İzmir Uçak Bileti

Uygun ve ucuz İzmir uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
İzmir Uçak Bileti

İzmir Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla İzmir Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Güzel kentimiz İzmir’e ulaşım ise gerektiğince kolaydır. Ülkemizin her kentinden otobüs bulunmaktadır. Aynı vakitte ülkemizde hava nakliyeciliğinin gelişmesi ile havayolları şirketleri bu büyük kentte aktif olarak sefer düzenlemektedir.

İstanbul, Ankara, Antalya, Trabzon, Erzurum, Gaziantep gibi çoğu kentten direkt uçuş bulunmaktadır. Atatürk Havalimanı’ndan Türk Havayolları, Pegasus Havayolları, Atlas Global ve Onur Air, Sabiha Gökçen Havalimanı ’ndan ise Pegasus Havayolları, Anadolujet, Sun Express ‘in direk seferleri mevcuttur.

İzmir her sezon ziyaret edilen bir kent bulunduğu amacıyla en ucuz İzmir uçak bileti bulmak amacıyla erken bilet alabilmek büyük üstünlük sağlayacaktır. Aynı vakitte en ideal uçak biletini araştırmak amacıyla havayolları firmalarının kampanyalarını takip edebilirsiniz. Yıl ortamında oluşturulan bir çok kampanya ile gerektiğince ideal fiyatlara İzmir’e uçma olanağı yakalayabilirsiniz.

İzmir Hakkında

Ülkemizin üçüncü ilerlemiş ve büyük kenti olan, Ege Denizi’nin en büyük kenti olan İzmir, tatil ve iş amacıyla en çok ziyaret edilen illerimizden biridir. Ekonomi yönünden ülkemiz amacıyla gerektiğince mühim olan İzmir, bilhassa fuarlar ile ün yapmıştır.

Fuar kısmı dünya genelinde ün yapmış ve her yıl yüzlerce, dünya genelinde ve ülkemizde etkinlik gösteren firmaya ev sahipliği yapmaktadır. Bu özelliğinin yanı sıra limanı da dışalım ve dışalım bakımından çok mühim bir konuma sahip olması ekonomik yönden gerektiğince kuvvetli bir kent olmasını sağlamaktadır.

Ege Denizi’nin en büyük kenti olmasına karşın kendisine has özelliği ile sakin ve dinlendirici bir kent olması da dikkatleri üstüne çekmektedir. Genellikle ilçeleri natural hayat ve huzur verici yapısı ile insanların ilgisini çekmektedir
İzmir Uçak Bileti

İzmir'de Gezilecek Yerler

İzmir’de Adnan Menderes Havalimanı bulunmaktadır. Havalimanına otobüsler ile ulaşım olası bulunduğu gibi taksi ile de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Aynı vakitte vasıta kiralama firmalarının çok olması ile de şehre ziyaretlerinizde basitçe vasıta kiralayarak rahat bir şekilde işlerinizi yapmak fırsatını yakalayabilirsiniz. Ulaşım bakımından aynı vakitte metro olanağının da bulunması rahat ve süratli bir şekilde havalimanına ulaşımın sağlanması amacıyla büyük bir imkandır.

Şehirde dolaşmak istediğinizde sizi çoğu bölge karşılamaktadır. Aynı vakitte denize kıyısı olması ile yaz döneminde turistlerin uğrak yeri olmaktadır. Bütün bu güzellikleri ile İzmir ülkemizin en çok beğenilen kentlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır.

İzmir'e Nasıl Gidilir?

Ege Bölgesi’nin en batısında yer alan İzmir’e Türkiye’nin her bölgesinden basitçe ulaşılabiliyor. Bütün hava yolu şirketlerinin Türkiye’nin değişik yerlerinden İzmir’e direkt uçuşu bulunuyor. Bunun amacıyla İzmir’e uçak bileti alabilmek yeterli.

Bazı Avrupa kentlerinden İzmir’e direkt uçuş olanağı da var. Adnan Menderes Havalimanı İzmir kent merkezine 17 kilometre uzaklıkta. İstanbul, Ankara, Eskikent, Denizli Balıkesir ve Aydın’dan TCDD’nin tren seferleri ile İzmir’e gelmek olası. Hem de Türkiye’nin dört bir yanından değişik otobüs firmalarından alacağınız biletle İzmir’e gelebilirsiniz. İzmir ve çevresini basitçe dolaşmak amacıyla izmir havalimanı vasıta kiralama seçeneklerine de göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Etkileyici natural güzellikleri, 8,500 yıla uzanan tarihi geçmişin izlerini taşıyan antik kentleri, sıhhatli ve lezzetli mutfağı, dinamik kent hayatı ile İzmir seyahati, bir uçak bileti uzaklığında.

İzmir Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan İzmir havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel İzmir Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

İzmir Hava Durumu

İZMIR HAVA DURUMU

İzmir Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz İzmir Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
İzmir Uçak Bileti, En Uygun İzmir Uçak Bileti, İzmir Uçak Seferleri, İzmir Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul İzmir Uçak Bileti, Ankara İzmir uçak bileti, İzmir İzmir Uçak Bileti, Ucuz İzmir Uçak Bileti, En Uygun İzmir Uçak Bileti, İzmir Havalimanı, İzmir Uçak Saatleri, Kampanyalı İzmir Uçak Bileti, Promosyon İzmir Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal