Konya Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Konya uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Konya Uçak Bileti

Konya Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Konya Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Güzel şehrimiz Konya’ya ulaşım ise otobüs seferleri, süratli tren ve havayolları ile sağlanmaktadır. Hızlı bir ulaşım amacıyla her vakit havayolları şirketlerini tercih edebilirsiniz. Konya uçak bileti en ideal uçak bileti fırsatları yardımıyla süratli ulaşım sağlamanıza imkân sunmaktadır.

 Ülkemizin detaylı noktalarından direk uçuşların bulunduğu gibi uzak mevkilere aktarmalı olarak da uçak seferleri düzenlenmektedir. Havalimanı kent merkezine yakın bulunduğu amacıyla kısa sürelerde kent merkezine otobüs seferleri ile ulaşım sağlanabilir.

En ucuz uçak bileti fırsatlarını yakalamak amacıylase erken rezervasyon yapmanızda büyük yarar vardır. Uygun uçak bileti seferleri yardımıyla rahat ve kısa sürede Konya’ya ulaşım sağlayabilirsiniz.

Konya Hakkında

Konya, tarihi öneminin yanı sıra manevi olarak da ülkemizin mühim kentlerinden biridir. Mevlana, Nasrettin Hoca gibi mühim insanların varlığına tanıklık etmiş uygarlık beşiği Konya, ekonomik yönden da ülkemizin ilerlemiş kentlerinden biridir.

Eski dönemlerde İpek Yolu üstünde tespit edilen Konya, ticaret ve bunu yanısıra konaklama merkezi durumuna gelmiştir. Günümüze kadar da bir çok yapıt varlığını sürdürmektedir. Kış aylarının çok sert soğuklarla geçmesi ve yaz aylarında kurak ve sıcak havanın hakim olması kentte turizmin sonbahar ve ilkbahar aylarında hayatlanmasına namacıyla olmaktadır.

Aynı vakitte kültür turlarında da en çok tercih edilen kentlerden biri olma özelliğini taşıyarak detaylı kentlerden günübirlik ya da birkaç günlük turlar düzenlenmektedir.
Konya Uçak Bileti

Konya'da Gezilecek Yerler

Konya gezilecek yerler listesi hazırlarken biraz zorluk çekebilirsiniz. Çünkü gezilmesi gereken çok yer vardır. Bu amaçla tam bir gezi yapmak amacıyla vakitınızın bol olması mühimdir. Mevlana Müzesi ve Türbesi gezilmeden dönülmemesi gerekli olanlar arasında birinci sırada yer almalıdır.

Mevlana Celaleddin Rumi’nin kabrinin bulunduğu bu yer mimari yapısı ile sizi büyülerken aynı vakitte manevi olarak da sizi etkileyecektir. Alaaddin Tepesi, Selçuklu saatinde inşa edilen Alaaddin Camii’nin bulunduğu bu tepe görülmesi gereken bir başka yerdir. Doğal güzellik arıyorsanız Yerköprü Mağarası gezilmesi gereken kusursuz manzaraya sahip bir yerdir.

Aynı vakitte bir şelaleye sahiptir. Bu yerlerin yanı sıra Sille Köyü, Valide Sultan Hamamı, Akkent Gölü, Selimiye Camii, İnbaşı Mağarası başka gezilmesi gereken yerler arasındadır.

Konya'ya Nasıl Gidilir?

Konya’ya Türkiye’nin dört bir yanısıran direkt olarak ya da aktarmalı uçak seferi bulunuyor. İstanbul Atatürk, İstanbul Sabiha Gökçen ve İzmir Adnan Menderes’ten Konya uçak bileti alarak Konya’ya ulaşmak çok kolay. Uçak dışında otobüs ve tren de ulaşım seçenekleri arasında.

Tarihi İpek Yolu üstünde, ilk çağlardan şu vakita kadar değişik uygarlıklerin izlerini taşıyan Konya, çok sayıda gezilecek, görülecek yere sahip. Bir uçak bileti uzaklığındaki Konya’yı keşfetmek amacıyla ilk ismim ideal uçak bileti denetim etmek olabilir.

Konya Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Konya havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Konya Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Konya Hava Durumu

KONYA HAVA DURUMU

Konya Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Konya Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Konya Uçak Bileti, En Uygun Konya Uçak Bileti, Konya Uçak Seferleri, Konya Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Konya Uçak Bileti, Ankara Konya uçak bileti, İzmir Konya Uçak Bileti, Ucuz Konya Uçak Bileti, En Uygun Konya Uçak Bileti, Konya Havalimanı, Konya Uçak Saatleri, Kampanyalı Konya Uçak Bileti, Promosyon Konya Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal