Belgrad Uçak Bileti

Belgrad Uçak Bileti için tüm hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Sırbistan Belgrad şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Belgrad Uçak Bileti

Ucuz Belgrad Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Belgrad Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Belgrad Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Belgrad Hakkında

Belgrad, Sırbistan'ın başşehiri ve en büyük şehridir. Tuna ve Sava nehirlerinin birleştiği platoda yer almakta olup 1,2 milyonluk merkez nüfusu ve 1,65 milyondan çok metropolitan nüfusuyla Güneydoğu Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri olan şehirin adı Beyaz Şehir manasına gelmektedir. İdari olarak yüz ölçümü 3.222,68 km² olan ve ülkenin %3,6'sını kaplayan şehir, ülke nüfusun aşağı yukarı %22,5'ini barındırır.

Belgrad'ın kurulduğu alan, Prehistorik Avrupa'nın en büyük kültürlerinden olan Vinča kültürünün MÖ 6. asır dolaylarında doğduğu yerdir. Antik dönemde şehirin olduğu alanda bir Trak-Dak kabilesi olan Singiler yerleşmişken MÖ 279'dan sonra bölgeye gelen Keltler buranın ismini Singidūn olarak değiştirdi. Roma İmparatoru Augustus doğrulusunda fethedilerek 2. asırın ortalarında şehir hakları ile ödüllendirilen Belgrad 520'li senesinin ilk haftalarında sıksık olarak Slav akınına uğradı. Stratejik konumu nedeniyle şehir antik çağda sonsuz Doğu ve Batı ordusunun 115 savaşına sahne oldu ve tarih süresince 44 kez yerle bir edildi.

Orta Çağ süresince Bizans İmparatorluğu, Franklar, Birinci Bulgar Devleti, Macaristan Krallığı ve Sırp Despotluğu hâkimiyetine giren şehir 1521'de Osmanlı İmparatorluğu hâkimiyetine girerek bir sancak hâline getirildi ve devletin Avrupa'daki toprakları ile bütün Avrupa'nın en büyük şehirlerinden biri oldu. Kentin büyük bölümü Avusturya-Osmanlı savaşlarında zarar gördü ve bir müddet sonra hâkimiyeti Habsburg Monarşisi'ne geçti. Kentin Sırbistan'ın başşehiri unvanını yine kazanması Sırp İsyanları neticesinde 1841'de gerçekleşse de şehrin kuzeyi Habsburg Monarşisi'nde kaldı ve 1918'de Avusturya-Macaristan İmparatorluğu dağılana kadar şehir 2 parça hâlinde varlığını sürdürdü. Birleşik şehir 1918'de Yugoslavya'nın başşehiri ilan edildi ve 2006'da ülke tamamiyle dağılana kadar da bu halini sürdürdü.

Günümüzde özerk bir yönetime sahip olan Belgrad'ın Sırbistan'ın idari yapılanmasında özel bir konumu vardır. Metropolitan şehir kısmı 17 belediyeye ayrılır ve her biri kendisine özgü bir ulusal konseye sahiptir

Uygun Belgrad Uçak Bileti

Belgrad Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Sırbistan Belgrad şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır. Hemen bizi arayın her türlü bilgiyi müşteri temsilcilerimizden ücretsiz olarak alın.

Uçak İle Belgrad'a Ulaşım

Türkiye’den İstanbul Sabiha Gökçen ve İstanbul Atatürk havalimanlarından haftanın 7 günü yapılan direkt seferlerle Belgrad’a uçmak mümkün. Belgrad Nikola Tesla Havalimanı kent merkezine çok yakın bir konumda bulunuyor.

Balkanların kültürel ve tarihi geçmişi ile öne çıkan çarpıcı kenti Belgrad sadece bir uçak bileti uzaklığında. Vize engeli olmayan, ekonomik bir tatil amacıyla uygun bir konumda tespit edilen kent, son senelerde çoğalan dikkatle hak ettiği ziyaretçi miktarını yakalamaya başladı. Keyifli bir vakit dilimi geçirmek, doyasıya eğlenmek, kültür ve tarihle kenetlenmek amacıyla Belgrad doğru bir seçenek.

Belgrad Uçak Bileti Fiyatları

Sırbistan ve Türk Havayolları İstanbul'dan Belgrad'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Belgrad Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Belgrad Hava Durumu

BELGRAD HAVA DURUMU

Belgrad Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Belgrad uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Belgrad uçak bileti, en uygun Belgrad uçak bileti, Belgrad uçak seferleri, Belgrad uçak bileti fiyatları, istanbul Belgrad uçak bileti, türkiye Belgrad uçak bileti, ucuz Belgrad uçak bileti, en uygun Belgrad uçak bileti