Köln Uçak Bileti

Köln Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Almanya Köln şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Köln Uçak Bileti

Ucuz Köln Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Köln Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
Yukarıda bulunan telefon numaramızdan firmamıza ulaşabilir anında en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla rezervasyon yaptırabilir ve uçak biletinizi satın alabilirsiniz.. Traveland.com.tr sizler için Galileo, Amedus ve Troya gibi programları kullanarak 400'e yakın havayolu firması arasında direkt ve aktarmalı uçuşları kontrol ederek en uygun bileti sizlere sunar. Uçak Bileti satın almak ve rezervasyon yapmak için telefon numaralarımızdan bizlere ulaşın kalite ve uygun fiyatın ayrıcalığını yaşayın.
Köln Uçak Bileti

En uygun ve ucuz uçak biletini almak için çağrı merkezimiz üzerinden bizlerle iletişime geçiniz. Çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinden %20'ye kadar indirimlerden yararlanabilirsiniz.

Çağrı Merkezimiz üzerinden yapacağınız biletlemelerde online biletleme ücreti ödemezsiniz. Bu ücret size indirim olarak yansır ve biletinizi daha uygun fiyatla alabilirsiniz.
Sayın müşterilerimiz çağrı merkezimiz üzerinden yapacağınız biletleme işlemlerinde %20'ye kadar indirimden yararlanabilirsiniz.

Köln Hakkında

Köln, eski adıyla Kolonya (Latince: Colonia), Almanya'nın dördüncü, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin en büyük şehri, ilaveten 4 385 082 nüfuslu Köln İdari Merkezi'nin yani Regierungsbezirk Köln (Köln, Bonn, Aachen, Düren, Euskirchen, Heinsberg, Leverkusen, Oberbergischer Kreis, Rhein-Erft-Kreis, Rheinisch-Bergischer Kreis, Rhein-Sieg-Kreis)'ün merkezidir. Nüfusu 1.024.373'dür

Kozmopolit bir yapıya sahip olan kentte çok sayıda yabancı ikamet etmektedir.

Köln, eyaletin en mühim ulaşım, kültür, bilim, sanat, ticaret ve eğlence merkezidir. Hem de demir ve havayolu ulaşım ağının da kesişme noktasıdır. Ren Nehri, kentin tam ortasından geçmektedir. Nehrin her iki yakası sekiz köprüyle bağlanmıştır, bunlardan ikisi trenyolu köprüsüdür.

Kentin en ünlü yapısı, inşaatı tam 632 (1248-1880) senede sonuçlanmış gotik tarzdaki çift kuleli Köln Katedrali (Kölner Dom)'dir ve 7 bin m² alanda, 157 metreyi bulan yüksekliği ile UNESCO Kültür Mirası listesinde yer alır.

Köln, ufak yerleşim yerlerinin tam ortasında tespit edilen büyük bir şehirdir. Bu ufak yerleşim yerleri ile beraber bölge nüfusu 2 Milyon civarındadır. Kuzeyinde Leverkusen ve Monheim, doğusunda Bergisch Gladbach ve Rösrath, güneyinde Troisdorf, Niederkassel, Wesseling, Brühl, Hürth, batısında ise Frechen, Pulheim ve Dormagen bulunur. Eyaletin başkenti Düsseldorf, Köln'ün kuzeyinde yalnızca 40 km uzaklıktadır. Ülkenin eski başkenti Bonn da Köln'ün 25 km güneyindedir.

Uygun Köln Uçak Bileti

Köln Uçak Bileti için Tüm Hava Yollarını karşılaştır en uygun, ucuz ve kampanyalı fiyatlarla direkt, aktarmalı uçak biletini satın al. Almanya Köln şehrine uçuş gerçekleştiren havayolları arasından promosyon uçak biletini bul kredi kartına taksit imkanı ile ücretsiz rezervasyon yaptır. Hemen bizi arayın her türlü bilgiyi müşteri temsilcilerimizden ücretsiz olarak alın.

Uçak İle Köln'e Ulaşım

Köln’e Türkiye ve dünyanın çoğu noktasından hava yolu ile ulaşılabiliyor. Köln uçak bileti alarak gidilebilecek iki havalimanı bulunuyor. Köln Bonn Havalimanı ile Cologne-Deutz R.R. Svc Havalimanı şehre ulaşmak amacıyla iki alternatif. Adana, Ankara, İstanbul, İzmir, Siirt, Samsun, Bodrum, Dalaman, Kayseri, Tokat, Trabzon ve Antalya’da yalnızca bir uçak bileti alarak direkt olarak Köln’e gidilebiliyor. Avrupa’nın belli başlı noktalarından otobüs ve trenle de şehre gelinebiliyor.

Etkileyici mimari yapıları, hareketli sokakları ve hareketli insanları ile Avrupa’nın en güzel şehirlerinden biri olan Köln, bir uçak bileti uzaklığında.

Köln Uçak Bileti Fiyatları

Almanya ve Türk Havayolları İstanbul'dan Köln'e direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet Fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Köln Uçak Bileti Fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Köln Hava Durumu

KÖLN HAVA DURUMU

Köln Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Köln uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Köln uçak bileti, en uygun Köln uçak bileti, Köln uçak seferleri, Köln uçak bileti fiyatları, istanbul Köln uçak bileti, türkiye Köln uçak bileti, ucuz Köln uçak bileti, en uygun Köln uçak bileti