Intersec Uluslararası Güvenli Fuarı Hakkında

Intersec Uluslararası güvenlik fuarı katılımınız için gerekli uçak bileti, vize ve otel organizasyonunuz ve ayrıntılı bilgi için lütfen çağrı merkezimiz 0 850 302 30 36 ile iletişime geçiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Intersec Uluslararası Güvenli Fuarı Hakkında

Intersec Uluslararası Güvenlik Fuarı'nda . sektörün ileri gelen marka üreticilerinin son teknolojiye sahip ürünlerini bulabileceksiniz. Intersec, büyük marka üreticileri, uluslararası yeni katılımcılar ve diğerleri tarafından dünya çapında rakipsiz ürün yelpazesiyle, dünya çapında en önemli ticaret platformudur. Intersec 2016'da 1.289 katılımcı yer aldı ve 128 ülkeden 31.261'den fazla ziyaretçiyi ağırladı ve böylece tüm zamanların en büyük ve en çok katılımcıya sahip uluslararası güvenlik fuarı haline geldi.

Intersec Uluslararası Güvenlik Fuarında bulabileceğiniz ürünlerden bazıları şunlardır ; Güvenlik sistemleri, Yangın alarmları, Kilit sistemleri, Kontrol ekipmanları, Hırsızlık alarmları, Havalimanı güvenliği, Sensör sistemleri ...

Güvenlik veya emniyetten siz sorumluysanız, Intersec sizin için mutlaka katılmanız gereken bir etkinliktir!

Fuar katılımınız için gerekli uçak bileti, vize ve otel organizasyonunuz ve ayrıntılı bilgi için lütfen çağrı merkezimiz 0 850 304 03 58 ile iletişime geçiniz.