Türkmenistan Airlines Hava Yolları İstanbul Havalimanı Telefon Numarası

Türkmenistan Hava Yolları (Turkmenistan Airlines) İstanbul havaliman telefon numarası 0850 304 03 58 'dir. Mesai saatleri içerisinde telefon numarasın

Sayfayı Kaydır
TRAVELAND TURIZM
WHATSAPP İLETİŞİM
whatsapp ile iletişime geçmek için bağlantıya tıklayın
Türkmenistan Airlines Hava Yolları İstanbul Havalimanı Telefon Numarası

Türkmenistan Hava Yolları (Turkmenistan Airlines) İstanbul havaliman telefon numarası 0850 304 03 58 'dir. Mesai saatleri içerisinde telefon numarasından iletişim kurabilirsiniz.

Havalimanı Hakkında

İstanbul Havalimanı 29 Ekim 2018 yılında hizmete girmiştir. Havaalanı İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde yer almaktadır. Yıllık 200 milyon yolcu kapasitesine sahip bir havalimanıdır. Ana terminal binasının büyüklüğü 1,3 milyon m2'dir. 2020'de LEED sertifikası alan terminal binası, dünyada bu sertifikaya sahip olan en büyük binadır. Havalimanına ait büyük uçakların iniş ve kalkışlarına uygun 3,5–4 km uzunluğunda Karadeniz'e dik olan 5 pist ve Karadeniz'e paralel uzanan 1 pist olmak üzere toplam 6 pist bulunuyor.

Türkmenistan Hava Yolları Hakkında

Türkmen Hava Yolları, Türkmenistan'ın ulusal havayolu şirketi yani bayrak taşıyıcısıdır. Türkmen Hava Yolları'nın merkezi Aşgabat Havalimanı'ndadır. Türkmen Hava Yolları'nın uçuş ağı Avrupa, Orta Asya ve Güneydoğu Asya kadar uzanmaktadır.

Türkmenistan Airlines Hava Yolları İstanbul Havalimanı Telefon Numarası