En Uygun Ucuz Katar Uçak Biletleri ve Seferleri

En uygun, ucuz Katar Uçak Biletini satın almak için uçuş arama sistemimizi kullanabilir kampanyalı, promosyon bileti kredi kartınızla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Çağrı merkezimizi arayarak da kampanyalı biletinizi satın alabilirsiniz.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
En Uygun Ucuz Katar Uçak Biletleri ve Seferleri

Katar Uçak Biletleri

Türkiye’den Katar’a en ulaşmak için en güvenli yol havayollarıdır. Katar uçak bileti alabileceğiniz havayolları firmaları arasında Middle East Airlines, THY, Pegasus, Royal Jordanian, Qatar Airways, Asiana Airlines gibi firmalar bulunmaktadır. İstanbul ve Ankara şehirlerinden direk uçuşlar haftanın her günü gerçekleştirilmektedir. Direk yapılan uçuşlarda uçak seferleri dört saat yirmi beş dakika sürmektedir

En uygun uçak bileti imkanları ile yapacağınız aktarmalı uçuşlar da ise aktarmanın yapılacağı noktalara göre uçak seferi süresi uzamaktadır. En ucuz uçak bileti fırsatları ile Katar’ın Doha şehrine iniş yapılabilmektedir. Havalimanından şehri merkezine otobüs, araç kiralama veya taksi ile ulaşmak mümkündür. Türkiye ile Katar arasında yapılan sık uçak seferleri ile kolay ulaşım sağlanmaktadır. En Uygun Ucuz Katar Uçak Bileti almak için bizleri arayınız.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla En Ucuz Uygun Katar Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.
En Uygun Ucuz Katar Uçak Bileti

Katar Hakkında

Arap Yarımadası’nda bulunan ve aynı zamanda bir Basra Körfezi ülkesi olan Katar, 1971 yılında bağımsızlığını ilan etmiştir. Ülkenin resmi dili Arapçadır. Resmi dilin Arapça olmasına rağmen ülkede yaşayan bir çok farklı ulustan yabancının olması farklı dillerin de konuşulmasına neden olmaktadır. İngilizce, Fransızca, Urduca gibi diller sıklıkla konuşulan diller arasında yerini almaktadır. Başkenti Doha olan Katar, 2022 yılında FIFA Dünya Kupası’na ev sahipliği yapan ilk Arap ülkesi olma özelliği de taşımaktadır. İklim olarak bölgedeki iklimle aynı havayı taşımaktadır. Yaz ayların sıcak havanın çok yüksek olması ile genel olarak akşamları dışarı çıkılmaktadır. Turistik geziler kış aylarında yapıldığında daha serin bir hava turistleri bekleyecektir

Katar ekonomisi önceleri balıkçılık ve inci üzerine kuruluyken 1940’lı yıllarda petrolün bulunması ile petrol üreticisi ağırlıklı bir ekonomiye sahip olmuştur. Petrolün yanı sıra doğal gaz rezervi olarak dünya üzerinde en büyük rezerve sahip ülkeler arasındadır. Buda ekonomik gücün artmasına neden olmaktadır. Aynı zamanda ülkede yaşayan kişinin az olması ile de ekonomik güç bireyler arasında da görülmektedir. Katar mutfağı Ortadoğu mutfağı ile paralellik gösterse de ülkede Çin, İtalyan ve Hint mutfağı çeşitlerini de bulabilirsiniz. Türkiye ile Katar arasında vize anlaşması vardır. Özellikle diplomatik, hizmet ve hususi pasaporta sahip Türk Vatandaşları vizesi girebilmektedir. Diğer pasaport sahipleri ise belirlenen şartlar doğrultusunda ülkeye kolay bir şekilde giriş yapabilmektedirler.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.
Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz En uygun ucuz Katar uçak bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcilerimizden bilgi alabilirsiniz.