Norveç Uçuşları Başladı mı? Güncel (Covid 19) Bilgileri

Norveç sınırlarını Avrupa Birligi ülke vatandaşlarına açmaya başlamıstır. Sınırların açıldığı ülke bilgisine ayda iki kere güncellenecek olan www.fhi.no/en web sitesinden ulaşılabilmektedir

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Norveç Uçuşları Başladı mı? Güncel (Covid 19) Bilgileri
Norveç sınırlarını Avrupa Birligi ülke vatandaşlarına açmaya başlamıstır. Sınırların açıldığı ülke bilgisine ayda iki kere güncellenecek olan www.fhi.no/en web sitesinden ulaşılabilmektedir.Listede bulunan ülke haricindeki ülkelerden Norveç`e gelecek olan yolcular ilk cıkış noktasına gönderilecek veya Norveç`te oturumları olması kaydıyla (Norveç`e gelecek olan Norveç vatandaşı haricindeki yolcuların Norveç`te oturumları olması gerekmektedir. )

10 gun karantina altında kalacaklardır. Geçici olarak sınır kontrolleri yurt içi Schengen sınırında da uygulanacaktır. Tüm havayollarının Norveç`e gelen yolcularına ülkeye vardıktan sonra telefonlarına gelecek olan ve sağlik otoritelerine Covid-19 için nasıl test yaptırabileceklerine dair bilgi link'i ve seyahat-karantina kurallarını içeren bir text mesaji geleceği hususunda bilgilendirmesi gerekmektedir. Yolcuların bu mesajin içeriğini okuması istenmektedir.

Havalimanında ücretsiz test merkezi bulunmaktadır. Yolcu kendisini hasta veya kendisinde hastalık belirtilerinin olduğunu hissediyorsa son varış noktasına ulaştıktan sonra kendisini karantinaya alması ve test yaptırmak için 116 177 numaralı telefonu aramalıdır.

Norveç Uçuşları Başladı mı? Güncel Covid-19 Bilgileri