Çin Vizesi

Traveland Turizm AŞ.

Traveland Turizm AŞ. Yurtiçi, Yurtdışı Uygun Fiyatlarla Uçak Bileti

En uygun, ucuz Çin Vizesi

Çin vizesi, Çine nasıl vize alınır?  Çin vizesi için hangi evraklar gereklidir?

Çin Halk Cumhuriyeti Türk vatandaşlarından vize talep etmektedir. Yeşil ve kırmızı pasaporta vize gerekmemektedir. Çin vizesi ile Çin'e yapılan girişlerde en fazla 30 gün kalınabilir. Bu süre dolduğunda Çin'den çıkmak gerekmektedir. 

F Vize
Davet üzerine Çin'e iş ziyaretleri, araştırma, semine ticari işler, bilimsel ve kültürel iletişimde bulunmak olduğu kadar kısa süreli eğitim, staj vb. amaçlı altı ayı geçmeyen durumlarda verilir. 
İlk defa Çin vizesi başvurusundan bulunan şahıslar, genellikle tek girişli veya çift girişli vize başvurusunda bulunabilirler. 

Tek ve Çift girişli vizelerin geçerlilik süresi 3 aydır. 3 ay içinde yapılan girişi takip eden 30 gün Çin'de kalınabilir. 6 Aylık ve 1 Yıllık vizeler çok girişli olup, herhangi bir giriş sayısı sınırlandırması yoktur. Fakat bu vizeler de Tek ve Çift girişli vizeler gibi bir girişte en fazla 30 gün kalma imkanı verir.

Çin Vizesi

Çin Vizesi İçin Gerekli Evrakları Öğrenmek yada vize başvurusunda bulunmak için firmamız ile iletişime geçiniz..

HATA 404

Aradığınız sayfa bulunamadı. Ya da yanlış bir adres girdiniz. Eğer bu mesajın hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizlere iletiniz.

Anasayfa
Ücretsiz Çağrı Merkezi - 0850 304 03 58