı Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Almatı Hakkında

Kazakistan’ın 2 milyonu aşan nüfusuyla en büyük kenti olan Almatı (eski adıyla Almaata), aynı vakitte ülkenin Astana’dan önceki başkenti unvanını taşıyor. Ülkenin güneydoğusunda, 1854 senesinde Rusların sınır kalesi olarak kurduğu bir merkez olan şehir, Orta Asya’nın en ilerlemiş kenti olarak biliniyor.

Alışveriş merkezleri, kafe, bar ve restoranları, kumarhaneleri, otelleri ile bölgenin kaçış merkezi olan Almatı’nın eski ismi Alma Ata. Alatau Dağları Platosu’nda tespit edilen kentte ana dil Rusça ve Kazakça.

Uygun İstanbul Almatı Uçak Bileti

İstanbul Almatı Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Almatı şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

İstanbul'dan Almaata’ya Ulaşım

Kazakistan’ın en ilerlemiş kenti olan Almaata’ya İstanbul ve Antalya’dan direkt uçak seferi bulunuyor. Bir uçak bileti alarak bu güzel kenti ziyaret etmek mümkün. Hem de İran, Rusya, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden aktarmalı uçuş seçenekleri de bulunuyor.

Orta Asya’nın en dinamik ve eğlenceli kenti Almatı, keşfetmeyi sevenler amacıyla enteresan ve eğlenceli bir rota. Uçak bileti alarak ilk aşamasını atabileceğiniz bu yolculuk amacıyla çok beklemeye lüzum yok!

Almaata'da Gezilecek Yerler

Kazakistan’ın finans, ekonomi, kültür ve iş merkezi olan şehir, ülkenin 1991 senesinde Sovyetler Birliği’nden bağımsızlığına kavuşmasından bu yana Batı ile sıkı ekonomik ilişkileri ile değişime uğramış. Astana’nın başkent olmasına rağmen, Almaata ülkenin defacto (resmi olmayan) başkenti olarak kabul ediliyor.

Zailiysky Alatua Dağları’nın arasındaki geniş düzlüklerde uzanan şehir, Tien Shan Dağları eteklerinde kurulu. Açık, sissiz ve bulutsuz havalarda dağlar kentin her bölgesinden görülebiliyor. Elmalarıyla ünlü kentte organik tarım gerçekleştiriliyor.

Almaata’ya gelenlerin ilk uğradığı yerler arasında tespit edilen Zenkov Katedrali, Panfilov Caddesi’nde. 1904 senesinde inşa edilen bu katedral, iç dekorasyonu, duvar süslemeleri ve çarpıcı mimari yapısıyla dünyadaki en iyi 8 ahşap yapıdan biri olarak kabul ediliyor.

Şehrin 15 km uzaklığında tespit edilen Medeo Vadisi, fotoğraf ve tabiat severlerin etkileneceği özellikte. Dünyanın en büyük buz pateni pisti, ve enteresan mimarisiyle fark yaratan su hendeği bu vadiye hayat katıyor.

Bölgenin en ünlü hamam ve termal tesislerine sahip olan kentte, Panfilov Parkı çevresindeki Arasan Hamamları, yerli ve yabancı çoğu şahsa kapılarını açıyor. Hamam yapısında Rus, Türk ve Fin hamamları bulunuyor.

Cumhuriyet Meydanı, Gorky (Merkez) Parkı ve Guardsmen Meydanı, kentteki en mühim buluşma noktalarından. Bu yeşil alanlar bilhassa güzel havalarda insanların buluştuğu, vakit geçirdiği mekana dönüşüyor.

Kazakistan tarihine şahitlik edilen Başkanlık Sarayı’nın yakınında tespit edilen Devlet Müzesi, varlıklı bir koleksiyona sahip. Arkeolojik kazılarda meydana çıkarılan eserler, etnografik objeler, kültürel hayatı simgeleyen eşyalar müzede görülebiliyor. Panfilov Parkı’nda tespit edilen Ulusal Müzik Enstrümanları Müzesi, dünyanın değişik yerlerinden getirilen enstrümanların sergilendiği bir yer. Günün belli vakit dilimlerinde dinletilerin de yapıldığı müzede kulağınızın pasını silebilirsiniz.

Kazakistan’ın kültür başkenti olan Almaata’da çok sayıda tiyatro, opera, bale temsilleri gerçekleşiyor. Kazakistan Devlet Operası’nın merkezi de bu şehir.

Chimbulak Kayak Merkezi, bölgenin marka noktalarından. Hem de Charyn Kanyonu da görülmeye değer natural güzelliklerden.

Almatı Uçak Bileti Fiyatları

İstanbul'dan Amatı'ya düzenli olarak Air Astana, Atlas Global ve Türk Havayolları tarafından düzenli olarak seferler düzenlenmektedir. Fiyatlar anlık olarak değişiklik göstermektedir. Güncel fiyat ve kampanyalarımız hakkında bilgi ve fiyat için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Almatı Hava Durumu

ALMATI HAVA DURUMU

Almatı Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İstanbul Almatı uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
ucuz almatı uçak bileti, almatı havalimanı, almatı uçak seferleri, almatı uçak bilet fiyatları, kazakistan ucuz uçak bileti, almatı istanbul uçak bileti pegasus, pegasus istanbul almaata, antalya almaty ucuz uçak bileti, almatı uçak bileti pegasus, almatı istanbul kaç saat, pegasus kazakistan ucak bileti, antalya almaty charter, almaty uçak, almata uçak bileti, almaata, almatı uçak bileti fiyatları, almatı uçak seferleri