Kars Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Kars uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Kars Uçak Bileti

Kars Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Kars Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Şehir merkezinden yalnızca yedi kilometre mesafede olan Kars Havalimanı’na her gün seferler düzenlenmektedir. İstanbul’dan direk uçuşlar yapılabilmektedir ve ortalama iki saat seviyesinde uçuş sürmektedir. Diğer illerden gelmek isteyenler şayet direk uçuş bulamazlarsa En Ucuz Uçak Bileti ile aktarmalı olarak uçuş bulabilirler.

Kars Uçak Bileti aynı vakitte vatan dışı uçuşları içersinde alınabilmektedir. En Uygun Uçak bileti imkanları yardımıyla Kars iline hem ekonomik fiyatlarla uçabilir hem de vakitten tasarruf ederek kısa vakit ortamında şehre ulaşabilirsiniz. Ucuz Kars Uçak Bileti bulabilmeniz amacıyla biletinizi birkaç ay öncesinden almanız gerekebilir çünkü Kars’a çok çok Uçak Seferi düzenlenmemektedir.

Havalimanından otobüs seferleri gerçekleştirilmektedir. Havalimanın merkeze yakın olması ile de taksiler daha rahat tercih edilebilmektedir. Sizlerde Uçak Biletinizi alarak Kars’a uçuşlarınızı gerçekleştirebilir ve bu güzel şehiri keşfedebilirsiniz.

Kars Hakkında

Kars, ülkemizin en soğuk illerinden biri olma özelliğinin yanı sıra en çok heykele sahip olan şehiridir. Kış aylarının çok sert geçmesi şehirte hayatı biraz zorlaştırsa da çoğu organizasyon düzenlenerek kış ayları dşayetlendirilmektedir.

Ülkemizin mühim kayak merkezlerinden biri olması büyük organizasyonların gerçekleştirilmesini sağlamaktadır. Kış turizmi Sarıkamış Kayak Merkezi’nde ağırlık kazanmaktadır. Kış turizminin yanı sıra yakın tarihimizde kurtuluş mücadelesinde çok mühim olayların yaşandığı şehir tarih yönünden çok mühimdir.

Eski zamanlardan kalan tarihi yapıtlar ise insanların bu şehre gelmesi amacıyla bir başka nedendir. Ülkemizde kalkınan şehirlerden biri olan Kars’ta oluşturulan yatırımlar ile de iş adamlarının sık ziyaret ettiği bir şehir durumuna gelmiştir.
Kars Uçak Bileti

Kars'ta Gezilecek Yerler

Kars’ta gezilecek yerler arasında Ani Harabeleri gelmektedir. Çok uzun bir geçmişe sahip olması ve yapı olarak ilgi çekici olması tarih severlerin burayı ziyaret etmesi amacıyla yeterli bir nedendir. Doğu Anadolu’nun en büyük ikinci gölü olan Çıldır Gölü şehirin mühim yerlerinden biridir.

Ardahan sınırında tespit edilen göl şehir merkezine bir buçuk saatlik mesafededır. Kış aylarında tamamiyle donması ile güzel görüntüler meydana çıkıyor. Ülkemizde donan tek göl olma özelliği de taşımaktadır. Buradaki balıkçılar balık avlamak amacıyla buz engelini geçmeleri gerek.

Kazdıkları delikler ise bir günde yine donmaktadır. Bu ve daha çoğu güzelliği yapısında barındıran Kars iline ulaşım ise karayolu ile sağlandığı gibi havayolları ile de sağlanmaktadır.

Kars'a Nasıl Gidilir?

Kars, kuzeydoğu Anadolu’nun ulaşım ağının kesiştiği noktada yer aldığından kara, demir ve havayolu ulaşımını olası kılıyor. Karayolunu tercih edenler amacıyla, İstanbul’dan 1437 Km, Ankara’dan 1080 Km, İzmir’den 1670 Km. Otobüs terminalinin şehir merkezine mesafesi 3 km ve şehir merkezinden ise dilediğiniz yere dolmuşlarla ulaşım olası.

Demiryolu ile gelmek isteyenler amacıyla Kars-Ankara-İstanbul trenyolu (Erzurum-Erzincan-Sivas-Kayseri üzerinden) bağlantıları mevcut. Tren garının şehir merkezine mesafesi 1 km.

Coğrafi konumundan ötürü Kars’a en zAhmetsiz ulaşım havayolu. Kars Havalimanının şehir merkezine mesafesi 7 km ve Türk Hava Yolları ile İstanbul’dan günde iki, Ankara’dan günde bir uçuş yapılıyor. SunExpress’in karşılıklı Kars-İzmir seferleri de günde bir kez gerçekleştiriliyor.

Kars Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Kars havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Kars Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Kars Hava Durumu

KARS HAVA DURUMU

Kars Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Kars Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Kars Uçak Bileti, En Uygun Kars Uçak Bileti, Kars Uçak Seferleri, Kars Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Kars Uçak Bileti, Ankara Kars uçak bileti, İzmir Kars Uçak Bileti, Ucuz Kars Uçak Bileti, En Uygun Kars Uçak Bileti, Kars Havalimanı, Kars Uçak Saatleri, Kampanyalı Kars Uçak Bileti, Promosyon Kars Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal