Bologna Uçak Bileti

Bologna Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İtalya Bologna şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Bologna Uçak Bileti

Ucuz Bologna Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Bologna Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Bologna Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Bologna Hakkında

Bologna (Bologna lehçesi: Bulåggna), İtalya'nın kuzeyinde Emilia-Romagna bölgesinde yer alan bir kentdir. Emilia-Romagna bölgesi ve ayni ismi tasiyan Bologna ili (BO) merkezidir.

"Kızıl Şehir" olarak da anılan Bologna, Orta Çağ mimarisinin çoğu örnekleriyle doludur ve ismini de binaların çoğunun kırmızı tuğlalı olduğundan almıştır. Aynı vakitte "Bolonez sos" ismini bu kentden almıştır.

Şehir ilaveten lâkabındaki "kızıl"a da gönderme uygulanabilecek düzeyde solcu bir kent olmasıyla tanınır. 1088'de kurulan üniversitesi, Avrupa'nın en eski üniversitesi olarak bilinir. Dante, Erasmus ve Kopernik Bologna Üniversitesi'nin ünlü öğrencilerinden bazılarıdır.

Bologna, sık sık üst kentlerden biri olarak sırkısmır, İtalya'daki hayat niteliği koşullarında: Bologna 2006 senesinde 5nci ve 2007 senesine ise 12nci olup; 103 İtalyan şehrinin dışındadır. Bu hal onun, güçlü saniyesel geleneği, hayli ilerlemiş geniş sosyal hizmet kısmı ve onun ülke içindeki çok mühim transit ve demir yollarının çapraz noktada bulunmasından kaynaklanmaktadır.

Diğer bir özelliği de İtalya gibi futbol fanatiği bir ülkede basketbola olan tutkusudur. Devamlı EuroLeague'de oynayan iki mühim basketbol takımına sahiptir.

Uygun Bologna Uçak Bileti

Bologna Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. İtalya Bologna şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Uçak İle Bologna'ya Ulaşım

İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan haftanın 7 günü direkt uçak seferlerinin olduğu Bolonya’ya ulaşım gerektiğince kolay. Bolonya uçak bileti bu yolculuk amacıyla ilk ismim olabilir. İtalya’nın başka şehirleri ve birtakım Avrupa kentlerinden bağlantılı uçuşlarla da şehre gidilebiliyor. İtalya ortamında otobüslerle şehirlerarası yolculuk yapılabiliyor.

Orta Çağ esintisi taşıyan, Kızıl Şehir Bolonya, tarihi hissettiren atmosferi ile ziyaretçilerini etkilemeyi başarıyor. Bu güzel ve çarpıcı kenti keşfetmek amacıyla derhal uçak biletlerine göz atın!

Bologna Uçak Bileti Fiyatları

İtalya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Bologna'ya direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Bologna Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Bologna Hava Durumu

BOLONYA HAVA DURUMU

Bologna Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Bologna uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Bologna uçak bileti, en uygun Bologna uçak bileti, Bologna uçak seferleri, Bologna uçak bileti fiyatları, istanbul Bologna uçak bileti, türkiye Bologna uçak bileti, ucuz Bologna uçak bileti, en uygun Bologna uçak bileti