Malatya Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Malatya uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Malatya Uçak Bileti

Malatya Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Malatya Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Malatya’ya ulaşım ise değişik yöntemlerle gerçekleştirilebilir. Karayolu, trenyolu ve havayolu ile ulaşım sağlanmaktadır. Malatya uçak bileti alarak şehre 34 kilometre uzaklıktaki Malatya Havalimanı’na ulaşabilirsiniz.

Erhaç Havalimanı ulaşım olarak kolaylıklarda sağlamaktadır. Şehir merkezine otobüs seferlerinin yanı sıra, vasıta kiralama ve taksi imkânları bulunmaktadır. İstanbul ve Ankara’dan direk olarak Malatya Erhaç Havalimanı amacıyla en ideal uçak bileti bulmak mümkün. Fakat birtakım illerden Malatya’ya ulaşımda aktarmalı seferler bulunmaktadır.

Aktarmalı en ucuz uçak bileti tarifelerinde ulaşım bir ila bir buçuk saat arasında fark etmektedir. Yine de uzak ortamlardan gelen şahıslar havayolları firmalarını seçerek karayollarından daha süratli ve konforlu bir şekilde şehre ulaşım sağlayabilmektedirler.

Malatya Hakkında

Yukarı Fırsat bölgesinde konuşlanan Malatya, Doğu Anadolu Bölgesinde bulunmaktadır. Şehir bölgenin en ilerlemiş kenti olma özelliğini taşımaktadır ve nüfus olarak ülkemizin en kalabalık 27. kenti olma özelliğini taşımaktadır. Şehir en çok kayısı ile gündeme gelmektedir.

Dünya çapında bir üne sahip olan Malatya kayısısı, kuru kayısı üretiminde %80 paya sahiptir. Karasal iklime sahip olması, denizden uzak olması ve yüksek konumda olması kışların soğuk geçmesine namacıyla olmaktadır. Aynı vakitte yaz aylarında da yüksek sıcaklıklar Malatya’da hakim olmaktadır. Bu gaye ile gezilerinizi ilkbahar aylarına ayarlamanız hava ısısı bakımından en doğru karar olacaktır.

13 ilçeden meydana gelen kentte konaklama amacıyla kent merkezini ve etraf bölgelerdeki otelleri tercih edebilirsiniz
Malatya Uçak Bileti

Malatya'da Gezilecek Yerler

Ülkemizin en büyük höyüklerinden biri olan Aslantepe Höyüğü, şehre gelen turistlerin dikkatini çekmektedir. Turistik yönden mühim bir yere sahip olan bu kısmı gezerek değişik bir tecrübe yaşayabilirsiniz.

Şehrin en enteresan mekanlarından biri olan Kanlı Kümbet, mimari yönden insanları etkilese de ismi ile insanların akıllarında soru işareti bırakmaktadır. Hala ne gaye ile kullanıldığı ile ilgili net bilgi olmamasına karşın Selçuklu devresine idamların yapılması sebebi ile isminin bu tür kaldığı ön görü edilmekte. Bir başka gezilmesi gereken yer ise Taşhoron Kilisesi’dir.

Ermeniler doğrulusunda oluşturulan kilise hala tarihi yapıt olarak kentte bulunmaktadır. Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı, Eski Malatya Şehir Surları, Günpınar Şelalesi’de kentte gezebileceğiniz başka mühim alanlardır.

Malatya'ya Nasıl Gidilir?

İstanbul, Ankara ve İzmir’den direkt uçak seferlerinin yapıldığı Malatya’ya ulaşım gerektiğince rahat. Hem de şehre, dönemsel olarak yurtdışı bağlantılı seferler de düzenleniyor. Malatya Erhaç Havalimanı kent merkezine 29 km mesafede. Uygun uçak bileti seçenekleri ve hava yolu firmalarının kampanyalarını takip ederek Malatya’ya ucuz uçak bileti bulunabilir. Türkiye’nin derhal derhal her yerinden kentlerarası otobüslerle ulaşılabilen Malatya’ya, Ankara’dan kalkan 4 Eylül Mavi Treni ile de gidilebiliyor.

Zengin tarihi geçmişi, ulusal lezzetleri, Anadolu izleri taşıyan cadde ve sokakları ve çarpıcı mimari yapılarıyla, kayısının ana vatanı Malatya, keyifle seyahat edilecek bir nokta. Kentte tespit edilen havalimanının, Türkiye’nin dört bir yanından uçak bileti ile bağlantıya imkân vermesi sebebiyle ziyaret etmesi daha da kolaylaşan kent, Anadolu’nun kültürünün izlerini taşıyor.

Malatya Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Malatya havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Malatya Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Malatya Hava Durumu

MALATYA HAVA DURUMU

Malatya Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Malatya Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Malatya Uçak Bileti, En Uygun Malatya Uçak Bileti, Malatya Uçak Seferleri, Malatya Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Malatya Uçak Bileti, Ankara Malatya uçak bileti, İzmir Malatya Uçak Bileti, Ucuz Malatya Uçak Bileti, En Uygun Malatya Uçak Bileti, Malatya Havalimanı, Malatya Uçak Saatleri, Kampanyalı Malatya Uçak Bileti, Promosyon Malatya Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal