İngiltere Vizesi

Traveland Turizm AŞ.

Traveland Turizm AŞ. Yurtiçi, Yurtdışı Uygun Fiyatlarla Uçak Bileti

En uygun, ucuz İngiltere Vizesi

İşverenler için İngiltere Vizesi evrak listesi;
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe (İNGİLİZCE)
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi (Kuruluş ve en son olanı)
  • Vergi Levhasının Fotokopisi (Son döneme ait)
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Fotokopisi (Son 3 ay içinde alınmış ve İNGİLİZCE)
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi veya banka yetkilisi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş son 3 ay hesap dökümü (imzalıyan yetkilinin imza Sürküsü fotokopisi)
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere deki Firmadan Davetiye
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski Pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Bağ-kur dökümü
  • Eşinin geçerli yada eski İngiltere vizeleri varsa fotokopileri

Bordrolu çalışanlar için yukarıda yazılı olan evraklara ek olarak;
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İngiltere konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.(İNGİLİZCE)
  • Şirketin imza Sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi(Son döneme ait)
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi fotokopisi(Son 3 ay içinde alınmış olan ve İNGİLİZCE)
  • Oda sicil kayıt sureti
  • Ticari sicil gazetesi fotokopisi(Kuruluş ve en son olanı)
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi veya banka yetkilisi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş son 3 ay hesap dökümü (imzalayan yetkilinin imza sirküleri fotokopisi)
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin İngiltere deki Firmadan davetiye
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski Pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Şengen vizeleri varsa fotokopileri

Ev Hanımları için;
  • İngiltere konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe (İNGİLİZCE)
  • Gayrimenkul Tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi veya banka yetkilisi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş son 3 ay hesap dökümü (imzalayan yetkilinin imza sirküleri fotokopisi)
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Şengen vizeleri varsa fotokopileri
Öğrenciler için;
  • İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe (İNGİLİZCE)
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi (İNGİLİZCE)
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Yunanistan a seyahat etmek için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Şengen vizesi varsa fotokopileri

Emekliler için;
  • İngiltere Konsolosluğu vize departmanına hitaben dilekçe (İNGİLİZCE)
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi veya banka yetkilisi tarafından imzalanmış ve kaşelenmiş son 3 ay hesap dökümü (imzalıyan yetkilinin imza sirküleri fotokopisi)
  • 2 adet Vesikalık Fotoğraf
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski Pasaportlarınız)
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ‘ Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Şengen vizeleri varsa fotokopileri


İngiltere Vizesi

Başvuru formları için 0850 304 03 58 veya 0212 972 52 50 çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

    HATA 404

    Aradığınız sayfa bulunamadı. Ya da yanlış bir adres girdiniz. Eğer bu mesajın hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizlere iletiniz.

    Anasayfa
    Ücretsiz Çağrı Merkezi - 0850 304 03 58