Kayseri Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Kayseri uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kayseri Uçak Bileti

Kayseri Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Kayseri Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şehre ulaşım amacıyla Kayseri uçak bileti internetten ya da acentelerden alınabilmektedir. Kayseri havalimanı olan Erkilet Havalimanı, kentin havayolu ulaşımını sağlamaktadır. Yoğun uçuş programlarına sahip olan bu havalimanı kent merkezine 6 kilometre uzaklıktadır.

Bu kadar yakın olması ile ulaşımda gerektiğince basit olmaktadır. Havalimanından otobüs seferleri düzenlenmektedir. Aynı vakitte taksi ile ya da vasıta kiralayarak şehre ulaşım sağlayabilirsiniz. Ülkemizde etkinlik gösteren bir çok havayolları şirketi Kayseri’ye en ucuz uçak bileti imkanları sunmaktadır. Bu imkanlar yardımıyla en ideal uçak biletleri ile Kayseri’ye seyahatlerinizi kısa bir sürede gerçekleştirebilirsiniz.

Ülkemizin detaylı noktalarına direk uçuşlar gerçekleştirildiği gibi aktarmalı uçuşlarda yapılmaktadır. Sonuç olarak  kentin ulaşım gereksinimi havayolları ile karşılanabilmektedir.

Kayseri Hakkında

Tarih bakımından gerektiğince mühim olan kentlerimizden biri de Kayseri ilimizdir. Altı bin senelik bir geçmişe sahip bulunduğu belirleme edilen kenti gezerken bir çok kültürel mirası görebilirsiniz. Aynı vakitte İç Anadolu’nun ekonomik olarak kalkınmış bir kenti olması bölgenin merkez kentlerinden biri olmasını sağlamıştır.

Karasal iklime sahip olan kent kış aylarında çok soğuk olmaktadır. Zaman vakit kış aylarında hava sıcaklıkları eksi değerleri görmektedir. Yaz aylarında ile sıcaklıklar yükselmekte ve yüksek hava sıcaklıklarına sahip olmaktadır. Bu amaçla Kayseri ziyaretlerinizde ilkbaharı tercih etmeniz daha doğru olabilir.

Konaklama amacıyla kent merkezinde basitlıkla otel bulabileceğiniz gibi Erciyes Kayak Merkezi etrafında de konaklayacağınız yerler bulabilirsiniz.
Kayseri Uçak Bileti

Kayseri'de Gezilecek Yerler

Kayseri gezinizde tarihle iç içe olmaya hazır olun. Tarihi yapıt bakımından gerektiğince geniş bir listeye sahip olan kentte gezinize Kayseri Arkeoloji Müzesi ile başlayabilirsiniz. 1938 senesinde ziyaretçilere açılan müze yenilemeler ile yeniden insanlara kazandırılarak günümüz durumunu almıştır.

Tarih turunuzu Etnografya Müzesi ile devam ettirebilirsiniz. Bu müze Güpgüoğlu Konağı olarak da tanınan yerde bulunmaktadır. Doğa güzelliklerini görmek ve eski insanların yaşadığı mekanları görmek amacıyla Kültepe Ören Yeri ziyaret edilmelidir. Soğanlı Yeşilhisar Ören Yeri, Sultanhanı Kervansarayı gezilmesi gereken başka bölgelerdendir.

Kayseri’de kış sporlarının merkezi olan Erciyes Kayak Merkezi’de kış sporu yapanların gözde yerlerinden biridir. Kayseri’ye ulaşım ise karayolu ile sağlandığı gibi havayolu ile de gerçekleştirilebilir.

Kayseri'ye Nasıl Gidilir?

Kayseri’ye Türkiye’nin çoğu havalimanından ve Avrupa’nın birtakım kentlerinden direkt uçuşlar bulunuyor. Kayseri uçak bileti alarak, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, İzmir Adanan Menderes Havalimanı, Diyarbakır Havalimanı, Samsun Havalimanı ve Antalya Havalimanı’ndan Kayseri’ye ulaşmak mümkün. Türkiye’nin değişik kentlerinden otobüs seferleri ile de Kayseri’ye ulaşılabiliyor. Kayseri havalimanından vasıta kiralamak da bir alternatif olarak değerlendirilebilir.

Farklı uygarlıkların izlerinin gördüğünüz Kayseri, Türkiye’nin en çok ilgi çeken pistlerinden Erciyes Kayak Merkezi ile çok sayıda tarihi ve mimari yapıya sahip. Tuz Gölü ve Kapadokya gibi turistik merkezlere gerektiğince yakın bir konumda olan Kayseri’ye seyahat etmek bir uçak bileti uzaklığında..

Kayseri Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Kayseri havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Kayseri Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Kayseri Hava Durumu

KAYSERI HAVA DURUMU

Kayseri Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kayseri Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Kayseri Uçak Bileti, En Uygun Kayseri Uçak Bileti, Kayseri Uçak Seferleri, Kayseri Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Kayseri Uçak Bileti, Ankara Kayseri uçak bileti, İzmir Kayseri Uçak Bileti, Ucuz Kayseri Uçak Bileti, En Uygun Kayseri Uçak Bileti, Kayseri Havalimanı, Kayseri Uçak Saatleri, Kampanyalı Kayseri Uçak Bileti, Promosyon Kayseri Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal