Buhara Uçak Bileti

Buhara Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Özbekistan Buhara şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Buhara Uçak Bileti

Ucuz Buhara Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Buhara Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 302 43 50 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Buhara Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Buhara Hakkında

Kültür Gezilerinin Vazgeçilmez Adresi
16. yüzyıla kadar bir Türkmen şehri olan Buhara, yaklaşık 2 bin 500 yıl öncesine uzanan zengin tarihi boyunca dünyadaki önemli ticaret noktaları arasında yer almayı başarmış. Özbekistan’ın İpek Yolu üzerinde kalan şehirlerinden biri olan Buhara, Moğollar’dan Persler’e kadar uzanan birçok beyliğe de başkentlik yapmış.

Kırgızlar, Kazaklar, Kafkasyalılar, Özbekler, Ruslar, Ukraynalılar, Uygurlar, Tacikler, Tatarlar ve Türkmenler’den oluşan zengin bir etnik yapıyı barındıran nüfusu ve mimarileri ile dünyanın dört bir yanından turist çeken tarihi yapılarıyla bir kültür mozaiği oluşturan Buhara, seyahatlerinde kültür gezilerini tercih edenlerin vazgeçilmez adreslerinden.

Buhara'da Turizm
Rengârenk pazarları, medreseleri, türbe ve camileri ile muhteşem bir mimariye sahip olan Buhara’nın tarihi merkezi, UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alıyor. Buhara’nın eşsiz manzarasına hâkim bir konumda bulunan Kalyan Camii, şehirde 12 bin kişinin aynı anda ibadet edebildiği eski bir ibadet merkezi olarak dikkat çekiyor.

Ayrıca 4. yüzyılda yapıldığı düşünülen Ark Kalesi de, devasa kapıları ve ihtişamlı mimarisi ile şehirde dikkat çeken turistik yapılardan biri. Tacik dilinde dört minare anlamına gelen Chor-Minor Medresesi ise Dört Minareler adıyla da anılıyor. Buhara şehrinin 16. yüzyıldan kalma mimari anıtlarından biri olan Miri Arap Medresesi, dikdörtgen bir bahçe ve 288 kubbe oluşturan galerilerle çevrili.

1922 yılında kurulan Devlet Mimarlık Sanat Müzesi, 100 binin üzerinde eserin sergilendiği zengin bir koleksiyona sahip. Ark Kalesi içinde bulunan müze Çarşamba günleri hariç her gün ziyaret edilebiliyor.

Orta Asya mimarisinin gelişim döneminin önemli bir eseri olan Samanids Mozolesi’nin yanı sıra Samani Türbesi de, bu dönemin eşsiz yapıları arasında gösteriliyor. Şehirde, Seramik Müzesi, Seyfettin ad-Din Boharzi-Buyan Kuli Han Mozolesi, Nadir Divan-begi Medresesi, Kukeldash Medresesi, Kosh Medresesi ve Magoki-Attori Camii de görülmesi gereken turistik yapılardan bazıları.

Uygun Buhara Uçak Bileti

Buhara Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Buhara şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Buhara'ya Ulaşım

Antalya veya İstanbul üzerinden Taşkent aktarmalı uçuş yaparak ulaşılabilen Buhara’ya, Türkiye’den yaklaşık 11 saatte gidiliyor. Taşkent’ten sonra otobüse binerek ya da araç kiralayarak Buhara’ya gidiş şansı da bulunuyor.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Özbekistan uçak bileti fırsatlarını inceleyip, Orta Asya’nın cennet köşeleri arasında gösterilen Buhara şehrine doğru yola koyulabilirsiniz.

Buhara Uçak Bileti Fiyatları

Özbekistan Hava Yolları ve Türk Havayolları İstanbul'dan Buhara'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Buhara Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Buhara Hava Durumu

BUHARA HAVA DURUMU

Buhara Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Buhara uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
özbekistan buhara uçak bileti, istanbul buhara uçak bileti, buhara uçak, en ucuz buhara uçak bileti, thy buhara, en uygun buhara uçak bileti, buhara uçak bileti fiyatları, bukhara, buxhara, bilet