Alanya Uçak Bileti

Uygun ve ucuz Alanya uçak bileti satın almak için tüm hava yolu firmalarını karşılaştırın kampanyalı promosyon fiyatlarla biletinizi kredi kartınızla hemen satın alın.

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Alanya Uçak Bileti

Alanya Uçak Bileti

Fiyat ve bilgi için 0850 304 03 58 numaralı telefonumuzdan satış temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Sayın Müşterilerimiz sadece bir telefonla en uygun ve ucuz fiyatlarla Alanya Uçak Biletini satın alabilirsiniz. Firmamızdan telefonla yapacağınız bilet satın alma işlemlerinde %10 ile %20 arasında indirimden yararlanırsınız. Bilet fiyatları hakkında bilgi almak için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız.

Alanya Gazipaşa Havalimanı’na düzenlenen sefer adedi az bulunduğu amacıyla düşük fiyatlı uçuşları yakalamak amacıyla Antalya Havalimanı’da düşünülebilir. Antalya Havalimanı ve Alanya arası uzaklık 125 kilometredir. Antalya Havalimanı’na ulaştıktan sonra Alanya’ya geçiş amacıyla değişik yollar seçebilirsiniz. Havalimanından düzenlenen seferleri tercih ederek otobüsler ile Alanya’ya gitmeniz mümkündür.

Bunun yanı sıra birtakım havayolları firmaları Alanya uçak bileti imkanlarında Alanya’ya servis olanağı da sunmaktadır. Eğer tercih ederseniz havalimanından çoğu vasıta kiralama firması yardımıyla vasıta kiralayarak kendi aracınız ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Uçak bileti konusu ile ilgili yüksek sezon yaz sezonudur.

En ucuz bilet incelemesi yapıyorsanız kampanyaların yanı sıra biletinizi erken almanızda çok mühimdir. Yaz aylarında alacağınız biletler yüksek tutarlar olacağı amacıyla en ideal uçak bileti satın alabilmek amacıyla kış sezonlarını tercih edebilirsiniz. Hava ulaşımı yardımıyla Alanya’ya daha rahat bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Alanya Hakkında

Antalya ilinin en büyük ilçesi özelliğini taşıyan Alanya, bilhassa turizm yönünden ülkemizin sayılı bölgelerinden biridir. Yaz turizminde bilhassa vatan dışından ciddi derecede ziyaretçi çeken Alanya, Rusya ve Almanya’dan en çok turist alan ilçelerimizden biridir.

Öyledir ki çoğu turistin bundan sonra burada evi bile bulunmaktadır. İlçenin boylu süresince uzanan kıyıi denize girmek amacıyla gerektiğince elverişlidir.Birçok otelin bulunduğu kıyı şeridi yaz aylarında yoğunluk yaşmaktadır. İlçenin bu özelliğinin yanı sıra sanayileşmeden uzak olması, temiz havası ve yeşil tabiatı da insanların ilgisini çekmektedir.

Kıyı bölgesinde nemden şikayet etmeniz ile iç kesimlere giderek nemden uzak ama tabiat ve temiz hava ile iç içe bir çok yerle karşılaşabilirsiniz.
Alanya Uçak Bileti

Alanya'da Gezilecek Yerler

Alanya’nın en ünlü bölgelerinden biri Alanya Kalesidir. Bu güne kadar yapısını korumuş olan kale bugünümüzde yüksek ziyaretçi seviyesine sahiptir. Kalenin yanı sıra tabiatnın güzelliklerini görmek istiyorsanız Sapadere Kanyonu, Dim Çayı, Damlataş Mağarası, Dim Mağarası gezilmesi gereken mühim yerlerdir. Alanya’nın bu güzelliklerini görmek ve tatilinizi gerçekleştirme amacıyla ulaşım seçenekleri de gerektiğince çoktur.

Alanya bilhassa yaz aylarında yoğun bulunduğu amacıyla ulaşım da yoğunlaşmaktadır. Otobüs ile ülkemizin her şehrinden direk seferler düzenlenmektedir. Aynı vakitte havayolu ile Alanya’ya gelmek istediğinizde Gazipaşa Havalimanı’nı tercih edebilirsiniz.

Alanya'ya Nasıl Gidilir?

Antalya’nın ilçesi Alanya, Antalya kent merkezine 130 km uzaklıkta. Ulaşım yönünden çok sayıda seçenek yayınlayan ilçeye en basit ulaşım tekniği hava yolu yolculuğu. Antalya Havalimanı dünyanın çoğu merkezi ve Türkiye’deki kentlerden direkt uçuşun gerçekleştiği, uluslararası standartta. Antalya uçak bileti seçeneklerine göz atarak Antalya üzerinden Alanya’ya ulaşım mümkün.

Alanya Gazipaşa Havalimanı, Alanya’ya ulaşmanın en basit yolu. Alanya'ya 45 kilometre uzaklıkta tespit edilen havalimanı 2012 senenindan bu yana açık. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere bilhassa yaz devresinde Avrupa kentlerinden direkt uçuş bulunuyor. Alanya uçak bileti seçeneklerine göz atmakta fayda var.

Yabancı tatilcilerin göz bebeği Alanya, senenin her devresi eğlenceli bir tatil amacıyla en iyi seçeneklerden. Alanya’yı keşfetmek amacıyla derhal şimdi uçak biletlerine göz atın..

Alanya Uçak Bileti Fiyatları

OnurAir, Pegasus, AtlasJet, AnadoluJet, Türk Havayolları İstanbul'dan Alanya havalimanına direkt ve aktarmalı olarak seferler düzenlemektedir. Bilet fiyatları sezona göre değişeceğinden firmamızı arayarak güncel Alanya Uçak Bileti Fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Çağrı merkezimizden yapacağınız biletlemeler ve rezervasyonlar Traveland Turizm AŞ. Tursab No: 10051 kalitesi ve güvencesi ile gerçekleşmektedir.

Alanya Hava Durumu

ALANYA HAVA DURUMU

Alanya Haritası


Bilgilendirme Mesajı
En uygun ve ucuz Alanya Uçak Bileti için 0850 304 03 58 numaralı çağrı merkezimizden bizlere ulaşınız. Traveland.com.tr Kampanyalı ve promosyon uçak biletlerini sizler için araştırır en uygun ve hesaplı bileti sizlere sunar. Telefonla uçak bileti satın almak için çağrı merkezimizi ücretsiz arayabilir müşteri temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler
Alanya Uçak Bileti, En Uygun Alanya Uçak Bileti, Alanya Uçak Seferleri, Alanya Uçak Bileti Fiyatları, İstanbul Alanya Uçak Bileti, Ankara Alanya uçak bileti, İzmir Alanya Uçak Bileti, Ucuz Alanya Uçak Bileti, En Uygun Alanya Uçak Bileti, Alanya Havalimanı, Alanya Uçak Saatleri, Kampanyalı Alanya Uçak Bileti, Promosyon Alanya Uçak Bileti, Türk Hava Yolları, AnadoluJet, OnurAir, Pegasus, AtlasGlobal